ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο.Υ.Α. Μην ψάχνεται το στρατιωτικό υλικό που χάθηκε στη Λέρο. Δε θα το βρείτε ποτέ .

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 12 Σεπ 2019 - 20:08
Loading...

Το βασικό πρόβλημα με τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι εξάπτει τη φαντασία . Οι τρομολάγνοι φαντάζονται μια ρουκέτα να τινάζει στον αέρα θωρακισμένο όχημα μεγάλου επιχειρηματία ή πολιτικού , οι «επαναστάτες» φαντάζονται μέλη της Ομάδας μας να συνωμοτούν σε κατακόμβες υπό αμυδρό φωτισμό σχεδιάζοντας κτύπημα σε Τουρκικό γεωτρύπανο (ότι δεν μπορείς να πολεμήσεις ενίοτε το διακωμωδείς ) , οι φοβούμενοι και τη σκιά τους ( ξέροντας το λόγο ) θα ¨σπάσουν¨ τα τηλέφωνα του Υπουργού προστασίας του Πολίτη ζητώντας προσωπική φρουρά, καταθέτοντας βάσιμες υποψίες περί σύστασης νέας τρομοκρατικής οργάνωσης , θα ειπωθούν αιχμές κατά της προηγούμενης κυβέρνησης και πολλά άλλα οφέλη …δημιουργεί αυτή η υπόθεση .

Ποια είναι όμως η αλήθεια ;

Η καταστροφή αδρανοποιημένων πυρομαχικών και γενικά χαμηλού κόστους στρατιωτικού υλικού είναι μια συνηθισμένη διαδικασία στις ΕΔ και όχι μόνο . Για τα υλικά που επιλέγονται προς καταστροφή , συντάσσεται πρωτόκολλο καταστροφής το οποίο συμπληρώνεται άμα με την καταστροφή τους . Το πρωτόκολλο αυτό συνοδεύει το στρατιωτικό υλικό που «εξέρχεται» της αποθήκης όπου φυλάσσεται , περιγράφει το υλικό , τους λόγους καταστροφής , τη διαταγή κ.α , ενώ αντίγραφό του παραμένει στο βιβλίο χρέωσης οπλισμού και στρατιωτικού υλικού ώστε ο οπλονόμος να ξέρει τι έχει χρεωθεί και τι θα διαγράψει .

Για να μην σας κουράζουμε . Το συγκεκριμένο στρατιωτικό υλικό έχει καταστραφεί πριν 1 χρόνο περίπου ή και περισσότερο ( η κάμερα καταγράφει για τρεις μήνες ) και απλά αυτό που χάθηκε ήταν το πρωτόκολλο καταστροφής ( για ποιο λόγο άραγε ; ) και έτσι κατά την επόμενη καταγραφή δεν διαγράφηκε από το βιβλίο χρέωσης υλικού . Βγήκε δηλαδή νόμιμα από την αποθήκη αλλά έμεινε , μη διαγεγραμμένο αφού δεν επέστρεψε ως πρωτόκολλο καταστροφής .

Έξυπνο ε ;

Αποτέλεσμα ήταν να φαίνεται κλεμμένο και περιέργως να μην ανιχνεύεται το «λογιστικό λάθος ».

Είναι γνωστό το σύστημα καταστροφής αδρανοποιημένων πυρομαχικών «Castalia Mk3» της γνωστής ελληνικής εταιρείας .

Το σύστημα αυτό έχει τη δυνατότητα αποστρατικοποίησης – καταστροφής πυρομαχικών διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, όπως πυρομαχικών φορητού οπλισμού, παντός τύπου χειροβομβίδων και ναρκών κατά προσωπικού, συνδεδεμένων φυσίγγων από 20 έως 40mm, εκρηκτικών ή μη απαρτίων πυρομαχικών, πυρομαχικών πυροβολικού ή τεθωρακισμένων, πυρομαχικών Λ/Φ, υποπυρομαχικών-βομβιδίων, διαφόρων ειδών ναρκών και βομβών.

Πιστεύουμε να βοηθήσαμε τις ανακριτικές αρχές.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( δύναμή μας , η αλήθεια )

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter