ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ Ο ΝΕΝΕΚΟΣ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ !

ΕΘΝΙΚΑ. - 6 Φεβ 2019 - 19:56
Loading...

Εντάξει, το νιώσαμε, το καταλάβαμε, το εμπεδώσαμε. Μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς, ο «χαρισματικός» μας Πρωθυπουργός Α. Τσίπρας, επισκέφθηκε τον Σουλτάνο Ερντογάν και προσέφερε τα πάντα όλα.

Μόνο θλίψη και αγωνία για το μέλλον της χώρας μας προκαλούν οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα στον σουλτάνο Ερντογάν.

«Tα συζητάμε όλα, (Αιγαίο, υφαλοκρηπίδα, Κυπριακό, μεταναστευτικό, παραβίαση εναέριου χώρου, ενταξιακή προοπτική) δεν θα μείνουμε στις παλιές διαφορές»!

Όλα στο βωμό της πρώτης φοράς Αριστερά. Βρήκε την ευκαιρία να πλήξη με κάθε τρόπο και μέσο, ότι μισεί περισσότερο από όλα, την Πατρίδα που τον γέννησε για χάρη μιας αριστεροσταλινοδιεθνιστικής κοσμοθεωρίας. Δυστυχώς η αριστεροσυμμορία φεύγοντας θα αφήσει πίσω της ερείπια και αποκαΐδια.

Τι νόημα είχε αυτή η επίσκεψη, ποιον ωφελεί και ποιος πήρε χωρίς να δώσει κάτι; Όχι φυσικά ο αιθεροβάμον Πρωθυπουργός μας, που αν μη τι άλλο εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία, σε συνέχεια, μετά από την τόσο επιτυχή αποστολή του στο σκοπιανό ζήτημα.

Η ιστορία θα τον καταγράψει ως Νεννέκο με μαύρα γράμματα και θα τον στιγματίσει ανεξίτηλα. Ο στόχος του είναι να εξαφανίσει το Έθνος και το κράτος μας από προσώπου γης. Αυτός και μόνο είναι ο στόχος του!

Μιχαήλ Καϊκουνίδης, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter