ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πόπη Ζώη : Ανθρωποειδή Μεταμορφωμένα με Προβιά Προβάτου

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 23 Σεπ 2020 - 21:06
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Κύριοι αρχηγοί της Γερμανίας , του ΝΑΤΟ , των Η.Π.Α είστε Λύκοι μεταμορφωμένοι σε ανθρωποειδή μορφή με προβια προβάτου.

Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να θυσιάζεται ως άλλη Ιφιγένεια την Ελλάδα και την Κύπρο υπερ ενός Εγκληματία ? αντί να είναι αυτή την στιγμή κατηγορούμενος στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητος βρίσκει υπερασπιστές και μάλιστα εσείς κύριοι θυσιάζεται δυο λαούς στον βωμό των βρώμικων – εγκληματικών σας σχεδίων.

Κ . Μητσοτάκη ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να κάνετε μυστικές συνομιλίες και διαπραγματεύσεις σε βάρος του Ελληνικού λαού με απώτερο σκοπό την παραχώρηση Εθνικού Εδάφους χωρίς την έγκριση του λαού ?

Κ. Μητσοτάκη ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να να γράφετε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας τα θέλω και τα πιστεύω του Ελληνικού λαού που γι’ αυτά οι Έλληνες έχουν χάσει πολύ αίμα και έχουν χαθεί πολλές ζωές έτσι ώστε σήμερα εσυ να παραλάβεις μια χώρα ελεύθερη , και να είσαι έτοιμος να παραδώσεις μια χώρα ακρωτηριασμένη και παραδομένοι στα βρώμικα σχέδια των βρυκολάκων μόνον και μόνον για να είσαι ο εκλεκτός τους και να ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου , την αυταρέσκειά σου ,χωρίς να δίνεις αναφορά στο λαό που σε ανέδειξε κυβερνήτη ?

Κ. Μητσοτάκη είστε Έλληνας πραγματικός και τρέφεις σεβασμό σε όλους αυτούς πο έχουν χάσει την ζωή τους , και έχουν χύσει το αίμα τους προκειμένου σήμερα εσύ να απολαμβάνεις την ελευθερία σου ? Εάν ΝΑΙ τότε πράξε τα αυτονόητα . Εάν ΟΧΙ τότε δεν έχεις κανένα δικαίωμα να προβείς σε καμία ενέργεια ερήμην του λαού και μάλιστα υπέρ των ξένων συμφερόντων βρυκολάκων και οφείλεις άμεσα να παραδώσεις την εξουσία στον λαό που σε ανέδειξε.

Κ Μητσοτάκη δεν έχετε το δικαίωμα όχι μόνον να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση η συνομιλία με την Τουρκία υπό την πίεση της Γερμανίας του ΝΑΤΟ και των Η.Π.Α διότι δεν είστε περιφερειάρχης χώρας που έχει άλλη Κυβέρνηση , εάν νομίζετε ότι είστε τέτοιος οφείλεται άμεσα να βγείτε στον Ελληνικό λαό να το δηλώσετε και το εγκρίνει ο λαός τότε να προχωρήσετε.

Ειλικρινά πως είναι δυνατόν να καθίσετε στο ίδιο τραπέζι με ένα εγκληματία του Ελληνισμού ? πως είναι δυνατόν να καθίσετε στο ίδιο τραπέζι υπό την πίεση ενός κατεστημένου που σε συνεργασία με την Τουρκία κατέστρεψε τον Ελληνισμό της Μικράς Ασίας ? Πως είναι δυνατόν να καθίσετε στο ίδιο τραπέζι με έναν εγκληματία του Διεθνούς Δικαίου που ότι νομίζει ότι είναι δικό του όχι μόνον το διεκδικεί αλλά απειλεί ? Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να κρύβετε τα αληθινά γεγονότα μέσω των Μ.Μ.Ε , και να φορτώνεται τον λαό με ψεύδη ?

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΖΟΝΤΑς ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.

Πόπη Ζώη

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…