ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πύρινος Λόγιος : Η Παγκόσμια Ελλάδα γεννιέται! Σύμπασα η Οικουμένη υποκλίθηκε στο μεγαλείο της! Οι Προφητείες πλησιάζουν στην εκπλήρωση τους!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ. - 28 Μαρ 2021 - 20:55
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Αυτό που συνέβη την 25η Μαρτίου του 2021, θα µείνει αξέχαστο όχι µόνο στους Έλληνες, αλλά σε όλον τον πλανήτη!

Μια χώρα που βρίσκεται σχεδόν στο έδαφος, καθηµαγµένη από την αισχρή και δόλια «φυλάκιση» της µε τον γελοίο λόγο της … «πανδηµίας», µια χώρα που βρίσκεται σε ηµιθανή κατάσταση από τα τόσα χτυπήµατα που έχει δεχτεί από «φίλους»  και ΕΧΘΡΟΥΣ, µια χώρα που βαριανασαίνει από την δολερή οικονοµική κατοχή µεταλλαγµένων βαρβάρων µε γραβάτες, µια χώρα που βρίσκεται µισό βήµα πριν τον γκρεµό όπως κραυγάζουν οι κινδυνολόγοι, ξαφνικά γίνεται το υπέρτατο σηµείο αναφοράς για όλον τον πλανήτη!

Τι συνέβη; Τι έγινε; Ποιό θαύµα, ποιό θεϊκό χέρι την άγγιξε και άξαφνα η λάµψη αυτή που βγήκε από το λυγισµένο της κορµί, θάµπωσε την Οικουµένη;

Είχαν δίκιο οι Γέροντες που επέµεναν ότι η Ελλάδα µια µέρα θα γίνει και πάλι το Φώς του Κόσµου;

Μήπως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ζούµε την Νέα Ιστορία;

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο 

Η Παγκόσμια Ελλάδα γεννιέται! Σύμπασα η Οικουμένη υποκλίθηκε στο μεγαλείο της! Οι Προφητείες πλησιάζουν στην εκπλήρωση τους!

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr