ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : Η ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ?

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 2 Ιούν 2022 - 19:55

Κύριοι της Αντιπολίτευσης τι κάνετε ?

1. Στέλνει όπλα στην Ουκρανία , κανείς δεν λέει τι έστειλε , από που τα πήρε , και τι κενά άφησε στην Ελληνική Άμυνα .

2. Μέσω του γερμανού καγκελάριου μάθαμε ότι θα στείλει άρματα Ανατολικού τύπου και θα τα αντικαταστήσουν με άλλα παλιά για τα οποία η Ελλάδα θα πρέπει να ματώσει για να τα συντηρήσει, και να τα εξοπλίσει με Πυρομαχικά , χωρίς Βέβαια να μας πει κανείς από την Ελλάδα από που θα τα πάρει , εάν αυτά που θα πάρει θα τα αντικαταστήσει η πλέον θα γίνει από την πίσω πόρτα η Αποστρατικοποίηση ?

3. Βγάζει η τουρκία ερευνητικά και εμείς τι κάνουμε απλως τα παρακολουθούμε .

4. Συμπράτει ενεργά στις Κυρώσεις κατά της Ρωσίας με απρόβλεπτες Οικονομικές – Κοινωνικές – επιπτώσεις σε όλους τους Τομείς .

5. Βλέπουμε να έχει αρχίσει η ρητορική εναντίον της Τουρκίας χωρίς όμως ενέργειες οι οποίες πραγματικά θα κόστιζαν στην Τουρκία .

6. Οι Τάχα μου σύμμαχοι καταδικάζουν την Τουρκία αλλά μόνο στα λόγια , στις πράξεις όλοι κάνουν ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ .
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Γίνονται τόσα και εσείς αντί να έχετε βγει στα κάγκελα και να είχε γίνει Η Βουλή κέντρο διαμαρτυριών και όχι μόνο εσείς έχετε αρχίσει την Ρητορική χωρίς απτά αποτελέσματα .

Κύριοι ο χρόνος είναι χρήμα και εσείς το μόνο που κάνετε είναι να λέτε άρες μάρες Κουκουνάρες χωρίς Ουσία και απτά αποτελέσματα .

ΝΤΡΟΠΗ – ΑΙΣΧΟΣ – ΚΥΡΙΟΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΡΙΜΏΞΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΤΡΩΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ .

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr