ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 20 Μαρ 2022 - 7:46

Το μεγάλο θύμα των ημερών δεν είναι άλλο από την αλήθεια και την αντικειμενική παρουσίαση των γεγονότων , και τούτο γιατί ?

1. Έδειξαν ή ανέλυσαν την τεράστια ευθύνη των Ευρωπαίων Ηγετών για την Ουκρανική Κρίση ?

2. Έδειξαν ή ανέλυσαν την σειρά των γεγονότων τα οποία έλαβαν χώρα μέχρι να φτάσουμε έως εδώ ?

3. Έδειξαν ή ανέλυσαν την τεράστια ευθύνη του Αγγλοσαξονικού Άξονα με θύμα πρώτα την Ευρώπη και τους Λαούς της ?

4. Γιατί έχουν αποσιωπηθεί παντελώς όλες οι προηγούμενες πολεμικές συρράξεις ( Ιράκ – Συρία – Αραβική Άνοιξη – Κύπρος και ολες οι υπόλοιπες ) με τίνος την ευθύνη έγιναν ? με πόσα ψέματα μέσω των Μ.Μ.Ε έγινε η ενημέρωση της Παγκόσμιας κοινότητας ? Πόσος κόσμος σκοτώθηκε σε όλες τις Προηγούμενες συρράξεις ? Τι υποδομές καταστράφηκαν ?

5. Γιατί δεν προβλήθηκε το Βίντεο με τις δηλώσεις του Κίσινγκερ για την Ουκρανία ? Γιατί δεν προβλήθηκε το Βίντεο με τις δηλώσεις του σημερινού Προέδρου των ΗΠΑ για τον Βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας ? Γιατί όλοι οι δυτικοί έχουν κάνει γαργάρα το θέμα της Κύπρου ? Γιατί δεν έχει ακουστεί κουβέντα για τα ειδεχθεί των Ισλαμιστών στην Συρία οι οποίοι χρηματοδοτήθηκαν και έδρασαν με τις ευλογίες της Δύσης?

6. Γιατί δεν έχει ακουστεί κουβέντα για την συμφωνία ΗΠΑ – Ρωσίας ότι το ΝΑΤΟ δεν θα προχωρήσει να βάλει στους κόλπους του χώρες που ανήκαν στην Πρώην Σοβιετική Ένωση?

7. Τελικά όσον αφορά την Ευρώπη γιατί δεν αναφέρεται ότι έχει γίνει Ο ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ , χάρις των Ηγετών της και σε βάρος των Λαών της ?

Όταν κάποια στιγμή θα αρχίσουν να βγαίνουν οι αλήθειες τότε να δούμε ποιοι είναι οι εγκληματίες Πολέμου και ποιοι όχι , τότε θα δούμε τι έχει κάνει η Δύση για την Ειρήνη και ποιες οι ευθύνες της , αλλά τότε θα είναι αργά για τους Λαούς της Ευρώπης αλλά κανείς ΧΡΗΣΙΜΟΣ – ΗΛΙΘΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ δεν θα καθίσει στο σκαμνί του Διεθνούς Δικαστηρίου και ο λόγος είναι προφανής .

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΘΕΡΑΠΑΙΝΙΔΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr