ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο .Υ .Α . Σε λάθος κατεύθυνση οι έρευνες για το διπλό φονικό στην Κύπρο

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 29 Απρ 2018 - 11:57
Loading...

Η κατηγορία «φόνος εκ προ μελέτης, συνωμοσία, διάρρηξη» δεν δικαιολογεί το μίσος που έδειξε ο δολοφόνος ( ακατάπαυστες μαχαιριές ) όταν σκότωνε έναν – έναν , το άτυχο ζευγάρι .

Μια ληστεία σε χρηματοκιβώτιο γίνεται όταν απουσιάζουν οι ιδιοκτήτες ( πληροφορία την οποία όπως φαίνεται μπορούσαν να εξασφαλίσουν οι δράστες ) ενώ, η απάντηση στο ερώτημα – πώς ήξεραν ότι υπάρχει χρηματοκιβώτιο και αν αυτό έχει χρήματα;- είναι ζωτικής σημασίας για την έκβαση όλης της

υπόθεσης .

Για τον λόγο αυτό η κατάθεση του 15αχρονου πρέπει να δοθεί μετά την ολοκλήρωση όλων των καταθέσεων για την υπόθεση και μετά , να αξιολογηθούν εκ νέου οι ληφθείσες καταθέσεις .

Όλη η δράση των δραστών δείχνει ότι τον ερασιτεχνισμό και την προχειρότητα που έδειξαν με βάση και την ηλικία τους , αντικατέστησαν ( χωρίς να το έχουν σχεδιάσει ) με αποτρόπαιες δολοφονίες που δείχνουν μίσος και όχι τόσο , φόβο αποκάλυψής τους .

Συνεχίζει δηλαδή να υφίσταται το ενδεχόμενο , άτομα που συναναστρεφόταν με τον 15αχρονο ( τελευταία) να έδιναν πληροφορίες στους δράστες «θα πάω να κάμω μια δουλειά, ε σίουρη τούτη η δουλειά γιατί έχουμε άνθρωπο που τη μέσα μερκά. Ε να έχει άνθρωπο μέσ’ στο σπίτι τζαι ε να μας βοηθήσει».

Είναι προφανές ότι οι συγκεκαλυμμένοι αυτοί ηθικοί αυτουργοί ήθελαν απλά , «να βγάλουν το ζευγάρι από την μέση» και τούτο να φανεί ως ληστεία .

Μην βγάλετε ακόμα τα κίνητρα που προέρχονται από το πλαίσιο της υιοθεσίας του 15αχρονου .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter