• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!!!

6 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Αγαπητοί μου Φίλοι!.
Απευθύνομαι προς εσάς, που λέτε ότι ο κορωνοϊός είναι μια απλή γρίπη και δεν είναι περισσότερο επικίνδυνος από τη γνωστή γρίπη Η1Ν1 και έχει μικρή θνησιμότητα και όλα αυτά που μας ανακοινώνουν (θανάτους και κρούσματα από το κορωνοϊό) είναι ψέματα και παραμύθια της χαλιμάς!.
Και επικαλείστε και τον Υπουργό Υγείας της Κύπρου, ο οποίος νομίζοντας ότι δεν είναι στον αέρα (ενώ ήταν), απευθυνόμενος στους συνεργάτες του, που ήταν δίπλα του, τους είπε : “Ο κορωνοΪός είναι μια απλή γρίπη!”.
Εγώ όμως, Αγαπητοί μου Φίλοι, θα σας θέσω το εξής απλό ερώτημα :
Ας υποθέσουμε ότι ηγέτες της Υφηλίου (συμπεριλαμβανόμενου και του κ. Μητσοτάκη), γνωρίζουν ότι ο κορωνοϊός είναι μια απλή γρίπη!.

Γιατί τότε στους λαούς τους, τους λένε ψέματα ότι έχουμε τόσους πολλούς θανάτους από τον κορωνοΪό και τόσα πολλά κρούσματα και ότι μεταδίδεται πολύ εύκολα και τους βάζουν μάλιστα και σε αυστηρή καραντίνα, που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια, σε κατάρρευση όλων των Οικονομιών του κόσμου?.

ΟΙ ηγέτες του κόσμου μήπως παραφρόνησαν όλοι μαζί και καταλήφθηκαν από μανία αυτοκαταστροφής και βάζουν σε καραντίνα τους λαούς τους, για να διαλυθούν οι Οικονομίες τους?.
Δεν ξέρουν ότι στις εκλογές θα φάνε μαύρο?

Έλεος, Αγαπητοί μου Φίλοι!!!.
Όλα αυτά τα επιχειρήματα σας, ότι ο κορωνοΪός είναι μια απλή γρίπη και η θνησιμότητα του μικρή και δεν χρειάζεται καν καραντίνα, αλλά μπορούμε να πάμε και στις δουλειές μας,μπορούμε να εκκλησιαστούμε και να κυκλοφορούμε ελεύθερα, να πάμε και στις καφετέριες και ότι οι ηγέτες της Γης,μας λένε ψέματα και μας παραμυθιάζουν γύρω από τον κορωνοϊό,όλα αυτά τα επιχειρήματα σας, είναι σαθρά και έωλα και κανείς σώφρων΄και λογικός άνθρωπος,δεν μπορεί να τα δεχθεί ως αληθή και να συμπορευτεί μαζί σας!!!

Τέλος είμαι βέβαιος ότι θα μου προβάλετε το επιχείρημα ότι το κάνει αυτό ο κ. Μητσοτάκης, γιατί είναι νεοφιλελεύθερος και θέλει να μας επιβάλει και 4ο μνημόνιο πιο επαχθές από τα προηγούμενα, για να ευνοήσει την άρχουσα οικονομική τάξη! Στο επιχείρημα σας αυτό,σας απαντώ ως εξής : Καλά ο κ. Μητσοτάκης θέλει να μας επιβάλει 4ο μνημόνιο ως νεοφιλελεύθερος που είναι.
Μνημόνια όμως θέλουν να επιβάλουν και όλοι οι άλλοι ηγέτες της Υφηλίου στους λαούς τους?
Ή μήπως μνημόνιο θέλει να επιβάλει στους Ρώσους και ο σοσιαλιστής Πούτιν?

Επίσης θα μου προβάλετε και ένα επιχείρημα ότι ο κ. Μητσοτάκης προφασιζόμενος ότι ο κορωνοΪός είναι θανατηφόρος, μας έκλεισε στην καραντίνα ,ώστε να έχουμε το μυαλό μας μόνο στο θανατηφόρο κορωνοϊό και αυτός ανενόχλητος να περνάει νομοσχέδια στη Βουλή και να ιδρύει 28 νέα hot spot στην ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη και με νομοσχέδια πάλι στη Βουλή, ανέλαβε την υποχρέωση του προς τις Βρυξέλλες και προς τη Μέρκελ να περισυλλέγει από τη θάλασσα όσους λαθρομετανάστες προέρχονται από την Λιβύη και την Βόρεια Αφρική και να τους πηγαίνει στα λιμάνια της Ρόδου, της Κρήτης ,της Καρπάθου και του Καστελόριζου και σε αυτά τα νησιά θα κάνει και άλλα νέα hot spot ,υλοποιώντας έτσι το σχέδιο της Μέρκελ και των Βρυξελλών, που λένε : Εμείς έχουμε πάρει τόσους και τόσους μετανάστες από όλες τις φυλές της Γης, γιατί να μην πάρετε και εσείς ως Ελλάδα?

Στο δεύτερο αυτό επιχείρημα σας, σας απαντώ ως εξής : Καλά ο κ. Μητσοτάκης μας έκλεισε μέσα στα σπίτια μας με πρόσχημα τον κορωνοϊό, ώστε με την ησυχία του να περνάει τα νομοσχέδια για τους λαθρομετανάστες!. Οι υπόλοιποι ηγέτες του κόσμου έχουν και αυτοί πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες και κάνουν και αυτοί το ίδιο?

Όχι, Αγαπητοί μου κύριοι, ο κ. Μητσοτάκης, δεν μας έκλεισε μέσα στα σπίτια μας για το λαθρομεταναστευτικό, μας έκλεισε μέσα και καλά έκανε, γιατί ο κορωνοϊός είναι λίαν επικίνδυνος και θανατηφόρος και μεταδίδεται με πολύ πολύ ευκολία (αφού είναι έτσι κατασκευασμένος για να μεταδίδεται γρήγορα).
Και ο κ. Μητσοτάκης, κλείνοντας μας μέσα, μετά τη σοφή υπόδειξη του εξαίρετου Καθηγητή της Λοιμωξιολογίας κ. Τσιόδρα, ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, να κάνει όλα αυτά που πιστεύει για το μεταναστευτικό και για όλα αυτά που σκέπτεται στο μέλλον να μας κάνει σε βάρος μας, αλλά από μας όμως εξαρτάται, να τον εμποδίσουμε με τη ψήφο μας!!!
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

Υ.Γ1
Αγαπητοί μου Φίλοι!!!
Εσείς που αντιδράτε στα αυστηρά μέτρα της Κυβέρνησης κατά του κορωνοΪού και ισχυρίζεστε ότι ο κορωνοϊός είναι μια απλή γρίπη, είμαι σίγουρος ότι θα μου προβάλετε και το εξής προχωρημένο επιχείρημα :
“Όλοι οι ηγέτες του κόσμου είναι επιβάτες του άρματος της Παγκοσμιοποίησης, άρα και μαριονέτες της ηγεσίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ) (και ότι τους λένε κάνουν!)
Και επειδή η ηγεσία της ΝΤΠ έχει αποφασίσει τώρα να προχωρήσει στην εγκαθίδρυση μιας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ήλθε σε κρυφή συνεννόηση με όλους της ηγέτες της γης (που είναι μαριονέτες της ΝΤΠ) και έβαλαν σε εφαρμογή το εξής σχέδιο :
Με πρόφαση το κορωνοΪό (που είναι μια απλή γρίπη), μεγαλοποιούν τον κίνδυνο από τον κορωνοϊό, μέσα από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και παρουσιάζουν ψευδή αριθμό θανάτων και κρουσμάτων από τον κορωνοϊό, έτσι τρομοκράτησαν τον κόσμο και δέχθηκε να μπει σε αυστηρή καραντίνα για 2,3,4 κ.οκ μήνες, τα πάντα να είναι κλειστά και να καταρρεύσουν όλες οι οικονομίες, οπότε η “ΕΛΛΙΤ” της Παγκοσμιοπίησης, θα κατασκευάσει ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ και θα εγκαθιδρύσει ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, που τόσα και τόσα χρόνια οραματίζεται!!!.

Σε αυτό το προχωρημένο και λίαν ευφάνταστο επιχείρημα σας, θα σας απαντήσω ως εξής , Αγαπητοί μου, Φίλοι!.
Να δεχθώ (για να σας κάνω το χατήρι) ότι όλοι οι ηγέτες της Δύσης και ο Τραμπ ακόμη είναι μαριονέτες της ΝΤΠ (που εγώ δεν το πιστεύω, γιατί η εξουσία να κυβερνάς το δικό σου λαό είναι πολύ γλυκιά από τα να είσαι ένας επιστατεύων “ηγετίσκος” του “λαού σου”).
Σας ερωτώ όμως : Είναι μαριονέτα της ΝΤΠ ο Πούτιν (που έχει βάλει τους Ρώσους σε αυστηρή καραντίνα), για να καταρρεύσει η Οικονομία της Ρωσίας?, όταν όλοι γνωρίζουμε ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων στις μόνες χώρες που δεν έχει εισχωρήσει είναι η Κίνα και η Ρωσία!!!
Το ίδιο ισχύει και για τον Πρόεδρο της Κίνας, που έβαλε σε καραντίνα όλους τους Κινέζους για 2 μήνες και έτσι σταμάτησε η διασπορά του κορωνοϊού!!!
Συνεπώς, Αγαπητοί μου Φίλοι, όλοι εσείς που αντιδράσετε στα αυστηρά μέτρα της Κυβέρνησης και λέτε ότι ο κορωνοϊός είναι μια απλή γρίπη ,έχετε επιχειρήματα που δεν στέκουν και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών υπακούει στα μέτρα γιατί είναι στη σωστή κατεύθυνση και απορρίπτει όλα τα επιχειρήματα σας, ως σαθρά και έωλα!!!
Υ.Γ2

Αγαπητοί μου Φίλοι!!!
Ο κορωνϊός είναι τόσο επικίνδυνος και θανατηφόρος (ειδικά για τα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες), που ο ιδιαίτερος Συνάδελφος μου κος Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, Διάσημος Μαθηματικός και Καθηγητής στο ΜΙΤ της Αμερικής, (στηριζόμενος στα Μαθηματικά του μοντέλα), έκανε την εξής εκτίμηση για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα : ” Εάν στην Ελλάδα ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΗΦΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΤΡΑ, και οι Έλληνες κυκλοφορούσαν ελεύθερα, πήγαιναν στις εργασίες τους, στις καφετέριες κ.λ.π. , οι θάνατοι μόνο από τον κορωνοϊό (αφού η Ελλάδα έχει μεγάλο αριθμό γερόντων), θα κυμαίνονταν από ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ έως ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

Tags: slide2
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Η μεγάλη συνωμοσία: Πώς ο πόλεμος με το Ιράν είναι μια σκηνοθετημένη κρίση για την κατάληψη της εξουσίας – Η αποκάλυψη του Mike Adams
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η μεγάλη συνωμοσία: Πώς ο πόλεμος με το Ιράν είναι μια σκηνοθετημένη κρίση για την κατάληψη της εξουσίας – Η αποκάλυψη του Mike Adams

by admin
20 ώρες ago
“Ο Πόλεμος κατά του Παρελθόντος”, η Ακύρωση του Πολιτισμού & της Μνήμης. Όποιος ελέγχει το Παρελθόν, ελέγχει & το Μέλλον;
Slider

“Ο Πόλεμος κατά του Παρελθόντος”, η Ακύρωση του Πολιτισμού & της Μνήμης. Όποιος ελέγχει το Παρελθόν, ελέγχει & το Μέλλον;

by admin
2 ημέρες ago
Τρομερή Ανατροπή – Οι Big Tech εφαρμόζουν σχέδιο παγκόσμιας διακυβέρνησης – Πώς θα παρακάμψουν κυβερνήσεις και εκλογικά σώματα
ΑΠΟΨΕΙΣ

Τρομερή Ανατροπή – Οι Big Tech εφαρμόζουν σχέδιο παγκόσμιας διακυβέρνησης – Πώς θα παρακάμψουν κυβερνήσεις και εκλογικά σώματα

by admin
2 ημέρες ago
Παναγόπουλος Αλέξιος: ΕΕ και χάος σε Ελλάδα
ΑΠΟΨΕΙΣ

Παναγόπουλος Αλέξιος: ΕΕ και χάος σε Ελλάδα

by admin
2 ημέρες ago
Next Post
O Πούτιν δεν είναι ανδρείκελο της Παγκοσμιοκρατίας. Συνεχίζει να δίνει εγκάρδιες χειραψίες παρά τον covid19 ΒΙΝΤΕΟ

O Πούτιν δεν είναι ανδρείκελο της Παγκοσμιοκρατίας. Συνεχίζει να δίνει εγκάρδιες χειραψίες παρά τον covid19 ΒΙΝΤΕΟ

Διάγγελμα τῶν «ΕΘΝΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ» πρὸς τὸν Ἑλληνικὸ λαὸ

Διάγγελμα τῶν «ΕΘΝΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ» πρὸς τὸν Ἑλληνικὸ λαὸ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr