• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Πύρινος Λόγιος : Μια σφαίρα και μια φωτογραφία, που θα αλλάξει ριζικά τη ροή της Ιστορίας!

Ο Ντόναλντ Τράμπ, απέδειξε το πώς πρέπει να είναι ένας Ηγέτης, που αγωνίζεται για την επιβίωση της πατρίδας του

2 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ
1
Πύρινος Λόγιος : Μια σφαίρα και μια φωτογραφία, που θα αλλάξει ριζικά τη ροή της Ιστορίας!
69
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Υπάρχουν φορές που μια και μόνο στιγμή, μπορεί να αλλάξει μια ολόκληρη Ιστορία. Υπάρχουν φορές που μια και μόνο σφαίρα, μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα μιας μάχης. Αυτά ακριβώς συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου της 13ης Ιουλίου του 2024, στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ…

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Είχα πολλά χρόνια, πιστέψτε με, να ξυπνήσω και να συγκλονιστώ σύγκορμος. Το πρωί της Κυριακής, 14 Ιουλίου ξύπνησα απότομα χωρίς να ξέρω το γιατί. Πριν σηκωθώ από το κρεββάτι, μπήκε στο δωμάτιο η σύντροφος μου κρατώντας το κινητό της τηλέφωνο κι έχοντας ταυτόχρονα μια έκφραση ανθρώπου που ξαφνικά σοκαρίστηκε από κάτι. Πριν προλάβω να ρωτήσω τι συμβαίνει, μου λέει με σχεδόν ξεψυχισμένη φωνή:

Πυροβόλησαν τον Τράμπ όταν έβγαζε λόγο στη Πενσυλβάνια!

Την κοίταξα άναυδος για δυό-τρία δευτερόλεπτα. Μετά κατάλαβα πως δεν ήταν μια από τις πολλές μικρές φαρσούλες που συνήθιζε να μου κάνει, όταν με ξύπναγε από ύπνο βαθύ. – Είπες τον πυροβόλησαν, όχι ότι τον σκότωσαν! ξεστόμισα ενστικτωδώς χωρίς να έχω καν μια εικόνα του τι μου έλεγε.

Χαμογέλασε με τον γνωστό της κοροιδευτικό τρόπο που σκοτώνει μύγα στο ένα χιλιόμετρο μακρυά.

Αυτή η εκνευριστική λογική σου που προσπαθεί να βγάλει ψύλλους από το άχυρο με σκοτώνει… Όχι, δεν τον σκότωσε η σφαίρα, απλά του έξυσε το αυτί. Τη γλύτωσε από θαύμα, επειδή γύρισε μισό πόντο το κεφάλι του προς τα αριστερά. Η σφαίρα σκότωσε έναν οπαδό του που θα καθόταν πίσω του ακριβώς.

“Ο Τράμπ θα είναι σίγουρα ο νικητής της κούρσας των εκλογών, αν στο μεταξύ παραμείνει ζωντανός. Ναί, υπάρχει περίπτωση και μάλιστα μεγάλη, να τον δολοφονήσουν”

Ομολογώ ότι ήταν από τις φράσεις του Τάκερ που δεν ήθελα καν να σκεφτώ ως πιθανότητα, μιας και γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφική ιδέα για τους Εγκληματίες της Συμμορίας του Νταβός. Αυτό μόνο τους έλειπε, για να δείξουν στον κόσμο οριστικά και αμετάκλητα το ποιοί παραγματικά είναι.

Πολλές φορές, μελετώντας τα πεπραγμένα τους μέχρι και χτές, είχα συνειδητοποιήσει ότι οι τύποι αυτοί οδηγούνται μέσα από τη βάση πλάνων που ήταν αποτέλεσμα μείξης ενός ορθολογιστικού σχεδιασμού και απόκρυφης αριθμολογίας στη βάση του Καμπαλισμού, προβλέποντας μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Πάντα είχαν στη φαρέτρα τους ένα plan B ή C ή D στη περίπτωση που δεν θα εκπονείτο κάποιο από αυτά. Και πάντα οι σχεδιασμοί τους είχαν τη μορφή της αριθμολογίας και της μαύρης μαγείας.

Η περίπτωση του σχεδίου μιας δολοφονίας, σίγουρα – για μένα προσωπικά – δεν πρέπει να ήταν στη φαρέτρα τους, πολύ απλά επειδή θα τους εξέθετε ανεπανόρθωτα. Άλλως τε, το προσπάθησαν πέντε φορές ίσαμε τώρα και δεν τους βγήκε.

Οι περιπτώσεις Φίκο και Ούρμπαν άλλως τε το φωνάζουν με εκκοφαντικό τρόπο. Όχι μόνο ΔΕΝ τους βγήκε, αλλά κάθε φορά το δάκτυλο της λογικής έδειχνε αυτούς ως ηθικούς αυτουργούς.

Τα σχέδια τους ήταν μεν αποτέλεσμα σατανικής πανουργίας, αλλά όχι ακραίας μορφής.
Η πρόσφατη περίπτωση Λε Πέν το μαρτυρεί. Απλώς παραχάραξαν το Σύνταγμα της Γαλλίας (οφθαλμοφανώς μεν, αλλά δεν τους ένοιαζε αυτό) και της την έφεραν πισώπλατα. Το σχέδιο πήγε μια χαρά, η Λε Πεν από νικήτρια πήγε στη τρίτη θέση και με αισθητά χαμηλωμένα τα ποσοστά της (άσχετα αν αυτά τα ποσοστά είναι πλασματικά) και ο Μελανσόν βρέθηκε από το…πουθενά να διεκδικεί ακόμη και τη πρωθυπουργία στη Γαλλία.
Θα μπορούσαν βεβαίως να …τουφεκίσουν την Λε Πέν και να τη στείλουν στον…άλλο κόσμο κάλλιστα. Δεν το έκαναν όμως, επειδή θα ήταν οφθαλμοφανές το ποιοί το σχεδίασαν.

Στη περίπτωση όμως του Τράμπ, θα ήταν αδιανόητο, ακόμη και για τον ίδιο τον Οξαποδώ που τους προστατεύει, να δολοφονήσουν έναν εν δυνάμει Πρόεδρο των ΗΠΑ και να τον καταστήσουν από …τυχοδιώκτη – κατά τα λεγόμενα της Πελόζι και του Μπλίνκεν – σε λαικό και πολιτικό ΗΡΩΑ! Τι θα πετύχαιναν μ’ αυτό; Τίποτε περισσότερο παρά την πρόκληση χάους και πιθανότατα έναν νέο εμφύλιο με απρόβλεπτες συνέπειες. Το Χάος αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. Με ανοιχτά τα μέτωπα της Ουκρανίας και της Μέσης Ανατολής, μόνο το Χάος δεν τους εξυπηρετεί. Είπαμε πολλές φορές, ότι θέλουν να καταστρέψουν την δομή της κοινωνίας στις ΗΠΑ πρωτίστως και σε όλη τη Δύση κατ’ επέκταση, αλλά όχι μέσω…ανεξέλγκτης ροής των γεγονότων, ειδικά στις ΗΠΑ.

Μ’ άλλα λόγια, υπήρχαν εναλλακτικές για να αποφευχθεί η καταστροφική πιθανότητα μιας δολοφονίας! Γιατί λοιπόν προχώρησαν σε αυτήν την …κίνηση απελπισίας;
Γιατί οι ενδείξεις δείχνουν… WEF και Συμμορία Διεθνών Εγκληματιών

Και όλοι ασφαλώς ομολόγησαν αθελα τους, ότι η πιθανότητα του να εύρισκε τον στόχο της η σφαίρα, θα ήταν καταστροφική όχι για όλον τον κόσμο, αλλά για τη σάπια φάρα τους!

Η ανεξήγητη συμπεριφορά των δυνάμεων των Μυστικών Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια των ρεπορτάζ, ακούσαμε ότι μερικοί από τους οπαδούς των Ρεμπουπλικανών, είχαν παρατηρήσει την δραστηριότητα που ελάμβανε χώρα πάνω στη ταράτσα το ακριβώς απέναντι από την εξέδρα που μιλούσε ο Τράμπ κτιρίου και που αφορούσε την παρουσία ενός οπλοφόρου, που δεν έδειχνε να ήταν κάποιος από την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί των ΜΥ, ήταν ορατοί φορώντας τα μπλέ χρώματος αλεξίσφαιρα γιλέκα τους και ήταν στημένοι σε διάφορα σημεία, εκτός αυτού του κτιρίου από το οποίο έδρασε ο δολοφόνος.

Οι οπαδοί ενημέρωσαν άμεσα τους παριστάμενους της Ασφάλειας και τους είπαν να ελέγξουν αμέσως τη ταράτσα του κτιρίου αυτού. Κατά περίεργο τρόπο όμως, οι ασφαλίτες αυτοί ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ στις εκκλήσεις των οπαδών αυτών.

Γιατί;
Η πλήρης απουσία αστυνομικών drones πάνω από την περιοχή αυτήΕίναι πασίγνωστο πως κάθε φορά που ο Μπάΐντεν έκανε δημόσια ανοιχτή εμφάνιση, σε ύψος περίπου 50-60 μέτρων, πετούσαν αστυνομικά drones που σκανάριζαν τα πάντα γύρω από την εκδήλωση. Φυσιολογικό και …λογικό.

Στην περίπτωση της εκδήλωσης στην Πενσυλβάνια όμως, δεν υπήρχαν καν αυτά τα drones, ενώ άλλες φορές που μιλούσε σε παρόμοιες εκδηλώσεις ο Τράμπ, υπήρχαν πράγματι drones της αστυνομίας ως ένα από τα μέτρα ασφαλείας των Αρχών. Γιατί λοιπόν όχι και στην Πενσυλβάνια; Ήταν τόσο βέβαιοι οι Ασφαλίτες ότι όλα θα…πήγαιναν καλά; Διότι αν υπήρχαν τα drones, ούτε καν θα διανείτο η παρουσία του δολοφόνου. Αντιθέτως, αυτός έδρασε με μεγάλη ευκολία και μάλιστα πέρασε άνετα και τους ελέγχους της αστυνομίας, απλά επιδεικνύοντας την μεχρι πλην λίγων ημερών εκδοδείσα “ταυτότητα μέλους των Ρεμπουπλικανών” που κατείχε. Πράγμα που σημαίνει πως το όπλο που κατείχε, είχε “περαστεί” και τοποθετηθεί σε σημείο κρύπτης που γνώριζε μόνο ο δολοφόνος. Άρα, και εδώ υπάρχει κακούργημα για την Αστυνομία με την κατηγορία της πλημμελούς έρευνας για τυχόν κρυμμένα όπλα μέσα στα κτίρια ή γύρω από αυτά.
Η ακινητοποίηση – εξουδετέρωση του δολοφόνουΟι αστυνομικοί, αμέσως μετά τους πυροβολισμούς, κινητοποιήθηκαν άμεσα προς το σημείο εκείνο απ’ όπου προήλθαν οι πυροβολισμοί. Εντόπισαν κατόπιν τη θέση του δολοφόνου που βρισκόταν στην ταράτσα του απέναντι κτιρίου και …αντί να τον προειδοποιήσουν υπό την απειλή των όπλων να ακινητοποιηθεί και να τον συλλάβουν, έκαναν το ακριβώς αντίθετο: Τον πυροβόλησαν με τέσσερις βολές και τον…σκότωσαν!

Τρομερή αμέλεια, διότι χάθηκε ολοσχερώς η ευκαιρία για να μάθουν οι Αρχές Ασφαλείας τόσο το κίνητρο του δολόφόνου, όσο και το ποιοί κρύβονταν (αν κάποιοι κρύβονταν) πίσω από την δολοφονική απόπειρα. Μ’ άλλα λόγια, μέσω των γνωστών μεθόδων ανάκρισης, να μάθαιναν τα…πάντα ή ΣΧΕΔΟΝ τα πάντα.

Σκότωσαν δηλαδή τον πλέον ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΤΥΡΑ μιας σχεδιασμένης δολοφονίας και τώρα…βρίσκονται απλά στο κάνουν …εικασίες περί…τρομοκρατικής(!!!) επίθεσης εναντίον των ιδίων των ΗΠΑ! Και που φυσικά, οι εικασίες αυτές οδηγούν σε…λάθος συμπεράσματα και οπωσδήποτε στην αποσιώπηση της αλήθειας.
Η πλήρης αγνόηση ενός ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ από το FBIΤη πληροφορία αυτή μας τη δίνει το δημοσίευμα του “ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ” λίγες ώρες μετά την απόπειρα δολοφονίας. Λέει σχετικά το ρεπορτάζ:

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά από την απόπειρα, ένας αυτόπτης διηγήθηκε ότι «είδαμε τον τύπο να έρπει, μάλλον να κινείται στα τέσσερα σαν αρκούδα, στο διπλανό κτήριο, γύρω στα 30 μέτρα από το σημείο όπου βρισκόμασταν εμείς. Τον παρακολουθούσαμε να κινείται στη στέγη και είδαμε ότι είχε τουφέκι, το όπλο διακρινόταν κανονικά».

Ο ίδιος μάρτυρας συμπλήωσε ότι «οι αστυνομικοί ήταν λίγο μακρύτερα και περιφέρονταν, ενώ εμείς δείξαμε σε έναν από αυτούς τον τύπο στη στέγη με το όπλο. Η αντίδραση της αστυνομίας ήταν ‘ε, τι λέτε τώρα;’ Δεν είχαν πάρει μυρωδιά τίποτα. Κι εμείς φωνάζαμε ‘εκεί, πάνω στη στέγη, έχει όπλο, τον βλέπουμε από εδώ’. Ταυτόχρονα σκέφτηκα ‘γιατί μιλάει ακόμη ο Τραμπ; Γιατί δεν τον έχουν κατεβάσει από τη σκηνή;»

Στα επόμενα δευτερόλεπτα, ο επίδοξος δολοφόνος άρχισε να πυροβολεί. Σύμφωνα με τους New York Times, έριξε 8 βολές σημαδεύοντας τον Ντόναλντ Τραμπ. Οι ακροβολισμένοι σκοπευτές της αστυνομίας των εντόπισαν και τον εκτέλεσαν ακαριαία, ενώ οι σωματοφύλακες του Τραμπ έπεσαν πάνω του και τον ανάγκασαν να γονατίσει για να προφυλαχτεί από ενδεχόμενο νέο γύρο πυροβολισμών, δημιουργώντας ανθρώπινο προστατευτικό κλοιό”.

Αυτό καθ’ αυτό το στοιχείο, είναι αρκετό για να στείλει στη φυλακή τουλάχιστον τη μισή ομάδα του FBI. Και ξαναρωτώ: ΓΙΑΤΙ ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ, εκτός των άλλων υπολοίπων οπαδών;

Μέχρι πριν από λίγες μέρες, υπήρχαν κάποιες δημοσκοπήσεις που έδιναν ελπίδες στους Δημοκρατικούς, ότι το …αποτέλεσμα ίσως να μην έχει κριθεί ακόμη μιας και ακόμη η αναμέτρηση θεωρείται…ασταθής και αμφίρροπη.

Από σήμερα, όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το ακριβώς αντίθετο. Εκτόξευσαν την δημοτικότητα του Τράμπ έχοντας ενισχύσει τις μνήμες όλων για την περίπτωση της δολοφονίας του λαοπρόβλητου Τζών Κένεντι, μια δολοφονία που πονάει ακόμη την Αμερική.

Οι εικόνες που δείχνουν τον Ντόναλντ Τραμπ με σηκωμένη τη γροθιά του στον αέρα, να φωνάζει συνθήματα, με το αίμα να τρέχει στο πρόσωπό του και τους ανθρώπους των Μυστικών Υπηρεσιών να ορμούν πάνω του για να τον προστατεύσουν και να τον απομακρύνουν από το βήμα, δεν γράφουν απλώς ιστορία. Απλά θα αλλάξουν καταλυτικά την πορεία των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, αν αυτές καταφέρουν να γίνουν και κατά συνέπεια, την πορεία όλης της ανθρωπότητας.

Δεν είναι μόνο δικό μου το συμπέρασμα αυτό. Σε αυτό καταλήγουν και οι περισσότερες αναλύσεις του γεγονότος αυτού ακόμη κι από συστημικούς αναλυτές, όπως του Ρίτσαρντ Θόρτον του BBC.

Από τούδε και εξής, οι διεθνιστές μετά το καίριο χτύπημα που δέχτηκαν μεσω της κατάληξης που είχε το σχέδιο τους, όταν είδαν τον Τράμπ αιμόφυρτο αλλά…ολοζώντανο, έχουν πολύ περιορισμένες πλέον επιλογές.

Πρώτη και καλύτερη, είναι η επιλογή της …ρίψης των τόνων, οι οποίοι ήταν εξαιρετικά μεγάλοι και έφταναν στο σημείο να λένε πως θα…στοχοποιήσουν πλέον τον Τράμπ ως φασίστα και ακροδεξιό και επομένως επικίνδυνο για την χώρα. Τώρα, πρέπει να το…βουλώσουν και να επικεντρωθούν μόνο στα θέματα της πολιτικής τους και τίποτε περισσότερο.

Δεύτερον, θα πρέπει τάχυστα να προχωρήσουν σε αντικατάσταση του Μπαίντεν. Κίνηση βέβαια που δεν θα τους δώσει μεγάλη ώθηση, αλλά ίσως και να αποσωβήσει τη συντριβή, ποντάροντας στην ακτινοβολία του νέου υποψηφίου. Αν αυτό δεν συμβεί, οι εκλογές θα είναι ενας…απλός περίπατος για τον Τράμπ.

Τρίτον, αν δεν συμβεί κάτι από τα παραπάνω, η μόνη επιλογή σωτηρίας είναι η…κλιμάκωση του πολέμου και η αναγωγή του σε Παγκόσμιο. Αυτή βέβαια η επιλογή είναι ένα τεράστιο ρίσκο, μιας και η Αμερική και το ΝΑΤΟ δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα ή τον χρόνο για να προετοιμαστούν για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Η ανωτερότητα της Ρωσίας στη μάχη της Ουκρανίας είναι οφθαλμοφανής. Δεν είναι μόνο η ανικανότητα των Ουκρανών ως δυναμικού στρατεύματος. Είναι το γεγονός ότι τα όπλα του ΝΑΤΟ, δεν μπορούν να σταματήσουν την ρωσική πολεμική μηχανή.

Το αν αυτός ο πόλεμος διατηρείται ακόμη σε χαμηλά επίπεδα, αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στη στρατηγική εξάντλησης του αντιπάλου που προωθεί ο Πούτιν. Μ’ άλλα λόγια, όποτε γουστάρει ο Τσάρος μπορεί να τον τελειώσει τον πόλεμο με στρατηγική νίκη κι όλας. Δεν το κάνει επίτηδες, τόσο για να εξαντλήσει τους νατοϊκούς πόρους, όσο και για να εξευτελίσει εντελώς τους ΝΑΤΟικούς, σύρωντας τους σε μια συνθηκολόγηση που ούτε να σκεφτούν δεν θέλουν.

Εκεί λοιπόν θα εστιάσουν παράλληλα με τις εκλογές οι Διεθνιστές. Στη κλιμάκωση του πολέμου, αν αποτύχουν οι άλλες επιλογές που αναφέραμε.

Το χρονικό διάστημα μεταξύ Ιουλίου-Νοεμβρίου, ίσως και να καθορίσει για πάντα την νεότερη ιστορία της ανθρωπότητας.

Το σχέδιο του Θεού δεν το γνωρίζουμε, όπως και κανείς δεν το γνωρίζει. Ούτε καν και οι…άγγελοι που αποτελούν την “φρουρά” του Θεού.

Γνωρίζουμε όμως μόνο κάποια επι μέρους ζητήματα επί του σχεδίου αυτού, όπως είναι ο Γ’ ΠΠ.

Ήδη από το στόμα της εκλιπούσας γερόντισσας Γαλακτίας, έχουμε μια κάποια εικόνα της θεικής παρέμβασης, όπως ο Θεός της το παρουσίασε μέσω ενός ονείρου της, λίγες μέρες πριν εκείνη σφαλίσει τα επίγεια μάτια της. Και το όνειρο αυτό, “έδειχνε” Παγκόσμιο Πόλεμο” με φωτιά και θειάφι που θα κατακάψει την αμαρτία, όπως έλεγε. Μ’ άλλα λόγια, τον πόλεμο αυτόν θα τον ζήσουμε θέλουμε δε θέλουμε.

Και ο Τράμπ; Πού κολλάει μέσα σε αυτό; Ενδεχομένως, είτε θα κερδίσει τις εκλογές αλλά θα του φορτώσουν τα πάντα πάνω του ή απλά…δεν θα φτάσει στις εκλογές.

Θα δούμε. Υπάρχει και το ενδεχόμενο, και μόνο για την παρουσία πολλών έντιμων και ευσεβών ανθρώπων, ο Υψιστος να αναβάλλει την καταστροφή. Αλλά…λίγες πιθανότητες υπάρχουν για κάτι τέτοιο.

Εν πάσει περιπτώσει, ό,τι και να συμβεί από δω και πέρα, ο Τράμπ γίνεται για όλους μας το πρότυπο του Μαχητή Ηγέτη που πολεμάει για τη σωτηρία της πατρίδας του. Κι αυτό, να μου το θυμηθείτε, θα αποτελέσει καταλύτη στο να εμψυχωθούμε όλοι μας, όποια κι αν είναι η πορεία του από το σημείο αυτό.

Το Θηρίο, δεν είναι ανίκητο. Και σήμερα μπορούμε να πούμε, πως βρίσκεται σε μεγάλο πανικό και στριμωγμένο στη γωνία.

Ο Θεός να μας βοηθήσει όλους μας.

pirinoslogios.com

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (28/5/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (28/5/2026)

by admin
11 ώρες ago
Αποστόλου: Η μεγάλη επιστροφή Σαμαρά και το σχέδιο ανατροπής του Μητσοτάκη…
Slider

Αποστόλου: Η μεγάλη επιστροφή Σαμαρά και το σχέδιο ανατροπής του Μητσοτάκη…

by admin
12 ώρες ago
Παρασκευή Σιδέρη: Έτσι… σιγά-σιγά να αποκαλύπτονται τα “πατριωτικά” και “χριστιανικά “αισθήματα καλοί μου σκηνοθέτες…
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή Σιδέρη: Έτσι… σιγά-σιγά να αποκαλύπτονται τα “πατριωτικά” και “χριστιανικά “αισθήματα καλοί μου σκηνοθέτες…

by admin
14 ώρες ago
Πύρινος Λόγιος: Υπό άλωση και η Σερβία από τους αντίχριστους νεοταξίτες της ΕΕ!
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Πύρινος Λόγιος: Υπό άλωση και η Σερβία από τους αντίχριστους νεοταξίτες της ΕΕ!

by admin
1 ημέρα ago

Comments 1

  1. Βηρσαβεέ Μανιάτη says:
    2 έτη ago

    Ναι όλα αυτα, αρκεί να μην ήταν στημένο, όπως λένε πολλοί. Παντως τη ροή της ιστορίας την αλλαζει μόνον ο Θεός που έχει και το κλειδί της ιστορίας, όπως δείχνει και η εικόνα της Αποκαλυψης και όχι οι ανθρωποι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Όλοι μιλάνε για το κόστος της βενζίνης – Σύντομα όλοι θα μιλάνε για το κόστος των τροφίμων

Όλοι μιλάνε για το κόστος της βενζίνης – Σύντομα όλοι θα μιλάνε για το κόστος των τροφίμων

6 ημέρες ago
Διονύσης Μακρής: Και τώρα… ο Θεός βοηθός!

Διονύσης Μακρής: Και τώρα… ο Θεός βοηθός!

11 ώρες ago
Γίνε και πάλι παιδί για να σωθείς – Η Παρασκευή Σιδέρη υπενθυμίζει τον ψαλμωδό βασιλιά που δεν εκδικήθηκε ποτέ

Γίνε και πάλι παιδί για να σωθείς – Η Παρασκευή Σιδέρη υπενθυμίζει τον ψαλμωδό βασιλιά που δεν εκδικήθηκε ποτέ

6 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Μήνυμα που μου στείλαν … ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ!

    Μήνυμα που μου στείλαν … ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ!

    42 shares
    Share 17 Tweet 11
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (28/5/2026)

    25 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Γέρων Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης: Οι Τούρκοι θα χτυπήσουν αυτά τα τρία νησιά…

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Σχόλιο Σκεπτόμενης Ελληνίδας: Ο Αλέκθηθ, οι πεντάλφες και… η προσευχή στο σατ@νά; Ουπς…

    46 shares
    Share 18 Tweet 12
  • Πύρινος Λόγιος: Υπό άλωση και η Σερβία από τους αντίχριστους νεοταξίτες της ΕΕ!

    18 shares
    Share 7 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr