ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 8 Αυγ 2022 - 21:47

Φωτογραφία ethnos.gr

Κύριε Πρόεδρε της Βουλής

Κύριε Πρόεδρε του Αρείου Πάγου.

Είσαστε ή δεν Είστε θεματοφύλακες της Λειτουργίας του Πολιτεύματος ?

Τις τελευταίες ημέρες ζούμε τραγικές Εγκληματικές καταστάσεις καταπάτησης του Πολιτεύματος και της Δικαιοσύνης και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός σας.

1. Ήταν η δεν ήταν πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ Ο πρωθυπουργός ?

2. Ήταν δεν ήταν Πολιτικός προϊστάμενος του Κυρίου Δημητριάδη ο Πρωθυπουργός ?

3. Δεν έχει την άμεση ευθύνη Ο Πολιτικός προϊστάμενος των δυο παραπάνω ?

4. Δεν θα έπρεπε να συλληφθεί άμεσα ο κύριος Δημητριάδης σύμφωνα με τα λόγια του Πρωθυπουργού ?

5. Δεν θα έπρεπε να παραιτηθεί άμεσα ο πολιτικός προϊστάμενος από την θέση του ? εάν δεν ήταν ο Πρωθυπουργός επικεφαλής και ήταν κάποιος άλλος δεν θα είχε παραιτηθεί ?

6. Οι σωτήρες της χώρας ( Βουλευτές ) πως είναι δυνατόν να ανέχονται τέτοιου είδους καταστάσεις καταπάτησης του Πολιτεύματος και των κανόνων της Δικαιοσύνης ?

7. Ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου και γενικώς η Δικαστική Εξουσία πως είναι δυνατόν να ανέχεται τέτοιου είδους καταστάσεις ?

8. Εάν δεχθούμε ότι πράγματι δεν γνώριζε ο Πρωθυπουργός το τι συνέβαινε δεν θα έπρεπε να στείλει άμεσα την υπόθεση στην δικαιοσύνη και τον Κύριο Δημητριάδη σιδηροδέσμιο στο εισαγγελέα ?

9. Σήμερα έβγαλε διάγγελμα αλλά από τα λεγόμενά του ουδείς κατάλαβε απολύτως τίποτε παρά παραφιλολογίες και τίποτε άλλο.

10. Σήμερα μας είπε ότι χρειάζονται να γίνουν νομοθετικές παρεμβάσεις για την ΕΥΠ , μα δυο χρόνια δεν ήταν πολιτικός Προϊστάμενος τι έκανε ?

11. Η Εφημερίδα Δημοκρατία έβγαλε έναν κατάλογο με παρακολουθήσεις και μάλιστα τα έστειλε στο εισαγγελέα , αλλά μούγκα στην στρούγκα για αυτό το θέμα από όλους .

12 .Κύριε Πρωθυπουργέ πραγματικά αισθάνεσαι πλήρως ευχαριστημένος από τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου που κάνουν την χώρα διεθνές ρεζίλι για μία υπηρεσία στην οποία εσείς ο ίδιος είσαστε πολιτικός Προϊστάμενος ?

13. Άραγε ποιος λογικός άνθρωπος ελπίζει ότι πράγματι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θα βγει στον αέρα η αλήθεια ? Ο Υ Δ Ε Ι Σ Κ Υ Ρ Ι Ε Π Ρ Ω Θ Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ε .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr