ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Προσοχή… Στην Ειδομένη το παιχνίδι είναι επικίνδυνο – Στη χώρα έγινε ένοπλη εισβολή – Θα ακολουθήσουν δυσάρεστες εξελίξεις

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. - 12 Απρ 2016 - 8:27
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση
Τα γεγονότα στην Ειδομένη, παρά τη συστηματική και ενορχηστρωμένη προσπάθεια υποβάθμισης της επιχειρησιακής τους διάστασης, είναι προάγγελος εθνικής τραγωδίας…
 
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Αυτό που συνέβη στην Ειδομένη, έχει συγκεκριμένη ταυτότητα, συγκεκριμένη στρατηγική περιγραφή, έχει μηχανισμούς, έχει πρωταγωνιστές και κομπάρσους.
Στην Ειδομένη συνέβη αυτό για το οποίο έχουμε προειδοποιήσεισε χρόνο ανύποπτο όταν όλοι πλειοδοτούσαν σε κηρύγματα ανθρωπισμού. Χρησιμοποιήθηκαν δηλαδή οι ορδές των “δυστυχισμένων” τους, ως ισχυρό και άκρως επικίνδυνο γεωπολιτικό εργαλείο που απειλεί να πυροδοτήσει γενικότερες και φυσικά απρόβλεπτες εξελίξεις στη Βαλκανική.
 
Στην Ειδομένη επιβεβαιώθηκε, αυτό που χρόνια επιμένουμε να αναδεικνύουμε, πως πίσω από τον κίβδηλο ανθρωπισμό και την απροκάλυπτη λαθρολαγνεία, υπάρχει κουλτούρα μισελληνισμού, εθνομηδενιστικών τσογλαναραίων, που την κρίσιμη στιγμή θα βρίσκονται απέναντι και όχι με τη μεριά εκείνων που θα κληθούν να υπερασπίσουν αυτό τον τόπο.
Στην Ειδομένη, η ένοπλη φρουρά των γειτονικών Σκοπίων που δεν έκρυψαν ποτέ τις αλυτρωτικές τους βλέψεις απέναντι στη χώρα μας, τόλμησαν το αδιανόητο. Παραβίασαν τα σύνορα της χώρας και…

πραγματοποίησαν ένοπλη εισβολή στο Ελληνικό έδαφος.

Στην Ειδομένη τέλος συνέβη το εξής τραγικό. Οι Σκοπιανοί με γεωπολιτικό εργαλείο τους λαθρομετανάστες, αξιοποίησαν την ευκαιρία με τρόπο απίστευτο, και πραγματοποίησαν εισβολή στη χώρα, και η Ελληνική κυβέρνηση στο όνομα της – δεν ξέρω ποιάς νηφαλιότητας και εγκράτειας – επέλεξε να βγάλει το σκασμό, και να εξαντλεί τις “αντιδράσεις” της σε λογίδρια για τον ανύπαρκτο ανθρωπισμό των Σκοπιανών, χωρίς βεβαίως να τολμά να πει και να πράξει τα αυτονόητα, για την προκλητική εισβολή που δέχτηκε η χώρα.
Στη γεωπολιτική όμως, οι “εκπτώσεις” που αφελώς αποδίδονται σε “ανθρωπιστική” σκοπιμότητα, έχουν κόστος, και επειδή ακριβώς αυτό το κόστος είναι μη αναστρέψιμο, γι αυτό και τέτοιους είδους υποχωρήσεις είναι ανεπίτρεπτες.
Ας δούμε λοιπόν σε αντιδιαστολή με αυτόν τον ξεπεσμό, πως λειτούργησε η Τουρκία πριν λίγες ημέρες όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με μια κατά πολύ ευκολότερη στη διαχείρισή της ανθρωπιστική πρόκληση:  Πριν περίπου 10 ημέρες στην ναυαρχίδα της νατοϊκής δύναμης SNMG2, μαζί με τον Γερμανό διοικητή στο πλοίο BONN επιβαίνει ένας Έλληνας κι ένας Τούρκος αξιωματικός. Για λόγους…ισορροπίας υποτίθεται. Το γερμανικό πλοίο έπλεε μεταξύ Λεσβου Χίου, όταν ο Έλληνας αξιωματικός πληροφορήθηκε τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πατέρα του. 
Το ΓΕΝ ζήτησε από τον Γερμανό διοικητή να πλεύσει προς τη Λέσβο για να αποβιβάσει τον Έλληνα αξιωματικό. Ο Γερμανός ναύαρχος απάντησε ότι βεβαίως και θα το κάνει. Σε μια τέτοια ανθρώπινη στιγμή όλα επιτρέπονται. Αυτό όμως δεν ισχύει για την Τουρκία. Ο Τούρκος αξιωματικός παρενέβη και είπε ότι δεν επιτρέπει (!!!) να πλεύσει το BONN στην Μυτιλήνη ,γιατί το νησί είναι αποστρατικοποιημένο!!!
Ο Γερμανός διοικητής προσπάθησε να του εξηγήσει ότι η περίσταση επιβάλλει να αφεθούν αυτές οι ενστάσεις στην άκρη. Μάταια. Και κάπως έτσι φθάσαμε στο τραγελαφικό σημείο ο Γερμανός διοικητής να μιλά με τον Αρχηγό του Τουρκικού Επιτελείου Ναυτικού για να …διαπραγματευθεί την αποβίβαση Έλληνα αξιωματικού σε ελληνικό νησί!!! Αποτέλεσμα; Οι Τούρκοι ήταν ανένδοτοι και το ΓΕΝ αναγκάστηκε να απονηώσει το ελικόπτερο της φρεγάτας ΣΑΛΑΜΙΣ για να παραλάβει τον αξιωματικό μας από την ναυαρχίδα της νατοϊκής δύναμης SNMG2 και να πάει στην κηδεία το πατέρα του. Τα κράτη έτσι λειτουργούν… Τα μπ@ρδέλα, έχουν άλλους κανόνες…
Καταλάβατε τώρα γιατί μπροστά στα χειρότερα που έρχονται, οφείλουμε χωρίς ταλαντεύσεις να είμαστε απόλυτοι στα εξής:
Πρώτον: Αηδιάζουμε με όλους αυτούς τους ελληνόφωνους ουρακοτάγκους που επιτρέπουν, επί της ουσίας χωρίς αντίδραση και με τρόπο ταπεινωτικό, στους Σκοπιανούς να παραβιάζουν με ενόπλους τα σύνορα της χώρας. Πρόκειται για μια στάση που δημιουργεί επικίνδυνα τετελεσμένα που θα τα βρούμε μπροστά μας, ενόψει εξελίξεων.

 

Δεύτερον: Κακά τα ψέματα αλλά οι Σκοπιανοί πολίτες αντικειμενικά είναι περήφανοι γιατί οι αρχές ασφαλείας της χώρας τους προστατεύουν τα σύνορα της. Την ίδια στιγμή, έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να ντρεπόμαστε για την κατάντια της ελληνόφωνης πολιτικής ελίτ, που στο όνομα μιας ψευδεπίγραφης σύνεσης, έχει παραδώσει τα πάντα και γίνεται θεατής του αίσχους που συμβαίνει αυτές τις ώρες στην Ειδομένη, με τους Σκοπιανούς να επιχειρούν απροκάλυπτα μια πρόβα ένοπλης εισβολής, εντός της Ελληνικής επικράτειας.
Θέλετε να δούμε πως αντιδρά μια σοβαρή ηγεσία όταν βλέπει να της “παραβιάζει” το σύνορο, όχι μια ένοπλη ομάδα, αλλά ένας πολίτης που στο κάτω – κάτω, η Γη του βρίσκεται υπό κατοχή??? Δείτε το βίντεο να θυμηθούμε την ιστορία μας και τον ήρωά μας…
 
Και κυρίως να θυμηθούμε πως η θυσία αυτού του ήρωα που δολοφονήθηκε από δυνάμεις κατοχής στη Γη του, δεν έγινε για να παρατηρούν σήμερα τα ελληνόφωνα ανδρείκελα, τα εθνικά σύνορα να βιάζονται από ένοπλες ομάδες Σκοπιανών, κι εμείς απλά να σιωπούμε.

 

Τρίτον: Δε μας αγγίζουν και δεν πρέπει να μας αγγίξουν τα δάκρυα της υποκρισίας των ΜΜΕ, τα οποία δε δίνουν δεκάρα τσακιστή όταν ξυλοκοπούνται Έλληνες συνταξιούχοι, αλλά από χθες το πρωί αυτό το δάκρυ της υποκρισίας τρέχει κορόμηλο για τους λαθρομετανάστες και τους αλληλέγγυους. Αλλά την ίδια στιγμή, δεν ακούγεται τσιμουδιά για την ταπείνωση της χώρας.

 

Τέταρτον: Καλά κάνουν, Ναι καλά κάνουν όπως ακριβώς το ακούτε, οι Σκοπιανοί και προστατεύουν τα σύνορα τους. Κάνουν αυτό που δεν έκαναν τα δικά μας τα σούργελα, όταν προσκάλεσαν σε ανοικτά σύνορα, τη μισή Ασία και ολόκληρη την Αφρική, με οδηγό τα ψευτοανθρωπιστικά τους νεφελώματα.

 

Πέμπτον: Στ αρ… μας, όπως ακριβώς το ακούτε, στ αρ… μας και οι “επενδυτές” του Μαρδα και οι “πρόσφυγες” της νεοταξίτικης “Αριστεράς”. Εμείς αυτό που βλέπουμε κι αυτό που ακούμε να καταγγέλλεται  από τους ελάχιστους πραγματικούς πρόσφυγες, είναι πως στον Πειραιά αλωνίζουν συμμορίες και πρεζόνια που τρυπιούνται για τη δόση τους, και στη συνέχεια μαχαιρώνονται σε μεταξύ τους συμπλοκές. Αυτοί δεν είναι πρόσφυγες αλλά κοινοί εγκληματίες. Τελεία και παύλα. Τους συνέλαβε κανείς ή θα υποβάλουν και αυτοί αίτηση για πολιτικό άσυλο στην ψωροκώσταινα του εθνομηδενισμού???

 

Έκτον: Προβοκάτορες, πράκτορες και συμμορίες λειτουργούν ασύδοτα μέσα στους περίφημους “αλληλέγγυους”, σπρώχνοντας σε συντονισμένη εξέγερση τους λαθροεισβολείς. Όποιος δε θέλει να ταυτίζεται με αυτούς, έχει υποχρέωση να αποχωρήσει αυτή τη στιγμή από αυτό το επικίνδυνο θέατρο πρακτόρων και συμμοριών. Όποιος παραμένει τώρα που έχει πια αποδειχτεί ο αντεθνικός, ο επικίνδυνος και προβοκατόρικος ρόλος τους, είναι απλά συνένοχος και ενδεχομένως να καταστεί σύντομα υπόλογος για εσχάτη προδοσία.

 

Έβδομον: Καλούμε όποιον καλοπροαίρετο αγωνιστή αλλά και προσωπικά τον Άγγελο Χάγιο, να μαζέψει όποιους θεωρεί ότι παρασύρθηκαν από τα ρεμάλια και τους προβοκάτορες, και να διαχωρίσει τη θέση του απ όσα συμβαίνουν στον Πειραιά και την Ειδομένη αυτή τη στιγμή και από όσα προετοιμάζονται για το μέλλον. Σε διαφορετική περίπτωση είναι βαρύτατη η ευθύνη που επωμίζεται ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο σύνολο του, για τον εναγκαλισμό του με όλους αυτούς .
Και Προσωπικά δεν έχω αντίρρηση γι αυτή την ευθύνη αν επιμείνει να την “αξίζει” με τη στάση του. Όμως όσοι αφελείς θα συνεχίσουν να ακολουθούν αυτές τις συμμορίες στον επικίνδυνο κατήφορο, οφείλουν να ξέρουν ότι παίζουν με τη φωτιά ενώ δρομολογούνται επικίνδυνες εξελίξεις.
Ας διαλέξουν όλοι λοιπόν αυτή τη στιγμή αν θα είναι με τους “αντιρατσιστές” η με την πατρίδα που μπαίνει στον αστερισμό της εθνικής τραγωδίας. Τέλος οι μάσκες… Τέλος για όλους.
“ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ”

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…