ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο.Υ.Α. ΕΚΤΑΚΤΟ : Covid-19. Θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιο Ανοσία Αγέλης με σταδιακή μόλυνση του 60% του πληθυσμού.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 26 Απρ 2020 - 9:57
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Θέλουν, να μολυνθείς με το νέο κορονοϊό και σου το δείχνουν ως τη μόνη λύση … φοβάσαι;

Όποιος άκουσε στην καθιερωμένη συνέντευξη χθες 25 Απρ. ’20 τον καθηγητή κ Τσίοδρα και κατάλαβε τι είπε , θα ένιωσε μια γροθιά στο στομάχι.

«Δεν μπορούμε να μείνουμε για πάντα κλεισμένοι στο σπίτι … δεν μπορεί να μείνει η χώρα σε lockdown για 18 μήνες .. είναι αδύνατο να συνεχίσει ένα lockdown έως ότου βρεθεί ένα εμβόλιο που δεν θα γνωρίζουμε αν είναι και αποτελεσματικό» …το εάν η σταδιακή ανοσία θα οδηγούσε σε σταδιακή εξασφάλιση των πολιτών έναντι της νόσου, δεν είναι γνωστό. Δεν υπάρχουν ακόμη όλα τα επιστημονικά δεδομένα … εκτιμώ πως μια ηλικιακή ομάδα, όπως τα μικρά παιδιά που έχουν χαμηλά ποσοστά νοσηρότητας, θα μπορούσαν να εκτεθούν πιο σύντομα, αλλά αυτό μένει να δούμε εάν θα εφαρμοστεί»

Τ ανωτέρω δείχνουν μια εφιαλτική πραγματικότητα . ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΜΕ σε ένα σπιράλ θανάτου , ζούμε σε μια ψευδαίσθηση και σε μια προσωρινή κατάσταση προστασίας , μα το χειρότερο ; φοβούμαστε να το συνειδητοποιήσουμε .

Για την εξέλιξη αυτή σας είχαμε προειδοποιήσει στην 7 Απρ. ΄20 « Αποκαλύφθηκαν όλα . Σταδιακά , ¨Ανοσία Αγέλης¨ και στην Ελλάδα»

Στις 11 Μαΐου θα ανακοινώσουμε την ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ στο δικό (σας) μας ΣΧΕΔΙΟ με λεπτομέρειες . Αυτό , που μας έφερε μέχρι εδώ σήμερα , αυτό που πρώτοι προτείναμε , αυτό που εσείς επιβάλατε.

Το σχέδιο ΑΥΤΟ στηρίζεται – στη συνέχεια -στο να ισχύσουν άλλοι κανόνες στην Αττική και άλλοι κανόνες σε περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας . Έτσι προτείνεται η πλήρη επαναφορά στην προτέρα κατάσταση (σε σχολεία , καταστήματα , καφετέριες , κτλ ) στους νομούς με μηδενικά έως τώρα κρούσματα , ήτοι στους νομούς :

Δράμας ,Χαλκιδικής ,Γρεβενών ,Θεσπρωτίας ,Καρδίτσας, Ευρυτανίας ,Αιτωλοακαρνανίας ,Φωκίδας ,Χίου ,Άγιο Όρος και Κορινθίας.

Το αυτό προτείνεται και για την Κρήτη – ως περιφέρεια με την καλύτερη έως τώρα αναχαίτιση σ όλη την Ευρώπη – με προϋπόθεση όμως , την εφαρμογή των πλέον αυστηρών ελέγχων στις Πύλες Εισόδου της Μεγαλονήσου .

Συνεχίζεται …….

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Σε αναστολή λόγο Πένθους )

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…