ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Shoygu είπε ότι η Δύση θέλει να υποτάξει τη Ρωσία και ολόκληρο τον κόσμο

ΔΙΕΘΝΗ. - 26 Ιούν 2019 - 22:24
Loading...

© RIA Novosti/ Alexey Danichev

Ο Ρώσος υπουργός Αμύνης Sergei Shoygu
Πάρκο «Πατριώτης» (Μόσχα), 26 Ιουνίου-RIA Novosti. Ο υπουργός Αμύνης Sergei Shoygu είπε ποιος είναι ο στόχος της Δύσης στον πόλεμο πληροφοριών με τη Ρωσία.
«Ο κύριος και βασικός στόχος που επιδιώκει η Δύση στο πόλεμο Πληροφόρησης με την Ρωσία.
«Ο κύριος και βασικός στόχος αυτού του πολέμου είναι η επιθυμία να κυβερνήσει τη Ρωσία και, τελικά, τον κόσμο,» είπε ο Shoygu, ανοίγοντας την διάσκεψη » Τα επίκαιρα ζητήματα της εξουδετέρωσης της πληροφόρησης” στο πλαίσιο του φόρουμ “Στρατός 2019”.
Κατά τη γνώμη του, η «επιθετική επίδραση της πληροφορίας» στην Δύση οφείλεται στο γεγονός ότι η Ρωσία ανέκτησε στην πραγματικότητα το καθεστώς του δεύτερου πόλου που χάθηκε μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, η οποία κρατά τον κόσμο σε παγκόσμια ισορροπία.«Ποιος είναι ο λόγος για όλη αυτή την αγωνία-Ας το αποκαλούμε έτσι που έχει η Δύση; Με την  γέννηση του δεύτερου πόλου της παγκόσμιας τάξης ο  οποίος φαινόταν να έχει θαφτεί, ολοκληρωτικά – με ένα μνημείο φτιαγμένο, με  ένα φράχτη και με στεφάνια τοποθετημένα… Και ξαφνικά αποφασίσαμε  να γεννήσουμε  τον δεύτερο πόλο. Και τώρα γεννιέται, «είπε ο υπουργός.
Σύμφωνα με τον Σιόγκου, για τη Ρωσία αυτή η γέννηση δεν είναι «αγωνία». «Για εμάς είναι   δημιουργία , είναι  μεράκι , είναι  ενέργεια. Το κάνουμε αυτό με την επιθυμία μας «, ανέφερε ο επικεφαλής του Υπουργείου Αμύνης.
Πρόσθεσε ότι ο κόσμος γίνεται και πάλι πολυπολικός και σε πολλές δυτικές χώρες δεν  αρέσει αυτό . Ωστόσο, ο σύγχρονος κόσμος δεν δέχεται «απλά να ξεκινήσουν να τον διαχειρίζονται¨.

https://ria.ru/20190626/1555939920.html
tokoutsavaki

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Chat Box
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter