ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο. Υ. Α. Προς «χρήσιμο ηλίθιο» Ζόραν Ζάεφ. Μόλις δρομολογήσατε την ενσωμάτωση των Σκοπιών στην Ελλάδα σύμφωνα με το σχέδιό μας .

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 12 Ιαν 2019 - 18:56
Loading...

Η Βόρεια Μακεδονία είναι χώμα Ελληνικό και την παίρνουμε πίσω .

Το βασικό επιχείρημα ότι , ό,σα προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών είναι καλύτερα από όσα ίσχυαν μέχρι την υπογραφή της ήτοι ότι , ο «Μακεδόνας / πολίτης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας» είναι προτιμότερο από το σκέτο «Μακεδόνας» – κανείς δεν υποτιμάει τη σημασία που έχει το γεγονός ότι 140 χώρες έχουν αναγνωρίσει το γειτονικό κράτος ως «Μακεδονία» έως τώρα – το επιχείρημα αυτό , ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΔΑ που στήσαμε στους χρήσιμους ηλίθιους στην Ελλάδα.

Το γεγονός ότι 140 χώρες έχουν αναγνωρίσει το γειτονικό κράτος ως «Μακεδονία» χωρίς τη σφραγίδα της Ελλάδας, «το κάναμε να ισοδυναμεί » με την επιθυμία 140 χωρών να θέλουν την ενσωμάτωση τους Κρατιδίου αυτού στην Ελλάδα ( αντί στη Βουλγαρία ), χωρίς να ανοίξει μύτη .

Στην επόμενη και τελική φάση ( μετά από μερικά χρόνια .. κρατήστε το ) θα στρέψουμε όλη την αγανάκτηση των Ελλήνων που δεν θέλουν ΤΩΡΑ να έχουν ένα πλαστό κράτος να λέγεται Βόρεια Μακεδονία δίπλα τους , έτσι ώστε να εκτονωθεί σε μια «ήρεμη» ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ κατάληψη του Κρατιδίου . Μέχρι τότε , θα κλιμακωθεί μια οικονομική διείσδυση της Ελλάδας και θα πολλαπλασιαστεί η καθημερινή ( και χωρίς ιδιαίτερες διατυπώσεις στα ανύπαρκτα σύνορα ) επισκεψιμότητα Ελλήνων από την Ελλάδα , στα Σκόπια .

Από σήμερα (12/1/2019) μπορεί όποιος έλληνας θέλει να επισκέπτεται τα Σκόπια Ελεύθερα , χωρίς ιδιαίτερες διατυπώσεις στα σύνορα . Μην ξεχνάτε ότι κάποιοι πρόσφατα αφήρεσαν 105 κολώνες-πυραμίδες που οριοθετούν τα σύνορα των δυο χωρών.

Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση να Νομιμοποιήσει τη μελλοντική Στρατιωτική Επέμβαση της Ελλάδας στα Σκόπια , ψηφίζοντας την συμφωνία των Πρεσπών με την σειρά της , στην Βουλή

Και μια απόρρητη πληροφορία .Το κλειδί για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ , το κρατούν Κράτη που θα ασκήσουν Βέτο και θα οδηγήσουν τις εξελίξεις ,στη διάλυση του ΝΑΤΟ .. εξαιτίας των Σκοπίων .

Την ανωτέρω στρατηγική μας – για τους δυσκολόπιστους – την έχουμε ανακοινώσει χρόνια πριν . Ενδεικτικά δείτε το ,https://www.triklopodia.gr/

Τώρα , ένα άλλο παρόμοιο σχέδιο είναι σε εξέλιξη στη Βόρεια Ήπειρο .Ακολουθεί Η Ίμβρος και η Τένεδος .Μην πείτε ότι δεν σας το είπαμε.

Τι λέτε ; Ποια στρατηγική σας θυμίζει περισσότερο το Μέγα Αλέξανδρο , του Ζόραν Ζάεφ και του Έλληνα Πρωθυπουργού , των ΑΝΕΛ και του Μητσοτάκη; ή των ΦΥΛΑΚΩΝ … που έχουν γνώσει;

Σημ . Είναι απολαυστικό και εξόχως εξυπηρετικό να χρησιμοποιούμε την Πολιτική των χρησίμων ηλίθιων Πολιτικών …κατά καιρούς .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Διοικητής Γεωπολιτικής Στρατηγικής )

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter