ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ : Η Ρωσία έχει συμφέροντα όμοια με την Ελλάδα στη Μεσόγειο και ευτυχώς αυτό είναι πού θα μας σώσει στο σημείο μηδέν.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ. - 25 Ιούλ 2020 - 12:34

Σχόλιο από ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ στην ανάρτηση :

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ…

Σαφώς και θα γίνει θερμό επισοδειο για να πείσουν την κοινή γνώμη στην Ελλάδα ότι πρέπει να παραχωρήσουμε ελληνική γη στους Τούρκους. ΧΩΡΊΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΊΟ.

Ο Ερντογάν είναι ο χειρότερος διπλωμάτης που υπάρχει και αυτό θα διδάσκεται μετά τον πόλεμο σε ολες τις ανάλογες πολιτικές και στρατιωτικές σχολές προς αποφυγήν… Έχει δημιουργήσει εχθρούς παντού και κανείς δεν τον θεωρεί αξιόπιστο.

Για τούς ορθόδοξους, εφόσον έχει προφητευθεί θερμό επεισόδιο πριν την έναρξη τού πολέμου τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα συμβεί. Δεν μπορούμε να επικαλούμαστε προρρήσεις μόνο όποτε θέλουμε ….

ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Όταν η αρκούδα λύνει τη σιωπή της είναι βρυχηθμός ….και ειδικά για τα παιδιά της σκοτώνει..

Θα επανέλθω πιο αναλυτικά άλλη ώρα….

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr