ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πόπη Ζώη : Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 27 Ιαν 2020 - 22:13
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Κύριοι Αρχηγοί των Πολιτικών Κομμάτων

Είναι αδιανόητο να ισχυρισθεί κανείς σας ότι δεν έχετε διαβάσει την Ελληνική Ιστορία , αλλά δυστυχώς δεν έχετε διδαχθεί απολύτως τίποτε από αυτήν .

Κύριοι μπορεί διαβάζοντας τις παρακάτω γραμμές να με θεωρήσετε γραφική και οτιδήποτε άλλο αλλά δεν με πειράζει ουδόλως.

1. Μπορεί η Ελλάδα να ήταν σκλαβωμένοι επί 400 χρόνια στους Τούρκους , αλλά ήρθε η στιγμή που σήκωσε το ανάστημά της και ελευθερώθηκε , μπορεί να θέλησε η Γερμανική μπότα να την ποδοπατήσει αλλά ουδέποτε τα κατάφερε.

2.Ο Ελληνικός λαός μπορεί να ξεχνά και να τον τρώει το σαράκι της διχόνοιας , αλλά έρχεται η ώρα που ομονοεί και σηκώνει το λάβαρο της επανάστασης και τότε ποιος είδε τον θεό και δεν το φοβήθηκε .

3. Κύριοι του πολιτικού συστήματος μπορεί τον Κολοκοτρώνη να τον φυλάκισαν , τον Διάκο να τον σουβλισαν , και η τύχη πολλών άλλων να μην ήταν αυτή που έπρεπε , αλλά έμειναν στην ιστορία με χρυσά γράμματα χαραγμένη , ως επίσης και χιλιάδων άλλων που έπεσαν για την πατρίδα , σε αντίθεση με πολλούς που πρόδωσαν τα ιερά και όσια της πατρίδος και μέχρι σήμερα ο λαός τους θυμάται για την προδοσία τους.

4. Δυστυχώς κύριοι για σας ο λαός θα σας θυμάται και εσάς ως προδότες του λαού , της Πατρίδος , του έθνους διότι η ώρα που ο λαός θα σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης πλησιάζει .

5. Εσείς κύριοι αντί να αγωνίζεσθε για το καλό του λαού , της πατρίδος , του έθνους εξυπηρετείται ξένα συμφέροντα
και έχετε υπογράψει συμβόλαιο εξόντωσης αυτού του λαού υπέρ τρίτων , υπέρ των ισχυρών , υπέρ των ολιγαρχιών χωρίς να δίνεται σημασία το τι λέει , το τι κάνει , το πως ζει και γενικώς πως είναι η καθημερινότητα αυτού του λαού.

6. Έχετε παραδώσει τα κλειδιά αυτού του κράτους σε όλους αυτούς που θέλουν να υποτάξουν την Πατρίδα , να οδηγήσουν αυτόν τον λαό σε θάνατο , και γενικώς να σβηστεί από τον παγκόσμιο χάρτη το έθνος των Ελλήνων.

7. Δεν θα το καταφέρετε να είστε σίγουροι και αυτό διότι η οργή για όλα αυτά που συμβαίνουν σιγά σιγά ξεχειλίζει και θα βρεθεί κάποιος νέος Κολοκοτρώνης , κάποιος νέος Διάκος η δεν ξέρω τι όνομα θα έχει που θα πάρει από το χέρι τον λαό και θα τον οδηγήσει στην απελευθέρωση , και εσείς θα μείνετε στην ιστορία ως νέοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

Πολλά μπορεί να αναφέρει κάθε μια και καθένας που έχετε κάνει και συνεχίζεται να κάνετε αλλά είναι μάταιος κόπος να αναφερθούν ( Εθνικά Θέματα – Θέματα Οικονομίας – Θέματα Θρησκείας – Θέματα Παιδείας και πολλά άλλα) , έως πότε όμως ? κάποια στιγμή θα φθάσει ο κόμπος στο χτένι και τότε βρείτε τρύπα να κρυφτείτε η να εξαφανιστείτε και φροντίστε να διαγραφούν και τα ονόματά σας έτσι ώστε οι απόγονοί σας ίσως να ζήσουν μια καλύτερη ζωή.

Πόπη Ζώη

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…