ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Jordan Hayes αγαπούσε τους σκύλους και ασκούσε σφοδρή κριτική σε όσους δεν έκαναν το εμβόλιο. Ώσπου…

ΔΙΕΘΝΗ. ΥΓΕΙΑ. - 3 Αυγ 2021 - 7:28
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ο κ. Hayes κατέληξε στα επείγοντα στο νοσοκομείο Mount Sinai την 1η Ιουλίου παραπονούμενος για πόνους στο στήθος

Η Ιστορία του 33χρονου Νεοϋορκέζου είναι στενάχωρη.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ- Η ιστορία του 33χρονου Jordan Hayes που αγαπούσε τα ζώα και πιο πολύ τους σκύλους είναι στενάχωρη. Ο Jordan έκανε την πρώτη του δόση πειραματικού mRNA στις 23 Φεβρουαρίου 2021 ή περίπου, σύμφωνα με τη σελίδα του στο Facebook. Δεν είναι σαφές ποια βολή δέχτηκε. Αλλά η Pfizer και η Moderna ήταν οι μόνες δύο πειραματικές ενέσεις που ήταν διαθέσιμες για επείγουσα χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες εκείνη την εποχή.
Η αφαιρεθείσα δημοσίευση στο Facebook φαίνεται να δείχνει μια φωτογραφία κλινικής εμβολίων. Ο κ.Hayes όχι μόνο είπε ότι οι μη εμβολιασμένοι είναι η κοινωνία που αποτυγχάνει, αλλά τους αποκάλεσε «ηλίθιους» και «βλάκες». Τόνισε ότι το μήνυμά του λεγόταν «με όλη μου την καρδιά».

Ο κ. Hayes προφανώς έλαβε τη δεύτερη ένεση mRNA στις 24 Μαρτίου. Μάλιστα το γιόρτασε γράφοντας ότι τώρα είναι πλήρως εμβολιασμένος» και σε θέση να «φιλήσει ξανά τους πάντες στα χείλη».

Ο  κ. Hayes κατέληξε στα επείγοντα στο νοσοκομείο Mount Sinai την 1η Ιουλίου παραπονούμενος για πόνους στο στήθος. Η υγεία του επιδεινώθηκε γρήγορα. Οι πόνοι στο στήθος μετατράπηκαν σε καρδιακή προσβολή που απαιτούσε δύο εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς. Ο κ.Hayes υπέστη πολλαπλά εγκεφαλικά κατά τη διάρκεια των χειρουργείων. Πέθανε στις 6 Ιουλίου, σύμφωνα με τη σελίδα GoFundMe. Επιβίωσε από τη χήρα του.
Ο κ. Hayes ήταν συγγραφέας και λάτρης των σκύλων. Αρκετές φωτογραφίες του με σκύλους  παραμένουν στη μεταθανάτια επεξεργασμένη ή ιδιωτικοποιημένη σελίδα του στο Facebook.
Άλλος ένας βραχυπρόθεσμος θάνατος.
Οι κοντινοί θάνατοι είναι ένα καθιερωμένο πρότυπο. Φαίνεται ότι το εύρος 11 έως 14 εβδομάδων είναι η επικίνδυνη ζώνη για όσους λαμβάνουν τις πειραματικές ενέσεις. Έχουμε καλύψει τώρα τουλάχιστον πέντε από αυτούς τους βραχυπρόθεσμους θανάτους που όλοι συμβαίνουν ακριβώς σε αυτό το εύρος. Γίνεται πολύ σαφές ότι οι πρωτεΐνες αιχμής προσπερνούν αργά κάθε όργανο στο σώμα σας και μολύνουν το πιο ζωτικό σωματικό υγρό (αίμα). Υπάρχουν νέα επιστημονικά δεδομένα που το υποστηρίζουν επίσης.
Ο Δρ Charles Hoffe μίλησε με την οικοδέσποινα της εκπομπής British Columbia Laura Lynn Tyler

Ο Δρ Hoffe ανέφερε ευρήματα σε δικούς του ασθενείς. Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που λαμβάνουν τις πειραματικές ενέσεις mRNA θα πεθάνουν από καρδιακή ανεπάρκεια εντός δύο ετών. Οι τεχνητές πρωτεΐνες ακίδων γίνονται μέρος της κυτταρικής επένδυσης (αγγειακό ενδοθήλιο) στα τριχοειδή αγγεία σας (μικροσκοπικά αιμοφόρα αγγεία). Έτσι, τα αιμοφόρα αγγεία σας γίνονται «αιχμηρά» αντί να είναι φυσικά λεία, γεγονός που τελικά οδηγεί σε θρόμβους αίματος σε όλους όσους λαμβάνουν τις ενέσεις. Ο Δρ Hoffe είπε ότι ο ευκολότερος τρόπος για να αποδείξει αυτό το φαινόμενο είναι με ένα τεστ D-Dimer.
Δείτε πώς περιγράφει αυτά τα ευρήματα ο Δρ Hoffe:
«Τώρα γνωρίζουμε ότι μόνο το 25 τοις εκατό του« εμβολίου »που εγχέεται στο χέρι ενός ατόμου παραμένει στην στο μπράτσο. Το υπόλοιπο 75 τοις εκατό συλλέγεται από το λεμφικό σας σύστημα και κυριολεκτικά τροφοδοτείται στην κυκλοφορία σας-σε μια μόνο δόση «εμβολίου» της Moderna υπάρχουν κυριολεκτικά 40 τρισεκατομμύρια μόρια mRNA.
Αυτά τα πακέτα έχουν σχεδιαστεί για να απορροφώνται στα κύτταρά σας. Αλλά το μόνο μέρος που μπορούν να απορροφηθούν είναι γύρω από τα αιμοφόρα αγγεία σας και το μέρος όπου απορροφώνται είναι τα τριχοειδή δίκτυα – τα πιο μικροσκοπικά αιμοφόρα αγγεία όπου η ροή του αίματος επιβραδύνεται και όπου απελευθερώνονται τα γονίδια. Το σώμα σας στη συνέχεια αρχίζει να εργάζεται διαβάζοντας και στη συνέχεια κατασκευάζοντας τρισεκατομμύρια από αυτές τις πρωτεΐνες αιχμής. Κάθε γονίδιο μπορεί να παράγει πολλές, πολλές πρωτεΐνες αιχμής.
«Επομένως, είναι απολύτως αναπόφευκτο να σχηματιστούν θρόμβοι αίματος επειδή τα αιμοπετάλια σας κυκλοφορούν γύρω από τα αιμοφόρα αγγεία σας και ο σκοπός των αιμοπεταλίων είναι να εντοπίσουν τα κατεστραμμένα αγγεία και να σταματήσουν την αιμορραγία. Έτσι, όταν τα αιμοπετάλια έρχονται μέσω του τριχοειδούς χτυπά ξαφνικά όλες αυτές τις αιχμές του COVID και γίνεται απολύτως αναπόφευκτο ότι θα σχηματιστούν θρόμβοι αίματος για να μπλοκάρουν αυτό το αγγείο ».

Δείτε εδώ τη συνέντευξη>

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…