• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ «ΚΡΑΧ» Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! – Δεν αντέχουν το πακέτο μέτρων που τους προτείνουν – Πηγαίνουν σε παρατεταμένο «Γολγοθά» χωρίς… ανάσταση

10 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις σηματοδοτεί η αδυναμία της κυβέρνησης να φέρει σε πέρας τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και να ολοκληρώσει την αξιολόγηση, προκειμένου να έλθει η πολυπόθητη… ανάσταση για την οποία μας προϊδεάζουν πριν από το τριώδιο.

Στην πολιτική στάση και επιλογή των Ευρωπαίων να δώσουν μία λύση στο ελληνικό πρόβλημα και να παράσχουν στην Αθήνα μία λύση, η οποία μπορεί να είναι διαχειρίσιμη επικοινωνιακά, αλλά και να δίδει δυνατότητες στην οικονομία για ανάπτυξη, εναποθέτει όλες τις ελπίδες του το Μαξίμου, μετά την ολοκλήρωση μίας ακόμη φάσης διαπραγματεύσεων χωρίς οριστικό αποτέλεσμα.

Το πακέτο που συζητούν υπουργοί και Τρόικα αυτές τις ημέρες αποδεικνύεται πολύ «βαρύ» για την κυβέρνηση, η οποία διαπιστώνει επιπλέον με ιδιαίτερη ανησυχία ότι δεν είναι διόλου βέβαιο ότι μία συμφωνία θα σηματοδοτήσει και την άμεση έναρξη της συζήτησης για το χρέος.

Κι αν η κυβέρνηση έχει αντιληφθεί και αποδεχθεί ότι τα μέτρα της συμφωνίας θα είναι σκληρά – ιδίως τα φορολογικά -, εκείνο στο οποίο δεν μπορεί να υποχωρήσει και το ταυτίζει σχεδόν με «άδειασμα» από την Ευρώπη είναι να καθυστερήσει η ελάφρυνση του χρέους.

Γι’ αυτό και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός για την ευρωπαϊκή πλευρά των δανειστών, στις δηλώσεις του την Δευτέρα, μετά τη συνάντησή του με τον πορτογάλο ομόλογό του Κόστα.

«Υπάρχει μια συμφωνία την οποία εμείς τηρούμε απαρέγκλιτα και δεν ζητάμε τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο να την τηρήσουν και οι δανειστές μας. Αυτή η συμφωνία είναι πολύ σαφής και λέει ότι αμέσως μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, θα ανοίξει η συζήτηση για το χρέος, και δεν θέτει ούτε όρους ούτε προϋποθέσεις για να ανοίξει αυτή η συζήτηση» ήταν η χαρακτηριστική υπενθύμιση – μήνυμα του κ. Τσίπρα προς τους ευρωπαίους, οι οποίοι δεν συμμερίζονται την σπουδή της Αθήνας για ουσιαστική παρέμβαση στο χρέος – σε αντίθεση με το ΔΝΤ, που πιέζει, χωρίς όμως ιδιαίτερο αποτέλεσμα στο μέτωπο αυτό υπέρ των ελληνικών θέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός είναι πιθανόν να επιχειρήσει νέες επαφές με ευρωπαίους ηγέτες και παράγοντες, κατά τη διάρκεια αυτής της ανάπαυλας των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, προκειμένου να ανιχνεύσει διαθέσεις και να διασφαλίσει ότι το κλείσιμο της αξιολόγησης και η υλοποίηση από την πλευρά της Αθήνας των συμφωνηθέντων του καλοκαιριού θα συνοδευτεί με ουσιαστικές και γρήγορες κινήσεις στο θέμα του Χρέους.

Στο κυβερνητικό επιτελείο αρχίζουν και φοβούνται ότι μία επώδυνη συμφωνία, χωρίς το σκέλος του χρέους να είναι σε προτεραιότητα αμέσως μετά την επίτευξή της και άρα χωρίς συγκεκριμένες και ρητές δεσμεύσεις από τους δανειστές άμεσα, είναι πιθανόν να κάνει το πακέτο των μέτρων μη διαχειρίσιμο πολιτικά. Μπορεί δηλαδή να υπάρξουν ακόμη και προβλήματα στην κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή.
crashonline.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Σοκ: Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Δ. Αβραμόπουλο, ερευνούν το Qatargate – «Δεν έχω να κρύψω τίποτα», απαντά
Slider

Σοκ: Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Δ. Αβραμόπουλο, ερευνούν το Qatargate – «Δεν έχω να κρύψω τίποτα», απαντά

by admin
3 ώρες ago
BINTEO-ΒΟΜΒΑ ΔΡΥΜΙΩΤΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ»
Slider

BINTEO-ΒΟΜΒΑ ΔΡΥΜΙΩΤΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ»

by admin
1 ημέρα ago
ΚΟΥΒΕΛΑΣ: «Έρχονται μεγάλες εξελίξεις» – Η προειδοποίησή του
Slider

ΚΟΥΒΕΛΑΣ: «Έρχονται μεγάλες εξελίξεις» – Η προειδοποίησή του

by admin
2 ημέρες ago
Μας σερβίρουν μεταλλαγμένα χωρίς ταμπέλες: Το ηχηρό «όχι» Κεφαλογιάννη που έσπασε την κομματική γραμμή και έκανε άνω-κάτω την κυβέρνηση
Slider

Μας σερβίρουν μεταλλαγμένα χωρίς ταμπέλες: Το ηχηρό «όχι» Κεφαλογιάννη που έσπασε την κομματική γραμμή και έκανε άνω-κάτω την κυβέρνηση

by admin
2 ημέρες ago
Next Post
Έτσι μετέφερε ο Πούτιν τους S-300 στο Ιράν (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι μετέφερε ο Πούτιν τους S-300 στο Ιράν (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μητέρα των μαχών ξεκίνησε στο Χαλέπι: 10.000 ισλαμιστές εναντίον Ρώσων πεζοναυτών, Χεζμπολάχ και Ιρανών – Βομβαρδίστηκε τουρκικό έδαφος (vid)

Η μητέρα των μαχών ξεκίνησε στο Χαλέπι: 10.000 ισλαμιστές εναντίον Ρώσων πεζοναυτών, Χεζμπολάχ και Ιρανών - Βομβαρδίστηκε τουρκικό έδαφος (vid)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr