ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο.Υ.Α Ντροπή σας .Έχετε καταντήσει την Ελλάδα προτεκτοράτο μυστικών υπηρεσιών και κράτος παρία στα πάντα . Αυτό φαίνεται από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 27 Αυγ 2022 - 19:42

Ποιος κυβερνάει χρόνια τώρα αυτήν την χώρα κύριοι ;

Συγκεκαλυμμένη ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ λέγεται όταν , εκχωρείς σε ¨φίλους και συμμάχους ¨ γη και ύδωρ της Πατρίδας σου για να τα προστατέψουν τάχα μου από τους εχθρούς μας επειδή , μαζί με αυτά , έχεις ξεπουλήσει ήδη κάθε ζωτικό συμφέρον της χώρας σου σ αυτούς του ¨φίλους και συμμάχους ¨και έχεις ταυτόχρονα απολέσει κάθε δικαίωμα νομής και ελέγχου.

Είναι σοβαρή πολιτική αυτή ;

Οι Πρωθυπουργοί της Ελλάδας τα πολλά τελευταία χρόνια , δεν είναι τίποτα άλλο από ¨κοινοτάρχες¨ και το μόνο προσόν που πρέπει να έχουν είναι , να ¨παίζουν στα δάκτυλά τους την κοινή γνώμη ¨ και να είναι απολύτως υποτακτικοί ταυτόχρονα.

Πείτε την αλήθεια στον Ελληνικό λαό για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων – ποιοι το απαίτησαν και γιατί – μην την πούμε εμείς , μέσα από τα κρυφά αντίγραφα του κατεστραμμένου φακέλου στην υπόθεση κ Ανδρουλάκη , που τηρούνται σε πρεσβεία μεγάλης χώρας .

Ή μήπως δεν το γνωρίζετε ;

Υγ. Το λογισμικό υποκλοπών Predator δεν έχει καμία σχέση με τα κινητά τηλέφωνα αλλά με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Ερχόμαστε !

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ( Ellas)

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr