ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πυκνώνουν οι Αφίξεις Ξένων Διαστημοπλοίων Μέσα από Πύλες που Ανοίγουν τα Καιρικά Φαινόμενα (video)

Α.Τ.Ι.Α. ΚΛΟΙΟΣ. - 30 Απρ 2018 - 14:15
Loading...

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι μεγάλο το γεγονός ότι καθημερινά καταφθάνουν από παντού εξωγήινα διαστημόπλοια. Οι αφίξεις πυκνώνουν. Πολλοί, όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, το αμφισβητούν. Ωστόσο, υπάρχει και η πλευρά που το παραδέχεται.

Ο ερευνητής για σχετικά τέτοια ζητήματα, Massimo Fratini πραγματοποιεί κάποια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα και προσπαθεί να μας εξηγήσει πως τα ξένα διαστημόπλοια καταφθάνουν στη Γη, χωρίς ουσιαστικά να γίνονται αντιληπτά από κανένα ραντάρ ή τηλεσκόπιο.

«Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι κατά τη διάρκεια των καταιγίδων συμβαίνουν απίστευτα πράγματα, όπως τεράστιες εκρήξεις, ακτίνων Χ, ακτινοβολία όπως αυτές της βόμβας Υδρογόνου και υπάρχει ακόμη και αντιύλη, που δημιουργήθηκε ακριβώς από αστραπές. Και είναι ακριβώς αυτή η αντιύλη που δημιουργείται κατά τη διάρκεια της αστραπής που με οδήγησε να βγάλω μερικά από τα συμπεράσματά μου σχετικά με τις παρατηρήσεις UFO κατά τη διάρκεια καταιγίδων», λέει ο Massimo Fratini.

«Είναι αλήθεια ότι οι καταιγίδες παράγουν δέσμες αντιύλης, την …

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/04/pyknonoyn-afixeis-xenon-diastimoploion-mesa-pyles-anoigoyn-kairika-fainomena.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter