ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 17 Ιούν 2021 - 22:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Αγαπητέ κ. Καμπούρη (κανάλι ΑΡΤ), Θέσατε με τον πιο επίσημο τρόπο (με βάση τις δυνατότητές σας) τη νέα παρενέργεια του εμβολίου που μοιάζει με… παιχνίδι, αλλά δεν είναι παιχνίδι.

Τα μέταλλα κολλάνε στο σώμα στο σημείο όπου έγινε ο εμβολιασμός.

Για το φαινόμενο αυτό ζητάτε επιστημονική εξήγηση και κανείς δεν μπορεί να σας τη δώσει. Ακόμη κι αν πάτε σε γιατρό ή ιατροδικαστή (π.χ. για να ασκήσετε αγωγή αποζημίωσης για σωματική και ηθική βλάβη), θα πιστοποιηθεί μεν το φαινόμενο, αλλά ικανοποιητική εξήγηση δεν θα δοθεί.

Διότι ανήκει στα σχετικώς σπάνια φαινόμενα που δεν έχουν προέλευση υλική (και άρα εξήγηση επιστημονική), αλλά πνευματική.

Δηλαδή η προέλευση δεν είναι μετρήσιμη, αν και είναι μετρήσιμο το αποτέλεσμα (ο μαγνητισμός).

Πριν το αναλύσω αυτό, θα αναφέρω κάτι σχετικό που συνέβη πριν από δεκαετίες και μου μεταφέρθηκε από αυτόπτη μάρτυρα.

Άνθρωπος, που δεν είχε σχέση με την Εκκλησία, βρέθηκε σε δύσκολη θέση (για ιατρικούς λόγους) και ζήτησε ιερέα να τον ευλογήσει, πράγμα που έγινε με την τοποθέτηση του Σταυρού στο σώμα του ασθενούς, με ευχές κτλ. Όταν ο ιερέας θέλησε να σηκώσει τον Σταυρό, αυτός είχε κολλήσει πάνω στο σώμα του ασθενούς και δεν ξεκολλούσε με τίποτα. Μόνον ύστερα από πολύ κόπο και προσπάθεια κατόρθωσε ο ιερέας να πάρει πάλι τον Σταυρό.

Η συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να αποδοθεί στην χάρη του Θεού που φέρει ο Σταυρός. Για το θέμα αυτό έχω και προσωπική εμπειρία, διότι όταν φόρεσα πρώτη φορά τον Σταυρό του βαπτίσματός μου, ύστερα από πολλά χρόνια που δεν τον φορούσα, ένιωθα να με καίει στο στήθος ο Σταυρός (ήταν όλος από χρυσό) και είχα την αίσθηση ότι κολλάει επάνω μου, αν και δεν είχα πρόβλημα στο να τον βγάλω. Κι αυτά μεν όσον αφορά την χάρη του Θεού (η οποία, αυτή καθεαυτή, δεν είναι μετρήσιμη), σε μια μορφή που εκδηλώνεται φανερά.

Αντίστροφης τάξεως είναι το κόλλημα μετάλλων που συνδέεται με το εμβόλιο. Εδώ δεν είναι η χάρη του Θεού που δρα, αλλά έχουμε κάποιο είδος δαιμονικής επίδρασης, αν και ήπιας μορφής. Αυτό οφείλεται στο ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν έχουν την ευλογία του Θεού, όπως αναλύσαμε σε άλλο άρθρο (Βλ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;). Η εξήγηση που δίνουμε οδηγεί εύκολα στο τι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος για να απαλλαγεί από τον μαγνητισμό του σώματος.

Πρέπει να ζήσει ζωή χριστιανική, γνήσια χριστιανική (ορθόδοξη), δηλαδή θα πρέπει να μετανοήσει, να εξομολογηθεί και να λάβει την χάρη των μυστηρίων της Εκκλησίας, προκειμένου να φυγαδευθούν οι δαίμονες που προκαλούν τον μαγνητισμό. Αυτό μπορεί να μοιάζει πολύ… μεταφυσικό για κάποιον που δεν έχει σχέση με την Εκκλησία, αλλά είναι πραγματικότητα.

Αν δεν έχετε πολλή σχέση με την Εκκλησία σας προτρέπω να διαβάσετε θαύματα που συμβαίνουν στους χριστιανούς της εποχής μας, ξεκινώντας, αν θέλετε, από μερικές εμπειρίες που έχουν δημοσιευθεί στο παρόν site (στην κατηγορία ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ) – μία από αυτές αποτελεί προσωπική μου εμπειρία (άλλη από αυτήν που έγραψα πιο πάνω).

Δημήτρης Α.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…