ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ : Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ. - 6 Δεκ 2020 - 12:19

Παρατηρώ με μεγάλη μου έκπληξη, ότι ακόμη και τώρα εξακολουθούν υπάρχουν πολλοί που ΔΕΝ γνωρίσουν τι είναι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση, αλλά και αρκετοί που την ‘’έχουν ακουστά’’ δεν γνωρίζουν ακριβώς τι είναι. Επομένως, είναι προφανές γιατί δεν μπορούν να κατανοήσουν, να πιστέψουν και να διερευνήσουν την ξαφνική πίεση για τον ρομποτικό εμβολιασμό και το τσιπάρισμα που μανιωδώς προσπαθούν να μας επιβάλουν μέσω ενός εργαστηριακού ιού που μας κατασκεύασαν. Θα προσπαθήσω λοιπόν με απλά λόγια να το εξηγήσω.

NEW WORLD ORDER, δηλαδή Παγκόσμια Διακυβέρνηση

Ότι συμβαίνει τώρα στον κόσμο και την Ελλάδα είναι το σχέδιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης το όποιο είναι: μια παγκόσμια κυβέρνηση για όλο τον πλανήτη (των σιωνιστών εβραίων με όχημα την Αμερική), πανθρησκεία (κατάργηση όλων των θρησκειών και αντικατάσταση τους από μια – βλέπετε τις συμπροσευχές ετερόδοξων που κάνουν ‘’χριστιανοί’’ (μασόνοι ουσιαστικά με πρώτους τους Βαρθολομαίο και Ιερώνυμο), καθολικοί (η μασονάρα ο Πάπας), προτεστάντες και μουσουλμάνοι… είναι το σχέδιο),  ένα νόμισμα (ο Φοίνικας) ψηφιακό μόνο για όλους (κατάργηση όλων των φυσικών νομισμάτων και αντικατάσταση τους από ένα ψηφιακό),  τσιπάκι όλοι στο χέρι (το χάραγμα του αντίχριστου – ο άνθρωπος μετατρέπεται σε δούλο – δήθεν για ευκολία, δήθεν για ασφάλεια, δήθεν για αποφυγή φοροδιαφυγής – εδώ γελάμε!!!)). Η Atzenta 2021 + Atzenta 2030 και το σχέδιο CoudenhoveKalergi αποτελούν τα εργαλεία που θα μας οδηγήσουν στην παγκόσμια διακυβέρνηση, πρόκειται δηλαδή για υποφάκελους της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

ATZENTA 2021+ ATZENTA 2030 : Φτωχοποίηση πολιτών, κατάργηση ιδιωτικής περιουσίας, κατάργηση μετρητών και επιβολής πλαστικού και ψηφιακού χρήματος , επιβολή διαστημικών φόρων, ρομποτοποίηση και ηλεκτρονικό φακέλωμα σε κάθε είδους δραστηριότητα, κατάργηση εθνικής συνείδησης – ιστορίας – συμβόλων – συνόρων, κατάργηση του θεσμού της οικογένειας, ηθική και πνευματική υποβάθμιση των ανθρώπινων αξιών και προτύπων , προώθηση του υλισμού,  πανθρησκεία, μείωση πληθυσμού μέσω μεταλλαγμένων τροφών ,νερού, αεροψεκασμών, υποσιτισμού, τεχνητής κρυφής στείρωσης του πληθυσμού , εργαστηριακές αρρώστιες, προώθηση σεξισμoύ, oμoφυλoφιλίας,  αιμoμιξίας και κτηνoβασίας, π@ιδερ@στίας και πανδημίες, απάτη της κλιματικής αλλαγής – οικολογικοί φόροι παντού, τσιπάρισμα – χάραγμα της αποκάλυψης, κλπ. Τώρα μας προέκυψαν και τα εμβόλια της νανοτεχνολογίας….. Και φυσικά το μάντρωμα των ανθρώπων σε πόλεις – γκέτο για το ‘’καλό’’ του περιβάλλοντος που οι ίδιοι καταστρέφουν για να προωθήσουν τα σχέδια τους!Codex Alimentarius (υποφάκελος της ΑΤΖΕΝΤΑ 2021 και ΑΤΖΕΝΤΑ 2030) : Έλεγχος της τροφής και του νερού. Έλεγχος της παραγωγής καλλιεργειών (υβριδικοί σπόροι) , της κτηνοτροφίας (προώθηση εργαστηριακού πλαστικού κρέατος) και των φυσικών πόρων – νερού, προώθηση κρατικών συσσιτίων και εξάρτηση του πληθυσμού από αυτά.

ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVEKALERGI : Εξισλαμισμός της Ευρώπης και της Ελλάδος (για αρχή – μετά και αυτούς θα τους χαλάσουν τη θρησκεία) αλλά και το ‘’ανακάτεμα’’ τους με όλους τους έγχρωμους πληθυσμούς του πλανήτη για την δημιουργία της ‘’γκρι’’ φυλής χωρίς εθνική συνείδηση, ήθη και έθιμα, ιστορία και τελικά χωρίς θρησκεία.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν φυσικά επιγραμματικές έννοιες που χρήζουν περεταίρω μελέτης και έρευνας για όσους δεν έχουν εντρυφήσει αλλά και που είναι αδύνατο αναλυθούν σε ένα άρθρο.

ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ:

Για την αναλαμπή της ορθοδοξίας έχουν μιλήσει πολλοί Άγιοι και θα βρείτε πολλά άρθρα γύρω από το θέμα.

Πρόκειται για την παγκόσμια εξάπλωση και επικράτηση του χριστιανισμού αμέσως μετά τη λήξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου. Είναι το ‘’δώρο’’ του Θεού για 3-4 δεκαετίες προκειμένου να δυναμώσουν οι χριστιανοί και να αντιμετωπίσουν την επτάχρονη βασιλεία του αντίχριστου που θα ακολουθήσει μετά από αυτές τις δεκαετίες.

Παρατηρώ το τελευταίο διάστημα, κάποιοι προσπαθούν να ωθήσουν τους χριστιανούς στην απελπισία και στo σκοτάδι γύρω από την αναλαμπή της ορθοδοξίας.…… υπάρχει τελευταία μια πολύ ‘’περίεργη’’ και ξαφνική έξαρση διαφόρων αρθρογράφων που προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν θα υπάρξει αναλαμπή της ορθοδοξίας κλπ…

Και πολύ περιέργως, συνέπεσε αυτή η αμφισβήτηση της αναλαμπής της ορθοδοξίας με την εμφάνιση του εμβολίου με τη ρομποτική τεχνολογία… σαν να θέλουν κάποιοι να σπρώξουν στην απελπισία τους χριστιανούς προκειμένου να εμβολιαστούν.

Λοιπόν εκτός από τους πολλούς αγίους που έχουν μιλήσει γι αυτό , όπως και ο Άγιος Παΐσιος , μπορείτε να ακούσετε με τα αυτιά σας τον γέροντα Ιωσήφ το Βατοπεδινό και να σας λυθεί για πάντα η όποια αμφιβολία.

Από το 5’12’’ αλλά συνιστώ να το ακούσετε όλο:

 Τελειώνοντας, σύμφωνα με όλες τις προρρήσεις των γερόντων μας, όλα αυτά τα σχέδια των ιλλουμινάτι και των δούλων τους θα πέσουν στο κενό. Η Τουρκία θα δώσει τη  αφορμή για την επίσημη έναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου που θα διαλύσει όλα αυτά τα σχέδια για το τσιπάρισμα  που ετοιμάζουν μέσω των εμβολίων της νανοτεχνολογίας, , του ψηφιακού χρήματος και της ταυτότητας με τσιπ. Μόνο όσοι βιαστούν και τρέξουν να υπηρετήσουν τα σχέδια των αντίχριστων, προκειμένου να έχουν τις ευκολίες τους, θα πέσουν στη παγίδα τους.

Όσοι θέλουν να το ψάξουν περισσότερο το θέμα και να ‘’ανέβουν πίστα’’ ας δουν το επόμενο άρθρο μου:

‘’ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΓΕΛΙΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΙΟΣ, ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ.’’

Είμαστε ήδη μέσα στα γεγονότα…. Εύχομαι σε όλους καλή φώτιση, καλή δύναμη και καλή λευτεριά από τον αντίχριστο. Είναι βέβαιο ότι ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ. Κοιτάξτε να είστε με τη μεριά του νικητή …..

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr