ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πόπη Ζώη : Κ. Σαμαρά – Κ. Καραμανλή

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 27 Σεπ 2020 - 20:55
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Αυτήν την χρονική περίοδο παίζεται ένα τεράστιο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΌ σχέδιο σε βάρος της Πατρίδος μας , σε βάρος του Ελληνισμού.

Είναι στο χέρι σας διότι κρατάτε και το μαχαίρι και το πεπόνι έχοντας ικανό αριθμό Βουλευτών έτσι ώστε να σταματήσετε αυτό το σχέδιο.

Δεν ξέρω τι μυστικές συμφωνίες έχετε κάνει κάτω από το τραπέζι με την Αγία Οικογένεια , πια μεγάλα συμφέροντα σας έχουν στο χέρι , ποιές καρέκλες σας έχουν τάξει εσας και τους βουλευτάς σας , δεν ξέρω πόσοι από τους βουλευτάς σας δεν σας ακούνε και έχουν προσχωρήσει στο μπλοκ της αγίας οικογένειας , αλλά έχετε την δυνατότητα με τις ανάλογες ενέργειές σας να κόψετε όχι μόνο την φόρα του Πρωθυπουργού αφ’ ενός να προχωρά σε συζητήσεις και υπογραφές μυστικών συμφωνιών , αφ’ ετέρου να προχωρά σε επίσημες συνομιλίες υπό την πίεση της Γερμανίας , και των Η.Π.Α έτσι ώστε η Ελλάδα να προχωρήσει και να παραδώσει Εθνικό έδαφος παίζοντας τον ρόλο της ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ υπέρ των δυνάμεων που αναφέρθηκαν προκειμένου να παραμείνει η Τουρκία στο μαντρί της Δύσης.

Κύριοι πριν είναι αργά κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να αποφευχθεί απώλεια Εθνικού Εδάφους διότι εάν κατηγορηθεί μια φορα ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙΤΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΈΨΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΛΟΓΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

Αφήστε κατά μέρος τις δικαιολογίες ότι υπάρχει ίωση και κουραφέξαλα και προχωρήστε σε αυτές τις κινήσεις που θα εξασφαλίζουν την μη παράδοση εθνικού εδάφους και να είστε σίγουροι ότι όχι μόνο θα είστε κερδισμένοι αλλά ο λαός θα ανακηρύξει ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ. Οπότε για σκεφτείτε τι αξίζει περισσότερο να σας πουν ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ η ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ?

Πόπη Ζώη

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…