ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Προειδοποίηση! 5 Ημέρες πριν από την οικονομική κατάρρευση – Οι τράπεζες θα καταρρεύσουν πολύ σύντομα.

ΔΙΕΘΝΗ. - 23 Ιαν 2018 - 9:38
Loading...

Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες βιώσουν μια τρομακτική οικονομική κατάρρευση (και σίγουρα θα συμβεί), θα προκαλέσει μια πλήρη κατάρρευση της κοινωνίας;

Θα βιώσουμε το έγκλημα, τη βία, τις ταραχές και τις κοινωνικές αναταραχές σε μια κλίμακα που δεν έχει προηγούμενο στο ιστορικό των ΗΠΑ.

Πριν απορρίψετε τέτοιες αντιλήψεις, όπως η απόλυτη ανοησία που ονειρεύτηκαν μερικοί μπλόγκερς, ίσως πρέπει να σκεφτείτε τι λέει ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας στον κόσμο.

Σύμφωνα με μια έκθεση σχετικά με το δημόσιο χρέος της Moody’s, οι πέντε μεγαλύτερες χώρες του κόσμου με ΑΑΑ (συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών) κινδυνεύουν να αυξήσουν το κόστος του χρέους και θα πρέπει να εφαρμόσουν σχέδια λιτότητας που απειλούν την «κοινωνική συνοχή».

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε τι συμβαίνει όταν η «κοινωνική συνοχή» αρχίζει να υποβαθμίζεται λόγω οικονομικών παραγόντων, ελέγξτε τα πρόσφατα παραδείγματα στην Ισλανδία και την Ελλάδα.

Εάν ακόμη και η Moody’s προειδοποιεί ότι υπάρχει μια ρεαλιστική πιθανότητα ότι η «κοινωνική συνοχή» στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να καταρρεύσει εξαιτίας οικονομικών παραγόντων, ίσως όλοι να αρχίσουμε να ακούμε.

Ή αν δεν ακούτε Moody’s, τότε ίσως θα ακούσετε τον άνθρωπο ο οποίος έχει ονομαστεί ο κορυφαίος ερευνητής τάσεων σε όλο τον κόσμο.

Ο Gerald Celente είναι ο διευθύνων σύμβουλος του Trends Research Institute και είναι πεπεισμένος ότι κατευθυνόμαστε σε αυτό που ονομάζει «Η μεγαλύτερη κατάθλιψη».

Η εικόνα που ζωγραφίζει για το μέλλον της Αμερικής είναι εξαιρετικά ανησυχητική και εξαιρετικά απογοητευτική. Θα ήταν εύκολο να απορρίψουμε τις προβλέψεις του σαν  ενός ακόμα άχρηστου «ομιλούντος κεφαλιού», αλλά, δυστυχώς, ο Celente ήταν ποθ έδωσε – ακριβή χρόνο μετά από καιρό στο παρελθόν.

Η κυβέρνηση λέει ότι υπάρχουν 10 τρισεκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό τραπεζικό σύστημα.Πώς μπορεί να γίνει αυτό όταν υπάρχουν μόνο 1.4 τρισεκατομμύρια πραγματικά χρήματα σε κυκλοφορία (δολάρια και κέρματα) και πάνω από τα μισά από αυτά είναι εκτός των ΗΠΑ.
Αυτό δεν περιλαμβάνει τα 10  τρισεκατομμύρια που οφείλουμε  σε άλλες χώρες που έχουν αγοράσει το χρέος μας. Εάν οι πιστωτές μας έφταναν όλοι και ζητούσαν τα χρήματά τους, τότε θα υπήρχε λιγότερο από $ 1 δολάριο για κάθε $ 1000 δολάρια που οφειλόταν.

Η παγκόσμια οικονομία καταρρέει.

Εδώ είναι το σενάριο. «Οι κυβερνητικές υπηρεσίες δυσκολεύονται να κάνουν τις πληρωμές τους. Οι κυβερνήσεις των κρατών εκδίδουν δελτία για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. Η κοινωνική ασφάλιση των ΗΠΑ καθυστερεί να εκδώσει τις πληρωμές της σε συνταξιούχους και άτομα με ειδικές ανάγκες. Πολλές τράπεζες εκδίδουν προειδοποιήσεις σχετικά με τη ρευστότητα. Οι τιμές των τροφίμων αυξάνονται με την ώρα. Αντί να μιλάμε για την πιο πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή, ο καθένας μιλά για πληθωρισμό, χρήματα, μαζικές απολύσεις κλπ. Είναι 5 ημέρες πριν από την οικονομική κατάρρευση. «Τι κάνεις λοιπόν;

Αν και πιστεύω ότι οι ΗΠΑ και ο Καναδάς εξακολουθούν να είναι 3 έως 5 χρόνια μακριά από την οικονομική κατάρρευση, πιστεύω ότι η κατάρρευση έρχεται. Το ευρώ θα καταρρεύσει πρώτα. Η Ελλάδα, η Βενεζουέλα και η Ισπανία έχουν ήδη καταρρεύσει. Η Ιταλία και η Πορτογαλία πρόκειται να καταρρεύσουν σύντομα. Έχοντας αυτή τη διορατικότητα, προετοιμαζόμουν έντονα για τα τελευταία 2 χρόνια.

Επειδή οι κυβερνήσεις θα κάνουν τα πάντα για να καθυστερήσουν την έναρξη μιας οικονομικής κατάρρευσης, όπως θα έπρεπε, πιστεύω ότι το πρόβλημα θα οικοδομηθεί σε ένα δραματικό σημείο, όπου η οικονομία θα πέσει από την κορυφή πολύ γρήγορα.

Με την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση των Η.Π.Α. με ελλείμματα 1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων για τα τελευταία 3 χρόνια, πόσο καιρό μπορεί να συνεχιστεί; Όπως κάποια στιγμή, καμία ξένη κυβέρνηση ή εγχώρια οντότητα δεν θα θελήσει να αγοράσει ομοσπονδιακό χρέος των ΗΠΑ.

 

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter