ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο. Υ. Α. Εξαιρετικά σοβαρό : Πάσχει ο πρωθυπουργός από το σύνδρομο της «Σκοτεινής Τριάδας » ; Τι λένε οι ψυχολόγοι ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 22 Ιαν 2019 - 12:12
Loading...

Τουλάχιστον 15 ηγέτες τις τελευταίες δεκαετίες έδωσαν την εντύπωση ότι δεν «έστεκαν και πολύ καλά στα μυαλά τους» και έχει αποδειχθεί ότι όντως έπασχαν από ψυχικές διαταραχές, κάποιες από αυτές μάλιστα ήταν αρκετά σοβαρές .
Προφανώς μια τέτοια διάγνωση , δύσκολα δημοσιεύεται ή γίνεται παραδεκτή , ωστόσο , τα σημάδια της ¨σκοτεινής Τριάδας ¨ δεν μπορούν να κρυφτούν από τη δημοσιότητα.

Ως γνωστόν η Σκοτεινή Τριάδα περιλαμβάνει:

1.τον (υποκλινικό) ναρκισσισμό, που αναφέρεται σε μία αίσθηση μεγαλομανίας μαζί με μία τάση για επίδειξη προς τους άλλους κι εκμετάλλευση αυτών.

2.τον Μακιαβελισμό, που αφορά σε μια χειριστική μορφή προσωπικότητας με έλλειψη συναισθημάτων

3.την (υποκλινική) ψυχοπάθεια, που χαρακτηρίζει μια προσωπικότητα με τάση για εκμετάλλευση των άλλων και απουσία ενσυναίσθησης.

Ας δούμε μερικές από τις «διαγνώσεις » που έχουν καταγραφεί στη δική μας περίπτωση .

Προχωρεί ( η κυβέρνηση ) τη συμφωνία των Πρεσπών , γνωρίζοντας ότι η συμφωνία στα Σκόπια «πέρασε » χωρίς την υπογραφή του Προέδρου Ιβάνοφ, οπότε είναι μετέωρη και ενδέχεται να έχει σοβαρές συνέπειες στο εσωτερικό της χώρας, εάν δηλαδή, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές κερδίσει με συντριπτική πλειοψηφία μια άλλη πολιτική επιλογή, δεδομένου του ότι ,το 80% του Σκοπιανού λαού είπε ΟΧΙ με το δημοψήφισμα

Στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 ( 3.558.450) Έλληνες πολίτες , ήτοι το 61.31% είπε ΟΧΙ . Λίγο αργότερα ο Πρωθυπουργός ρωτάει τον Πάνο Καμμένο ¨Πάνο δεν έχω την εντολή από τον Λαό ¨ Όλοι ξέρουμε τι έγινε .

20 Ιανουαρίου 2019 , Πλατεία Συντάγματος . (2.250.000) άτομα ξεκίνησαν από όλη την Ελλάδα για να που ΟΧΙ στην παραχάραξη της Ιστορίας με την παραχώρηση του ονόματος «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ( στοιχειά από τουριστικά γραφεία και διόδια που επιμελώς αποκρύφτηκαν ). Τη ζούγκλα της Αθήνας πέρασαν – για να φτάσουν στην Πλατεία Συντάγματος ( που δεν χωράει πάνω από 100.000) 1.500.000 Πολίτες . Η Κυβέρνηση όμως ( μέσω της ΕΛ.ΑΣ και να φανεί αξιόπιστα ) είπε ότι συγκεντρώθηκαν 60.000 άτομα σε όλο αυτό, που όλοι είδαμε .

Επίσης, γνωστή είναι η έκρηξη του πρόσφατα κατά την διάρκεια της ψήφου εμπιστοσύνης «Καθίστε κάτω, καθίστε κάτω! Τώρα θα τα ακούσετε! Τώρα μιλάει ο πρωθυπουργός της χώρας και έχετε την υποχρέωση να ακούσετε με προσοχή».

Τέλος να προσθέσουμε , την απόπειρα ( προς το παρόν ) περιθωριοποίησης της ορθοδοξίας με το διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας κα την αγνόηση του Οικουμενικού Πατριαρχείου , την άποψη ότι , όποιος είναι πατριώτης και ειδικά Εθνικιστής είναι φασίστας ( υποχώρησε κάπως ), την άποψη ότι βγήκαμε από τα μνημόνια , την πεποίθηση ( που έχουν εκλεκτοί του πρωθυπουργού ) ότι η Ελλάδα θα αποτελεί παράγοντα σταθερότητας της Ευρώπης και γιατί όχι και στον Πλανήτη κ.α

Και κλείνουμε με τον καημό της μητέρας , κ Αρίστη «το τρελάνανε το παιδάκι μου!».

Το λόγο έχει η επιστημονική κοινότητα .

Υγ .Θα κάνουμε τα πάντα για να μην «δοθεί» το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. «Ακόμα και με τον διάβολο θα συνεργαστούμε »

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter