ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο χρονοταξιδιώτης που λέει όλα όσα είδε.

ΚΛΟΙΟΣ. ΜΥΣΤΗΡΙΑ. - 3 Σεπ 2018 - 16:15

Βρήκα ένα βίντεο που δεν είχα δει ποτέ πριν και πραγματικά μου τράβηξε  την προσοχή μου. Αυτός φαίνεται να είναι ο Al Bielek από άλλες φωτογραφίες που έχω δει από αυτόν και από τα πράγματα που έχω διαβάσει τώρα για αυτή την ιστορία. Οι πληροφορίες που λέει είναι απίστευτες. Ισχυρίζεται ότι είναι ένας από τους άνδρες που πήδησαν από το USS Eldridge όταν τα πράγματα πήγαν τρομερά λανθασμένα. 

Είναι αυτή η ιστορία αλήθεια ή είναι μόνο ένα πιθανό μέλλον αν δεν ξυπνήσουμε αυτόν τον πλανήτη; Δεν έχω ιδέα! Αλλά ένα από τα πράγματα για τα οποία μιλάει είναι όταν πήγε στο έτος 2137,τότε υπήρχαν πλωτές πόλεις που θα μπορούσαν να μετακινηθούν οπουδήποτε στον πλανήτη.
Εκείνη την εποχή είπε ότι τα προηγμένα συστήματα AI έτρεξαν αυτές τις πόλεις και έπερναν όλες τις αποφάσεις. Του δόθηκε η δυνατότητα να ζητήσει από τον AI οποιαδήποτε ερώτηση ήθελε και του ζήτησε πολλές! Ανακάλυψε ότι αυτή τη στιγμή ο πληθυσμός της Γης ήταν 500 εκατομμύρια. Το κράτησαν πολύ κοντά σε αυτόν τον αριθμό!  
Πού ακούμε τον αριθμό των 500 εκατομμυρίων για τον πληθυσμό της Γης;Στις πλάκες της Γεωργίας(ΗΠΑ), όπου η σατανική νέα παγκόσμια τάξη θέτει ό, τι θέλουν να κάνουν.
Δεν ξέρω αν αυτό είναι μόνο ένα πιθανό μέλλον που βίωσε, αλλά ξέρω ότι ο Θεός μας δίνει όλη την ελεύθερη βούληση και επομένως κανένα μέλλον δεν έχει τεθεί σε πέτρα.
Μερικά από τα ενδιαφέροντα θέματα που καλύπτει είναι
Οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν το ταξίδι στο χρόνο για να επιστρέψουν εγκαίρως και να αλλάξουν την ιστορία του εμφυλίου πολέμου, εφαρμόζοντας τους κατασκόπους που έδωσαν κακή νοημοσύνη. Αυτά είναι ακριβώς τα είδη των πραγμάτων που δείχνουν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Timeless! Διεισδύουν στο παρελθόν με τους ανθρώπους τους, έτσι ώστε να ελέγχουν το μέλλον και να συσσωρεύουν δύναμη! Είναι ακριβώς αυτό που κάνει η νέα παγκόσμια τάξη;
Οι πλωτές πόλεις του 2137 που είδε ο Bielek είχαν κτίρια με πάνω από 2200 ιστορίες! Αυτό ήταν δυνατό επειδή κάθε 300 ορόφους θα έβαζαν μια πλατφόρμα αντιβαρύτητας έτσι ώστε το βάρος της δομής να μην είναι παράγοντας.
Αυτή η ιστορία είναι σίγουρα ένα από τα πιο άγρια ​​πράγματα που έχω ακούσει.
Βρήκα επίσης ένα άλλο άρθρο που είχε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα θέματα που καλύπτει το βίντεο.
“Οι ακτές των ΗΠΑ, μαζί με τα εσωτερικά μέρη της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής, ήταν εντυπωσιακά διαφορετικά από ό, τι τώρα. Τα επίπεδα νερού έφτασαν σε ορισμένες περιοχές, καλύπτοντας σημαντικά μέρη της Φλόριντα.της Ατλάντα, η Γεωργία ήταν μόλις 3 μίλια μακριά από τον Ατλαντικό Ωκεανό από αυτό το σημείο. Ο Αλ ανέφερε ότι ο Μισισιπής έγινε εσωτερική πλωτή οδός και οι Μεγάλες Λίμνες συγχωνεύθηκαν σε μια μεγάλη λίμνη.
Η υποδομή των Ηνωμένων Πολιτειών καταρρέει στο μέλλον καθώς τόσο οι Ηνωμένες Πολιτείες όσο και ο Καναδάς δεν θεωρούνται πλέον έθνη. Ο στρατιωτικός νόμος υπάρχει το έτος 2137. Δεν υπήρχε πλέον ούτε μια κεντρική μορφή κυβέρνησης. Οι μαγνητικοί πόλοι στη Γη άρχισαν να μετατοπίζονται, ωστόσο δημιουργήθηκε μια τεχνητή σειρά δομών.
Αυτό αποτρέπει την κατάρρευση και αντιστροφή των μαγνητικών πόλων της Γης. Ως αποτέλεσμα αυτού, οι πόλοι δεν αντιστράφηκαν. Ο πληθυσμός στον κόσμο επανήλθε σε 300 εκατομμύρια ανθρώπους σε σύγκριση με τα  7,5 δισεκατομμύρια σήμερα το 2018. Στις Ηνωμένες Πολιτείες ο πληθυσμός μειώθηκε στα 50 εκατομμύρια.
Ο Al Bielek λέει επίσης ότι από τις αρχές του 1954 μέχρι το 2000 η κυβέρνησή μας εργάστηκε παράλληλα με τις εξωγήινες οντότητες καθώς αποκτούσαμε περισσότερη τεχνολογία στα χέρια μας. Είναι μάλλον ανόητο να πιστεύουμε ότι εφευρέσαμε το Διαδίκτυο τυχαία, χωρίς οι εξωγή’ι’νοι να μας δείχνουν προς τη σωστή κατεύθυνση των νέων τρόπων. Τελικά, η αντίστροφη μηχανική μας, των εξωγήινων μεθόδων, εξελίσσεται και ξεφεύγει από την ανθρωπότητα ».
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FREAK LORE : Corfiatiko.blogspot.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr