ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Guaido είναι πράκτορας της CIA, εκπαιδεύτηκε από την OTPOR που βοήθησε τους αποκεφαλιστές Ισλαμιστές του Morsi !

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΔΙΕΘΝΗ. - 5 Φεβ 2019 - 10:32
Loading...

Για να δώσουν στους πράκτορες μαύρο χρήμα ενίοτε τους βραβεύουν με στημένες τελετές σε γνωστά κέντρα διαπλοκής για την συνεισφορά τους στην «ειρήνη» και τη «Δημοκρατία». Αυτό το νόημα έχουν τα βραβεία που λαμβάνουν οι πράκτορες των τοκογλύφων όπως ο Τσίπρας και οι άλλοι.

Ο Guaido είναι πράκτορας της CIA, εκπαιδεύτηκε από την OTPOR που βοήθησε τους αποκεφαλιστές Ισλαμιστές του Morsi!2

Σε μία από τις φωτογραφίες βλέπετε τον πράκτορα Guaido με τη μπλούζα της OTPOR …να δείχνει τον

κώλο του … αυτόν που η ΕΕ αναγνώρισε ως νόμιμο πρόεδρο της Βενεζουέλας!
Βγαλμένος απευθείας από τον πισινό της CIA και του Σιωνισμού … είναι έτοιμος να παραδώσει τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου του πλανήτη στα ξένα αφεντικά του.
Ένας από τους «συναδέλφους» του που εκπαιδεύτηκαν από την OTPOR είχε συλληφθεί για κατοχή εκρηκτικών.

Στην OTPOR στρατολογούν αγαθούς φοιτητές με συνθήματα γεμάτα καλοσύνη (Ψωμί , Παιδεία, Ελευθερία) αλλά οι στρατολογητές εκπαιδεύονται σε όπλα, εκρηκτικά και τακτικές μάχης, από κανονικούς στρατιωτικούς.
Την ίδια στιγμή που στέλνουν φοιτητές να διαδηλώσουν ειρηνικά …οι στρατολογητές πυροοβολούν με κανονικά όπλα εναντίον της αστυνομίας, ταυτόχρονα δολοφονούν κάποιους φοιτητές ώστε να δημιουργηθεί η πεποίθηση ότι η Αστυνομία σκότωσε απρόκλητα και παράλληλα όλοι πράκτορες της δημοσιογραφίας μιλούν για τον αυταρχισμό και τις εκτελέσεις εν ψυχρώ του καθεστώτος … κλπ κλπ.

Από την Γαλλική Επανάσταση που έστησαν με παρόμοιο τρόπο μέχρι σήμερα…οι τακτικές των τοκογλύφων δεν έχουν αλλάξει πολύ…
Αυτό που έχουν εξελίξει σε υψηλό βαθμό είναι να στήσουν μηχανισμούς ώστε να χρηματοδοτούνται οι δικοί τους πράκτορες με ΔΙΚΑ ΜΑΣ χρήματα.

Στη Βενεζουέλα … μία κλασική χούντα των τοκογλύφων …εξελίσσεται … και μάλιστα με την επίσημη και δημόσια υπογραφή των «δημοκρατών» και των «πεφωτισμένων» της Ευρώπης.
Αριστεροί, Δεξιοί … βάζουν όλοι πλάτη στη ληστεία του φυσικού πλούτου της Βενεζουέλας και συνυπογράφουν το εμπάργκο και τις κυρώσεις για να οδηγήσουν στην απόγνωση τον λαό και να φορτώσουν τα προβλήματα στον Μαδούρο.
Το έκαναν αμέτρητες φορές ακόμα κι εναντίον μας.

Όταν ο Όθωνας στήριξε τη Ρωσία κι όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα τα λιμάνια της Ελλάδας αποκλείστηκαν, οι Έλληνες πέθαιναν από την πείνα. Και οι ίδιοι που προκάλεσαν τον λιμό … ερχόντουσαν ως σωτήρες να μας μοιράσουν τρόφιμα και να παραστήσουν τους «συμμάχους» μας … διορίζοντας παράλληλα ΔΙΚΕΣ τους κυβερνήσεις.

Επί δέκα χρόνια αναφέρομαι τακτικά στην Otpor γιατί πρόκειται για οργάνωση κλειδί της CIA και του Σιωνισμού … κι όσοι ασχολήθηκαν καταλαβαίνουν ακριβώς τι συμβαίνει τώρα στη Βενεζουέλα.
Οι άσχετοι …γίνονται βουβουζέλες του Σιωνισμού δήθεν μαχόμενοι κατά του σοσιαλισμού … όπως κάνει με τον Μαδούρο η Χρυσή Αυγή.

Οι Σοσιαλιστές πολιτικοί κάνουν πως κοιμούνται γιατί απλά δεν είναι σοσιαλιστές αλλά υπηρέτριες των τοκογλύφων.
Οι δεξιοί επίσης υπηρέτριες και η ορχήστρα των ΜΜΕ και των social media φυσικά παίζει τη μουσική των αφεντικών.
Μεταξύ μας …υπάρχουν κι εκατοντάδες πράκτορες που επίσης παίρνουν χαρτζιλίκι από ΜΚΟ που ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε ώστε να γεμίζουν με προπαγάνδα facebook και twitter…καθώς και χιλιάδες κομματόσκυλα που αγωνίζονται να δικαιώσουν το κόμμα τους …για να τρυπώσουν στο Δημόσιο και να ζουν εις βάρος των φτωχών.

Το παρακάτω άρθρο έχει όλα τα στοιχεία για τον πράκτορα Guaido το παιδί του σωλήνα των τοκογλύφων.

The Making of Juan Guaidó: How the US Regime Change Laboratory Created Venezuela’s Coup Leader

Το έγραψαν δύο εβραίοι νεαροί δημοσιογράφοι. Η ιστοσελίδα ανήκει στον γιο μεγάλου εβραίου δημοσιογράφου και συμβούλου του Clinton …κι επομένως δεν θα βρεθεί κανείς να μιλήσει για συνωμοσιολογία κλπ.
Το σημαντικότερο είναι ότι έχει πολύ καλή τεκμηρίωση με συνδέσμους σε πηγές για όποιον θέλει να επαληθεύσει και να εμβαθύνει.

Κι όπου βλέπετε να εκθειάζουν τον Guaido …μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι πληρωμένοι πράκτορες.
«Καρφώστε» όπου πρέπει τον σύνδεσμο κι αυτοί που θα ενδιαφερθούν …θα ενημερωθούν για το μεγάλο κόλπο.
Οι θορυβώδεις τενεκέδες δεν θα ασχοληθούν … θα συνεχίσουν να λένε τα δικά τους , να συμπεριφέρονται όπως οι «διανοούμενοι» στις κερκίδες των γηπέδων.

Έχουμε κι ένα άλλο πρόβλημα… Οι πράκτορες έχουν σπουδάσει σε Αγγλικά κολέγια και ξέρουν αγγλικά. Μπορούν να διαχέουν προπαγάνδα σε 2 γλώσσες.
Η φτωχολογιά που ματώνει για να πληρωθούν αυτοί οι πράκτορες …με το ζόρι έβγαλε το Λύκειο.

Κι αυτό που διαπίστωσα επίσης είναι ότι αυτοί που θα καθόντουσαν να μεταφράσουν δωρεάν ένα τέτοιοι άρθρο στα Ελληνικά δεν είναι ούτε 3 άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα … ενώ οι κάτοχοι proficency που θα μπορούσαν να το κάνουν είναι εκατοντάδες χιλιάδες. Κι αν βρισκόντουσαν άλλοι χίλιοι να διαδώσουν την πληροφορία … το Σύστημα δεν θα έβρισκε τόσα θύματα έτοιμα να «καταπιούν» την προπαγάνδα.

Ένα επίσης ενδιαφέρον στοιχείο …
Οι μαζικές ιδιωτικοποιήσεις στη Ρωσία που πέρασαν τον έλεγχο φυσικών πόρων σε ανθρώπους των Rothschild από τον Γιέλτσιν με σύμβουλο τον Milton Friedman (Chicago Boys) …στοίχισαν τις ζωές 3.200.000 ανθρώπων.
Όταν πρόκειται για δουλειές των Rothschild… όπως και στη Συρία … μεταχειρίζονται τους ανθρώπους όπως τις κατσαρίδες.

Lancet Study Confirms Millions Died From “Shock Therapy”

Ο Guaido …της Βενεζουέλας έχει εκπαιδευτεί από τη CIA και την OTPOR κι οργανώνει εδώ και δέκα χρόνια διαδηλώσεις για την ανατροπή του Maduro.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι αυτά τα αποκαλύπτει Εβραίος δημοσιογράφος , o Max Blumenthal , γιος του Sid Blumenthal , σημαντικού συμβούλου του Bill Clinton και διάσημου δημοσιογράφου.

Ο δημοσιογράφος του RT , Rick Sanchez, δούλευε για το CNN μέχρι που τον έδιωξαν για ένα υπονοούμενο που άφησε μιλώντας με έναν Εβραίο κωμικό.

CNN Fires Rick Sanchez for Remarks in Interview

grothia.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter