ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ “VARDASKA” ΤΟ ΟΝΟΜΑ “Republika Gorna Makedonija” (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας)

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΘΝΙΚΑ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. - 15 Απρ 2018 - 21:40
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1777668095586736&id=979084458778441

Μετά από τις μαραθώνιες συζητήσεις «στα τέσσερα» που είχαν οι προδότες της Κυβέρνησης με τους ομολόγους των Σκοπίων και τις πιέσεις που δέχονταν από τα αφεντικά του ΝΑΤΟ, αποφάσισαν να γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια τον Ελληνικό λαό  όπως έκαναν και στο Δημοψήφισμα και να δεχθούν την ονομασία “Republika Gorna Makedonija”(Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας)για το προτεκτοράτο της Αριζόνας, που από Σλαβική “VARDASKA”, ονειρεύεται να γίνει «ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Αυτό ανακοινώθηκε από τον επίσημο «παπαγάλο» της Κυβέρνησης τον “real fm” που με … περίσια σοβαρότητα, μας ενημέρωσε ο γραβατοφόρος «παπαγάλος» Άκης Παυλόπουλος, για την προδοσία της Μακεδονίας, που φιλοδοξούν να επιτύχουν  οι αισχροί αναρχο-άπλυτοι  αριστερο-φασίστες.

 

Και όπως μαθαίνουμε από την μεριά των Σλάβων,  αυτή η σκατοκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛΗΝΩΝ έχει σκοπό να το φέρει στην Βουλή για ψήφιση, περί τις  αρχές Μαΐου.

Και αντί αυτή η είδηση της επιχειρούμενης προδοσίας της Μακεδονίας να έχει τραντάξει τουλάχιστον το διαδίκτυο που υποτίθεται εδώ είναι ελεύθερη και αμερόληπτη ενημέρωση  και άσε που πολλά blog  μας το παίζουν και πατριώτες,(αλλά το πέρασαν στα «αζήτητα» το θέμα της Μακεδονίας)  εν τούτοις λίγα blog και μετρημένα στα δάχτυλα το ανέβασαν  ως θέμα.

Αυτό το γεγονός,  σε μας που γνωρίζουμε τον τρόπο που ενεργούν οι προδότες και τον τρόπο που χρησιμοποιούν την προπαγάνδα, μας «λέει» το εξής:

ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, αλλά θα το κάνουν σχεδόν «στεγανά», με ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ δημοσιεύσεις, για να υπάρξουν όσο το δυνατόν  και ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ διαμαρτυρίες.

Και ίσως να ψάξουν ή και να δημιουργήσουν ακόμα κάποιον αντιπερισπασμό.

Γιατί αν προσέξατε, αυτήν την ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ είδηση της προδοσίας της Μακεδονίας, την μετέδωσε ο “real fm” και κάποια λίγα blog  στα  «ψιλά και στα γρήγορα», την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ που έπεσε το Mirage και χάσαμε τον πιλότο μας.

Χρησιμοποίησαν οι αλήτες τον θάνατο του πιλότου μας ως αντιπερισπασμό και ενώ όλη η Ελλάδα είχε ρίξει το ενδιαφέρον της στο τραγικό συμβάν,  αυτοί πέρασαν στα ψιλά και με μικρής έκτασης δημοσιεύσεις, ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ “VARDASKA”  ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ “Republika Gorna Makedonija” (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας)

            ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ  ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΙΣ ΕΡΧΕΣ ΜΑΪΟΥ.

            ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

           ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ και τώρα θα δείξουν τον πατριωτισμό τους οι ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ και οι ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.

Έχουν σκοπό να διαμαρτυρηθούν απέναντι στους προδότες,

ή τώρα που ψηφίζεται , θα το κάνουν … “γαργάρα”;;;

Εμείς θα περιμένουμε. Γιατί ότι και να γίνει ένα να ξέρουν.

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερυνητής-αρθρογράφος

giannis_lampropoulos@yahoo.com

Y.Γ. (Το αντέγραψα από το ιστολόγιο «η πύλη του Ρωμανού» γιατί με εκφράζει πλήρως)

Ενώ ο Ελληνικός λαός εξέφρασε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν αποδέχεται την παράδοση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια, οι μπαχαλάκηδες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ετοιμάζονται να διαπράξουν τηνΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Απευθύνουμε επείγουσα έκκληση στην ΠΟΠΣΜ που πρωτοστάτησε στην συλλογή υπογραφών και συμμετείχε στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήναςνα συντονίσει ΑΜΕΣΑ κοινό μέτωπο όλων των Πατριωτικών δυνάμεων για ενεργή διαμαρτυρία μέχρι τελικής υποχωρήσεως της δήθεν κυβέρνησης.

 Η ΠΑΤΡΙΔΑ αγαπητοί της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.
Τηλέφωνο Προέδρου: 6983498377 (κ.Γεώργιος Τάτσιος)

Να σημειώσω επίσης, ότι είτε με αλλαγή είτε χωρίς αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr