ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : Β Α Τ Ε Ρ Λ Ω

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 30 Ιούλ 2022 - 8:25

Κύριε Υπουργέ Εθνικής Άμυνας
Αρχηγε ΓΕΕΘΑ
Αρχηγε ΓΕΣ

Όσα όπλα και να πάρει η χώρα , είτε Αεροπλάνα , είτε Πλοία , είτε Άρματα , είτε δεν ξέρω τι άλλο μια είναι η πραγματικότητα ” ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ “

Πέρυσι στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων εισήχθησαν λιγότεροι λόγω της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής που θέσπισε το Υπουργείο Παιδείας , φέτος λόγω αυτού του προβλήματος εισήχθησαν ακόμη λιγότεροι , οπότε εορείτε το μέγα ερώτημα ” ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ?

ΕΜΜΕΣΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ?

Βέβαια το πρόβλημα είναι της Άμυνας της χώρας είναι πολυσύνθετο και πολύπλοκο αλλά κυρίαρχο και ουσιώδης παράγων είναι ένας ” ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ” και εάν δεν ενσκήψετε πάνω από αυτό το πρόβλημα πολύ σύντομα η λύση δεν θα είναι εφικτή .

ΚΥΡΙΟΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΣΏΠΗΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .
Κύριοι κάντε πριν είναι πολύ αργά και δεν υπάρχει επιστροφή .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr