ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πύρινος Λόγιος : Γιατί δεν μας θέλουν οι «ευρωπαίοι» Σάξωνες, Αγγλοσάξωνες και Φράγκοι!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ. - 19 Ιαν 2020 - 20:47
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Προσφάτως μας έδειξε και το πραγματικό της πρόσωπο και τις αληθινές της προθέσεις η Γερμανία, δια μέσου της Αγκέλα Μέρκελ. Ορισμένοι «κυβερνητικοί» δικοί μας προσπάθησαν ανεπιτυχώς να την δικαιολογήσουν (βλ. Σοφία Βούλτεψη) ψελλίζοντας κάτι ασυναρτησίες, αλλά το μόνο που πέτυχαν ήταν το να…ρεζιλευτούν οι ίδιοι. Η ξερή απάντηση της Αγκέλας και μάλιστα σε – υποτίθεται – δικό της άνθρωπο, όπως είναι ο πρωθυπουργός μας «Δεν έχετε καμμιά δουλειά εσείς στη Σύνοδο γιατί δεν σας αφορά το θέμα», αποκαλύπτει όχι μόνο τις πραγματικές προθέσεις των Γερμανών, όσο και το βρώμικο παιχνίδι που θέλουν να παίξουν με τους ακόμη πιο βρώμικους Ερτογάν και Πούτιν. Όλοι κατάλαβαν πού το πάει η Αγκέλα, χώρια τον εκβιασμό που τρώει αμάσητο από τον Ερτογάν, ο οποίος μόλις χθές την προειδοποίησε και πάλι για…συνέπειες αν καλεστεί η Ελλάδα έστω και την τελευταία στιγμή.
Όμως είναι αυτός ο μόνος λόγος αυτής της…αντιπάθειας που υπάρχει γενικώς για την Ελλάδα; Ασφαλώς και όχι! Έτη και αιώνες υπάρχει αυτή η έχθρα χωρίς εισαγωγικά. Παρακάτω παραθέτω μερικούς από τους λόγους αυτούς.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ «ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ» ΣΑΞΩΝΕΣ, ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΙ;

1) Γιατί τους δείξαμε πώς να λειτουργούν δημοκρατικά κι αυτοί δημιούργησαν μια δικτατορία «εκλεγμένων» επειδή αυτό τους ταίριαζε.

2) Γιατί κατορθώσαμε να μετατρέψουμε μια διεφθαρμένη αυτοκρατορία (Ρωμαϊκή) σε χριστιανική Ελληνική και να τους πετάξουμε έξω από αυτήν.

3) Γιατί τους «υποχρεώσαμε» να ενστερνιστούν την Αρχαία Γραμματεία μας αναγκάζοντάς τους να παραδεχτούν πως χωρίς εμάς δεν θα υπήρχε η έννοια «Ευρώπη»

4) Γιατί ποτέ δεν υπήρξαμε λαός που θα έκανε «βρώμικη δουλειά» για κανέναν (γι αυτό έσωσαν την Τουρκία το 1920 και γι αυτό την καλύπτουν πάντα και την προτιμούν επειδή είναι το αντίθετο με μας)

5) Γιατί ουδέποτε υπήρξαμε «υπάκουος λαός» αντίθετα με τους δικούς τους λαούς που πάντα ήταν υπάκουα ρομποτάκια σε κάθε εξουσία.

6) Γιατί πάντα προτιμούσαμε την Ελευθερία από τη σκλαβιά.

7) Γιατί δείξαμε σε αυτούς πως η Θυσία μερικών γενναίων Ελλήνων μπορεί να σταματήσει σιδηρόφρακτες αυτοκρατορίες.

8) Γιατί τους αναγκάσαμε να συναινέσουν στην λευτεριά μας (Ελληνική Επανάσταση) ενώ εκείνοι είχαν σχεδιάσει από πολύ πιο πρίν την εξαφάνισή μας βοηθώντας τους Οθωμανούς να μας καταλύσουν.

9) Γιατί ποτέ δεν τους σιγοντάραμε στις βρώμικες δουλειές τους

10) Γιατί ποτέ δεν δεχτήκαμε να γίνουμε ένα απλό νούμερο (Ψηφιακές ταυτότητες) στη νέα διεφθαρμένη «ρωμαϊκή αυτοκρατορία» τους που φέρει το όνομα «Ευρωπαϊκή Ένωση»

11) Γιατί τους αναγκάσαμε να παραδεχτούν πως «Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες».

12) Γιατί είχαμε το μεγαλύτερο αντιστασιακό κίνημα ενάντια στη ναζιστική λαίλαπα.

13) Γιατί ποτέ δεν μας λύγισε η πείνα και τα βασανιστήρια.

14) Γιατί παρ’ όλο που είχαν κατορθώσει να σβήσουν από τον ιστορικό χάρτη το Βυζάντιο (Αυτοκρατορία της Κων/πολης) εμπνεύσαμε την μεγαλύτερή τους επιστημονική ιστορική προσωπικότητα (Σερ Στήβεν Ράνσιμαν) να το αναστήσει, να το αναδείξει ως τον σημαντικότερο πυρήνα πολιτισμού και ανθρωπισμού, να αποκαταστήσει την ιστορική αλήθεια και – το κυριότερο – να βαπτιστεί Χριστιανός Ορθόδοξος.

15) Γιατί αποκαλύψαμε μέσω ιστορικών ντοκουμέντων πως ο Λόρδος Έλγιν έκλεψε πραγματικά τα μάρμαρα του Παρθενώνα και πως τα ντοκουμέντα που παρουσιάζουν (Οθωμανικοί Φετφάδες) είναι πλαστά.

16) Γιατί δεν διαγράψαμε ποτέ παρά τις ασφυκτικές πιέσεις το Κατοχικό χρέος και τις πολεμικές αποζημιώσεις, οι οποίες αποτελούν και τον χειρότερο εφιάλτη τους (368 δις ευρώ)

17) Γιατί παρ’ όλο που «εγκατέστησαν» το ελεγχόμενο από αυτούς «Ψευτορωμαίϊκο», δεν μπόρεσαν ποτέ να μας «ελέγξουν».

18) Γιατί τους δείξαμε ότι στους καιρούς του εθνομηδενισμού, εμείς είμαστε πατριώτες.

19) Γιατί ενώ σε καμμιά χώρα του κόσμου δεν είχε επιβληθεί τόσο σκληρή οικονομική σκλαβιά, εμείς αντισταθήκαμε με αμέτρητες θυσίες, βγήκαμε από τη φυλακή τους πιο δυνατοί.

20) Γιατί ακόμη εξακολουθεί ο Θεός μας (Ορθοδοξία) να είναι καλύτερος από τον δικό τους (Προτεσταντισμός) και να απλώνει το Φώς Του πάνω από την Ελλάδα (επιστημονική απορία της ΝΑΣΑ για το αιώνιο φώς που πέφτει πάνω από την Ελλάδα εδώ και 10 χρόνια χωρίς καμμιά εξήγηση)

21) Γιατί η Ελλάδα είτε Αρχαία, είτε Βυζαντινή, είτε Νεότερη, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ.

Είμαστε μόνοι μας. Ο κύριος Παυλόπουλος ας στενοχωρηθεί για άλλη μια φορά, ουδόλως με απασχολεί. Είμαστε ΜΟΝΟΙ εναντίον ΟΛΩΝ των σάπιων και διεφθαρμένων «Ευρωπαίων». Μόνοι μας; Όχι εντελώς!
Έχουμε μαζί μας την πραγματική ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, που νικά πάντα, ό,τι κι αν γίνει. Τον μοναδικό και αληθινό Θεό, τον αναστάντα Χριστό και την Υπέρμαχο Στρατηγό μας Μητέρα Του! Δε χρειάζεται τίποτε άλλο.
Βρισκόμαστε στην τελική φάση των γεγονότων που θα οδηγήσουν στην Ανάσταση του Γένους μας και στην Ανάκτηση της Πόλης. Είναι πια οφθαλμοφανές ακόμη και στους πιο δύσπιστους. Όλα θα γίνουν σύμφωνα με το θέλημα του Θεού. Και το έπαθλο που ετοιμάζει για μας, είναι τρομερά βαρύ και πολύτιμο. Θα φανούμε άξιοι, κι ας μη δείχνουμε τέτοιοι τώρα. Θα περάσουμε μέσα από πυρωμένο τούνελ και θα βγούμε καθαροί και πανάξιοι. Το τέλος, είναι μια καινούργια αρχή. Η αρχή ενός αναγεννημένου Ελληνισμού.

Πύρινος Λόγιος

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…