ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Πράκτορες» του Σόρος εσπευσμένα στην Αλβανία για να «σώσουν» τον Ε. Ράμα – Τα ονόματα από την απόρρητη λίστα

ΔΙΕΘΝΗ. - 28 Φεβ 2019 - 19:06
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η κρίση στην Αλβανία καλά κρατεί με τους πολίτες να διαμαρτύρονται για τις πολιτικές Ράμα και να ζητούν την αποπομπή του. Ποιοι είναι οι άνθρωποι του Τζορτζ Σόρος, οι οποίοι επιστρατεύονται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σε μία επιχείρηση σωτηρίας του Αλβανού πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με το Βαλκανικό Περισκόπιο, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έστειλε αντιπροσωπεία 7 ευρωβουλευτών με σκοπό να επιλύσουν την κρίση που έχει ξεσπάσει μεταξύ αντιπολίτευσης και κυβέρνησης.

Ο δικηγόρος Αλτίν Γκοτζάι, σύμφωνα με την αλβανική ‘Τέλεγραφ’ αναφέρθηκε στην αντιπροσωπεία αυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προέβη σε ένα χαρακτηριστικό σχόλιο.

«Πέντε από τους επτά ευρωβουλευτές της αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που θα επιλύσουν την πολιτική κρίση είναι άνθρωποι του Σόρος!».

Αυτό επιβεβαιώνεται από το πρωτότυπο έγγραφο του Ιδρύματος του Σόρος (Open Society European Policy Institute) που δημοσιεύθηκε από το Wikileaks και το DCLeaks.

Σε αυτό το απόρρητο έγγραφο που πρωτο-δημοσιεύθηκε τον Αύγουστο του 2016 περιέχει τον κατάλογο 226 ευρωβουλευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που είναι προσκείμενοι στον Τζορτζ Σόρος και από τους επτά ευρωβουλευτές που θα επιλύσουν την κρίση στη χώρα μας, οι πέντε είναι άνθρωποι του Τζορτζ Σόρος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι 5 αυτοί βουλευτές οι οποίοι είναι όλοι αριστεροί και βρίσκονται στη λίστα του Σόρος είναι:

-Fleckenstein (Γερμανία), Cristian Preda (Ρουμανία), Juan Fernando Lopez Aguilar (Ισπανία), Ilhan Kyuchyuk (Βουλγαρία) και Tamas Meszerics (Ουγγαρία)!

Έτσι, από τους 7 οι 5 είναι άνθρωποι του Σόρος, όπως τους κατηγόρησε δημοσίως ο (Βρετανός πολιτικός) Νάιτζελ Πολ Φάρατζ.

«Αυτοί έρχονται για να λύσουν την κρίση του Σόρος με τον Σόρος για τον Σόρος!», γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…