ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΟΛΩΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ : «Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ…ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΣΠΕΙΡΑ»

ΔΙΕΘΝΗ. - 20 Νοέ 2020 - 18:21
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την πλήρη αποδόμηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης έκανε σε χαρακτηριστικές δηλώσεις του ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, Mateusz Morawiecki, με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε από το βέτο Πολωνίας, Ουγγαρίας με στήριξη Σλοβενίας, στον προϋπολογισμό της Ένωσης εξ αίτιας της επιμονής της Ε.Ε. να υποχρεώσει τις χώρες αυτές να δεχτούν τους λαθρό, (όχι σαν και εμάς που γίναμε ξέφραγο αμπέλι).

Για το ίδιο θέμα ο πασίγνωστος Τζωρτζ Σόρος απείλησε τις χώρες αυτές με οικονομικές κυρώσεις, λες και είναι ο μέγας άρχοντας της Ευρώπης και διοικεί την ήπειρο.

Η αντίδραση των χωρών αυτών ήταν άμεση και με δηλώσεις των εκπρόσωπων τους υποστήριξαν ότι δεν μπορούν να δεχτούν την κατάφωρη επέμβαση στα εσωτερικά τους.

Η άμεση αυτή αντίδραση προκαλεί άλλη μια μεγάλη κρίση στην καταρρέουσα από πολλές πλευρές Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σκεφτείτε να έλεγε τα ίδια με τον Πολωνό πρωθυπουργό ο δικός μας…Κουλής.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
Polonya Başbakanı

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr