ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πύρινος Λόγιος : 2022 Η χρονιά της Ρωσίας και της Τελικής Αναμέτρησης(;)

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ. - 9 Ιαν 2022 - 11:43
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η εποχή που ζούμε, αναμφίβολα    είναι η περίοδος όπου τον κόσμο κατευθύνει μια “παρέα” βαθύπλουτων παραφρόνων, η οποία έχει ως φιλοσοφία την ανάποδη λογική. Ο Κώστας ο Βαθιώτης, ο αγωνιστής καθηγητής Ποινικού Δικαίου στο Δημοκρίτειο την ονόμασε πολύ εύστοχα “ο Ανάποδος Κόσμος” με αόρατο σύμβολο τον Ανάποδο Σταυρό, δηλαδή τον σταυρό του Σατανά. Η εποχή αυτή δεν επήλθε με φυσιολογικό τρόπο. Επήλθε εν μέσω μιας μαεστρικά διαφορετικής κατεύθυνσης της λογικής, η οποία στην αρχή επεβλήθη μέσω παρανοϊκών ν.   όμων και διατάξεων, όπως για παράδειγμα η στρατηγική του πολέ   μου εναντίον του καπνίσματος με την επιβολή πέραν της ανθρώπινης λογικής νομοσχεδίων (απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους, προσπάθεια δαιμονοποίησης των καπνιστών, υπερβολικές αυξήσεις της τιμής του καπνού εν είδει τιμωρίας, επιβολή της διαφορετικότητας των ομοφυλοφίλων, νομιμοποίηση γάμου μεταξύ τους, επιβολή νόμων για κλιματική αλλαγή κλπ) και εν γένει πράξεων που προσβάλλουν βάναυσα το λογικό μέτρο της ανθρώπινης ύπαρξης και κατόπιν ήλθε το ξέσπασμα του κορωναιού, όπου και κατελήθη κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας και κάθε έννοια ιατρικής ηθικής. Δύο χρόνια αργότερα, ζούμε την πλήρη κατάρρευση της Ανάποδης Λογικής, μιας και η ψευδαίσθηση έχει μικρή διάρκεια ζωής. Και η χρονιά αυτή, δηλαδή το 2022, είναι η χρονιά που όλα οδεύουν προς την απόλυτη Αναμέτρηση. Είναι η ώρα που οι νεοταξίτες θα ακούσουν τον βρυχηθμό της Ρώσικης Αρκούδας …

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Η “παρέα” αυτή φαίνεται να βρίσκεται στριμωγμένη στη γωνία, μιας και το αφήγημα τους ακούγεται πλέον φαιδρό, έχοντας μετατραπεί σε ιλαροτραγωδία και διακυβεύεται πλέον ακόμη και η ίδια τους η υπόσταση. Δεν είναι τυχαίο το ότι τα πράγματα στην Αμερική οδεύουν προς εμφύλιο, ούτε ασφαλώς και το γεγονός ότι η γεωπολιτική κατάσταση στην πλανήτη μοιάζει με πυριτιδαποθήκη έτοιμη να εκραγεί, λόγω των δυσμενών συνθηκών που προκλήθηκαν από τις αλχημείες της “παρέας”. Το επόμενο τους λοιπόν βήμα, για να μπορέσουν να επιβιώσουν πλέον, θα είναι η πρόκληση πολέμου, ελπίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο θα κατορθώσουν να επιβάλλουν το περίφημο “Great Reset”, επιβάλλοντας τη θέληση τους πάνω στον μεγάλο τους αντίπαλο, δηλαδή τη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν και να αλώσουν τον πλανήτη. Θα τα καταφέρουν; Αυτό θα προσπαθήσω να αναλύσω στο σημερινό μου πόνημα.

Η Γεωπολιτική κατάσταση από το 2011 και μετά

Εξ’ αρχής να υπογραμμίσω πως τα σχέδια της “παρέας” των παραφρόνων, δεν είναι σχέδια που μπορούν να επιβληθούν αβρόχοις ποσί πάνω σε έναν πολυπολικό πλανήτη. Ακόμη και πριν τον Covid-19, η κατάσταση ήταν εκρηκτική σε σημείο μάλιστα που άγγιζε το κόκκινο. Ο Covid, ήρθε ακριβώς για να γίνει μια θολούρα στα παγκόσμια “νερά” και που εξυπηρετούσε μόνο τη Δύση και τους δορυφόρους της, επειδή το δυτικό χρέος πλέον ήταν (και είναι) ανεξέλεγκτο. Το ότι είχα δίκιο τότε για τη Δύση, αποκαλύφθηκε σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια επειδή ακριβώς ακόμη και στο θέμα των εμβολίων εναντίον του ιού, η Δύση απέρριψε μετά βδελυγμίας το ρωσικό και το κινέζικο εμβόλιο. Ο λόγος ασφαλώς και δεν ήταν μόνο γεωπολιτικός. Ήταν κυρίως επειδή η Δύση είχε άλλα σχέδια για τους πληθυσμούς της και τα συμβατικά εμβόλια των Ρώσων και των Κινέζων χαλούσαν τη σούπα.

Σε αρκετά μου άρθρα παλαιότερα, είχα αναλύσει με βάση μια συνολική εικόνα της κατάστασης σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, το τι σχεδιάζει η νεοταξίτικη “παρέα” για το μέλλον του πλανήτη, έχοντας ώς μπούσουλα την πορεία της Ρωσίας και το “αγκάθι” στα πλευρά της που ήταν η Ουκρανία, αλλά και την σθεναρή αντίσταση των Σύριων εναντίον του Ισλαμικού Κράτους. Επίσης, είχα αναφερθεί και στον ρόλο της Τουρκίας (είχα γράψει δύο άρθρα μάλιστα για τα σχέδια της Ελίτ των παγκοσμιοποιητών για τη χώρα αυτή) η οποία κρατάει σταθερά ρόλο αποσταθεροποιητή όχι μόνο στη περιοχή μας, αλλά σε ένα ευρύτερο γεωπολιτικό χώρο. Επομένως, είχαμε από τότε επισημάνει πως δύο ήταν τα στρατόπεδα που θα “φαγωθούν” αναμεταξύ τους: Αυτό των παγκοσμιοποιητών και το άλλο των…αντιφρονούντων, δηλαδή της Ρωσίας, της Κίνας, της Ινδίας και γενικώς του Τρίτου Κόσμου και που εκτίνεται μεταξύ δύο ηπείρων: Της Αφρικής και της Μέσης και ευρύτερης Ασιατικής Ανατολής.

Η Ρωσία του Πούτιν εξ’ αρχής έπαιζε διπλό παιχνίδι. Όπως ακριβώς κι ο Ερτογάν. Ο Πούτιν ήθελε πάση θυσία να κερδίσει χρόνο και το κατάφερε. Ενώ π.χ τον βλέπαμε να εναγκαλίζεται με τον Κλάους Σβάμπ σε κάθε meeting που διοργάνωνε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ακόμη και να συμφωνεί με τις νεοταξίτικες θέσεις συμμετέχοντας στα διάφορα προγράμματα που είχαν στόχο τον έλεγχο του πληθυσμού μέσω των προγραμμάτων εμβολιασμών και του Global Domination και από την άλλη, η πολεμική του βιομηχανία σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες πωλήσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου στη Δύση που γέμιζε δολλάρια τα ταμεία της Μόσχας, μεγάλωνε και η ταχύτητα ανανέωσης του οπλισμού της Ρωσίας αυξανόταν συνεχώς. Με τις αναπάντεχες για τη Δύση και τους νεοταξίτες επεμβάσεις του στη Συρία και κυρίως με την απόλυτη σκακιστική του κίνηση να προσεταιριστεί την Τουρκία, η οποία στο μεταξύ είχε πληροφορηθεί για το τι ετοιμάζει η Δύση εναντίον της, περιέπλεξε τα πράγματα σε τέτοιο βαθμό, που έκανε τις κυβερνήσεις του Ομπάμα να παρακολουθούν αμήχανα αυτή την δυσάρεστη τροπή χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν. Το σχέδιο της Δύσης (δηλαδή της “παρέας” των παγκοσμιοποιητών για να ακριβολογούμε) με την “Αραβική Άνοιξη” είχε αποτύχει παταγωδώς. Τι ακριβώς σχέδιο ήταν; Μα φυσικά η πτώση όλων των κυβερνήσεων σε χώρες όπου η Δύση “έτρωγε πόρτα” και η αντικατάσταση τους από κυβερνήσεις φανατικών μουσουλμάνων, οι οποίες θα ήταν απολύτως ελεγχόμενες χωρίς να ανήκουν πολιτικά στον δυτικό χώρο.

Η Ρωσία τους νίκησε κατά κράτος. Ο “μισητός” Μπασσάρ Άσαντ όχι μόνο δεν έπεσε, αλλά σήμερα είναι και ο απόλυτος άρχων της Συρίας. Και αν προσθέσει κανείς στην εξίσωση και την Ουκρανία με την απώλεια της Κριμαίας, η Ρωσία αναδεικνύεται ως η απόλυτη θριαμβεύτρια στο γεωπολιτικό αυτό παιχνίδι. Η Δύση προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι δημιουργώντας αντιπερισπασμό με τα Σκόπια (Συνθήκη των Πρεσπών) και με τις αποσχιστικές τάσεις του Κοσσυφοπεδίου και του Μαυροβουνίου, αλλά εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκαν φιάσκα μεγαλοπρεπή και τα φιάσκα αυτά χρεώνονται κυρίως στη Γερμανία της Μέρκελ και τους βιαστικούς χειρισμούς της. Τα Σκόπια σήμερα βρίσκονται στα πρόθυρα διάλυσης με την κυβέρνηση Ζάεφ να στηρίζεται στις …βουλές των Αλβανών πλέον και το Μαυροβούνιο και το Κοσσυφοπέδιο να ψάχνουν να βρούν “υποστηρικτές” με το… κερί για να τα αναγνωρίσουν. Στο παιχνίδι επίσης μπαίνει δυναμικά και η Βουλγαρία, η οποία έχει πατήσει πόδι σθεναρά για την αναγνώριση των Σκοπίων ως “Βόρεια Μακεδονία” και την εισδοχή του στην ΕΕ, κατηγορώντας τα Σκόπια για…σκόπιμο εθνικισμό και ότι στηρίζεται σε πήλινα πόδια, επειδή ούτε μακεδονική γλώσσα υπάρχει, ούτε έθνος τέτοιο αλλά αντίθετα, οι κάτοικοι της είναι βουλγαρικής καταγωγής (αληθές) και ότι η γλώσσα τους είναι παρακλάδι της βουλγαρικής (αληθέστατο). Οπότε, τζίφος και στα Βαλκάνια για τους νεοταξίτες.

Ο Covid-19 και οι εξευτελισμοί των νεοταξιτών

Εμείς (οι της αντιθέτου πλευράς) βέβαια τα λέγαμε, αλλά άλλο η απλή κατάθεση προσωπικών απόψεων και άλλο η πραγματικότητα που αναδύεται μέσα από την αλήθεια.

Τους τελευταίους δύο μήνες, αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη δεν έχει προηγούμενο. Οι ψεύτες και οι παρανοϊκοί του “στρατοπέδου” της ΝΤΠ δεν χορταίνουν να τρώνε σφαλιάρες. Από τη μία οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Μπαγκντί για την σοβαρότητα των κινδύνων που απορρέουν από τον μαζικό εμβολιασμό με mRNA εμβόλια και από την άλλη η τρομακτική έξαρση των μολύνσεων από την “παραλλαγή Όμικρον” στους εμβολιασμένους κατά συντριπτική πλειοψηφία, γκρεμίζει με πάταγο κάθε νεοταξικό “αφήγημα” περί αναγκαιότητας του εμβολιασμού. Οι μολύνσεις είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι δεν οφείλονται στην ισχυρότητα του ιού, αλλά στην εγκληματική μείωση της ανοσοποιητικής αποτελεσματικότητας του εμβολιασμένου με αυτά τα σκευάσματα. Επίσης, ανέδειξε με μεγαλοπρεπή τρόπο την (α)χρηστότητα των πολυδιαφημισμένων “τεστ” για την ανίχνευση της μόλυνσης από Covid. Tα τέστ αυτά αποδείχθηκαν όχι μόνο άχρηστα και ψευδή, αλλά και τρομερά επικίνδυνα διότι αφ’ ενός επιδεικνύουν μια πλαστή πραγματικότητα για την κοινωνία και αφ’ ετέρου, υπάρχουν εικασίες για τον στειλεό ότι περιέχει καρκινογόνες ουσίες, γι αυτό οι νεοταξίτες επιμένουν να προχωράει πολύ πιο βαθιά η μπατονέτα στο βάθος της ρινικής κοιλότητας. Δεν έχει βέβαια αποδειχθεί ακόμη κάτι τέτοιο, αλλά οι νεοταξίτες για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, επιμένουν ακόμη πως τα λανθασμένα αποτελέσματα, αποδίδονται στην μη σωστή χρήση της…μπατονέτας και επομένως, θα πρέπει να …χωθεί πιο βαθιά! Αυτό κι αν είναι ψεύδος, το οποίο βέβαια κατερρίφθη αμέσως από τους σοβαρούς γιατρούς. Ο πανικός που τους έχει καταλάβει είναι οφθαλμοφανής.

Η ανικανότητα και η ιδιοτέλεια τους, αναδείχθηκε μεγαλοπρεπώς στην περίπτωση του τενίστα Τζούγκοβιτς όταν “έσκασε” το φιάσκο με τον παγκόσμιο πρωταθλητή στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όπου διεξάγεται το ετήσιο παγκόσμιο τουρνουά τένις Australian Open. Ο Τζούγκοβιτς κατηγορήθηκε για “πλαστά” έγγραφα στην αρχή (πλαστό πιστοποιητικό εξαιρέσεως εμβολιασμού), μετά από μερικές ώρες αυτό κατέρρευσε και οι τελωνειακοί άλλαξαν αφήγημα και είπαν ότι εκδόθηκε λάθος…βίζα στον αθλητή! Μετά από δυό μέρες το Ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας εξέδωσε ανακοίνωση παραδεχόμενο την…ατασθαλία και όλα θα κριθούν πλέον από τη συνεδρίαση του Έκτακτου Διοικητικού Δικαστηρίου της Βικτώρια το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας. Είναι φανερό ότι πρόκειται περί άλλης μίας μεγαλοπρεπούς γκάφας των νεοταξιτών τσιρακιών του Κλάους Σβάμπ, απλά και μόνο για να “σπάσουν” το ηθικό και τα νεύρα του παγκόσμιου πρωταθλητή και να τον οδηγήσουν αντί στη νίκη και στο έπαθλο (παραμένει ακόμη το πρώτο φαβορί για τον τίτλο), στην ήττα και στην αποχώρηση. Γιατί; διότι είναι…ανεμβολίαστος!!! Και ενδεχομένως μια πιθανή του νίκη, να γίνει…σημαία των ανεμβολίαστων με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Μιλάμε για πανικόβλητα ανθρωπάκια! Το ότι ο Τζούγκοβιτς θα δικαιωθεί δεν το λογάριασαν άραγε; Και ότι σε κάθε περίπτωση, θα απαιτήσει ένα σκασμό λεφτά για αποζημίωση, χώρια το απύθμενο ρεζιλίκι που θα υποστούν οι αυστραλιανές αρχές;

Όλα αυτά και πολλά άλλα περισσότερα που διάγουν μέχρι αυτή την ώρα τον ειδησεογραφικό πλανήτη, δείχνουν με εξαιρετική διαύγεια τον απόλυτο πανικό της “παρέας” του Σβάμπ και των εκατομμυρίων τσιρακιών τους, “μικροί” ή “μεγάλοι”. Ούτε ένας από αυτούς δεν αξίζει ούτε μια πεντάρα στο χρηματιστήριο των ηγετικών και διοικητικών ικανοτήτων. Άχρηστοι και ανίκανοι, με μοναδικό τους προσόν αυτό του “Ψεύτο-Θόδωρου”.

Η ώρα της Νεμέσεως με την υπογραφή της…Ρωσίας;

Όταν ένα τηλεφώνημα μεταξύ των δύο σημαντικότερων ηγετών του κόσμου διαρκεί …2,5 ώρες, δεν είναι ούτε καλό, ούτε ελπιδοφόρο σημείο. Αυτό ακριβώς συνέβη μεταξύ των Μπάιντεν και Πούτιν πριν καμμιά δεκαριά ημέρες. Το θέμα της συζητήσεως μεταξύ των δύο ανδρών, ήταν η εκρηκτική κατάσταση στην Ουκρανία και το θέμα της Κριμαίας. Στη συζήτηση, ήταν παρόντες και από τις δύο πλευρές όλο το συμβουλευτικό επιτελείο τους. γι αυτόν τον λόγο πιθανόν η συζήτηση να πήγε…μακρυά.

Η ουσία του αποτελέσματος, μπορεί να συνοψισθεί σε δυό…ατάκες που ειπώθηκαν:

“Μην το κάνεις, θα το μετανοιώσεις, θα υποστείς μεγάλες κυρώσεις”, είπε ο Μπάιντεν απειλώντας τον άλλον ευθέως.

“Δε θα μου πείς τι να κάνω κι αν τολμήσεις άλλες κυρώσεις, αυτό θα το μετανοιώσεις εσύ κι όχι εγώ”, ανταπέδωσε ο Πούτιν.

Η κουβέντα έληξε προφανώς με την αιτιολογία “συμφωνήσαμε ότι…διαφωνούμε” και η μηχανή δολιοφθοράς των νεοταξιτών πήρε μπρός. Λίγες μέρες αργότερα, η μεγαλύτερη πόλη του Καζακστάν Αλμάτι (λανθασμένα έχει αποδοθεί ο τίτλος της πρωτεύουσας σε αυτή τη πόλη, η ιστορική πρωτεύουσα είναι η Αστάνα της οποίας η παλαιά ονομασία ήταν Νούρσουλτάν από το Χανάτο των Καζάκων του Μεσαίωνα) τέθηκε στις φλόγες μέσα από την ξαφνική αντίδραση των πολιτών για τις υπέρμετρες ενεργειακές αυξήσεις. Και όταν μιλάμε για το Καζακστάν, μιλάμε για χώρα-κλειδί για τη Ρωσία, η οποία είναι πολύ πιο σημαντική ακόμη κι από την Ουκρανία. Το Καζακστάν είναι η…μεγαλύτερη “αποθήκη” ενεργειακού πλούτου στον πλανήτη, για να είμαστε απολύτως ακριβείς. Τα τρισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου και φυσικού αερίου που υπάρχουν στο υπέδαφός του, μπορούν να συντηρήσουν τη Ρωσία τουλάχιστον για ενάμισι αιώνα ακόμη. Και δεν είναι μόνο αυτό. Το Καζακστάν έχει επίσης τεράστιες ποσότητες χρυσού (ο κοκκινωπός ρώσικος χρυσός που λέμε) και διαμαντιών, σπανίων γαιών αλλά κυριότερα, είναι η χώρα όπου στο υπέδαφος της υπάρχουν πολύ μεγάλες ποσότητες πλουτωνίου, το οποίο είχε βάλει στο μάτι η Αμερική τον καιρό της πτώσεως της Σοβιετικής Ένωσης. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τον βαθμό της σπουδαιότητας της χώρας αυτής για τη Ρωσία.

Το όλο σκηνικό ασφαλώς και δεν πυροδοτήθηκε “τυχαία”. Αλλά για να το κάνω πιο λιανά αυτό, θα πρέπει να αναφερθώ σε…στοιχεία που είναι δύσκολο να “επιβεβαιωθούν”, αλλά έχουν ερευνηθεί ιστορικά από εμένα προσωπικά και είναι όντως αληθή.

Κάνω λοιπόν ένα… “υποθετικό σενάριο” εξέλιξης για να μπορέσουμε να δούμε πιο καθαρά τα πράγματα.

Μετά το τηλεφώνημα Πούτιν-Μπάιντεν, ενεργοποιήθηκε σίγουρα ξανά το σχέδιο “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” (προφανώς η ονομασία εδόθη επειδή τα εδάφη αυτά πρωτοανιχνεύθηκαν από τον Μέγα Αλέξανδρο και όχι για να δοθεί ιδιαίτερη μνεία ως προς το πρόσωπο του Μεγάλου Έλληνα Στρατηλάτη) και που η πηγή “εξόρυξης” της πληροφορίας είναι τα Wikileaks του μακαρίτη πλέον Αζάνς, πριν σχεδόν 11 μήνες. Το σχέδιο αυτό αποτελεί μέρος των σχεδιασμών του ΝΑΤΟ από το 2011 περίπου, είναι διαβαθμισμένο σε κατηγορία “For Your Eyes Only” (πιο απόρρητο δηλαδή δε γίνεται) και που αφορά τις χώρες οι οποίες βρίσκονται στο υπογάστριο της Ρωσίας και που αποτελεί μια…τροποποίηση του παλαιότερου “Πορτοκαλί Επαναστάσεις”, σύμφωνα με το οποίο “ξέσπασε” και η περίφημη “επανάσταση” στην Ουκρανία και ανατράπηκε από τους νέο-ναζί του “Δεξιού Τομέα” ο νόμιμος πρόεδρος Γιαννούκοβιτς με τα γνωστά αποτελέσματα. Ενδεχομένως μάλιστα η πληροφορία αυτή που ανέβασαν τα Wikileaks σχετικά με το σχέδιο αυτό να…ήταν και η …αιτία του ξαφνικού θανάτου του Αζάνς, ποιός μπορεί να ξέρει. Πάντως, το σχέδιο αυτό πρέπει να είναι υπαρκτό και τη βεβαιότητα μου αυτή τη στηρίζω σε μια “περίεργη” νύξη που είχε κάνει ο επίσης μακαρίτης Διεθνολόγος και συγγραφέας Αθανάσιος Στριγάς στο βιβλίο του “Η Διάλυση της Τουρκίας”, (εκδόσεις ΝΕΑ ΘΕΣΗ, Απρίλιος 2002) περί της ύπαρξης σχεδίων αποσταθεροποίησης χωρών εκτός ΝΑΤΟ, φιλικές προς τη Ρωσία και τους δορυφόρους της.

Με βάση λοιπόν το αδιέξοδο στο οποίο επήλθε η “κουβέντα”, οι νεοταξίτες κατάλαβαν πως πλέον ο μόνος δρόμος που τους απομένει, είναι η σταδιακή δολιοφθορά της Ρωσίας που…δεν υποκύπτει στα σχέδια τους. Προσέξετε! Όχι ένας απ’ ευθείας πόλεμος, αλλά η δολιοφθορά ούτως ώστε να αποσταθεροποιηθεί ο αντίπαλος και στον πόλεμο κατά τον οποίον τον σπρώχνουν οι Νεοταξίτες, να αναγκαστεί να μπεί αποδυναμωμένος ή να μη μπεί καθόλου.

Έτσι λοιπόν ενεργοποιείται το σχέδιο αυτό γι’ άλλη μια φορά, με θύμα τους Καζάκους.

Πώς όμως ξεκίνησε η όλη κατάσταση; Πώς βρέθηκε το Καζακστάν από τη μια μέρα στην άλλη σε…κατάσταση πολιορκίας;

Το όλο σκηνικό, φαίνεται ότι ήταν προμελετημένο από πλευράς νεοταξιτών. Ήξεραν από πολύ καιρό πως ο Πούτιν δεν επρόκειτο να “συνθηκολογήσει” στο ουκρανικό ζήτημα και προλείαναν το έδαφος μέσω των επερχόμενων αυξήσεων των τιμών ενέργειας και επειδή οι περισσότεροι σύμβουλοι του προέδρου Τοκάγιεφ είναι “δυτικής” προέλευσης και μέλη των εταιριών που ελέγχουν την ενεργειακή ροή, πρότειναν στον πρόεδρο να ακολουθήσει την αυξητική πορεία των τιμών, για να μπορέσει να ισοσκελισθεί και η ζημιά που θα προέλθει, εάν οι τιμές εκεί παραμείνουν σταθερές. Ο Τοκάγιεφ επειδή ήταν σίγουρος πως ο έλεγχος των πολιτών εξακολουθεί να είναι στα χέρια της κυβέρνησης, ενέδωσε και εξήγγειλε δια του πρωθυπουργού του τις “απαραίτητες” αυξήσεις. Έπεσε δηλαδή στη φάκα με το “καλημέρα”. Αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει η (δικαιολογημένη) οργή του κόσμου, του οποίου το μέσο κατά κεφαλήν εισόδημα δεν ξεπερνάει τα 22.000 δολλάρια ετησίως η οποία εκφράσθηκε με σφοδρότητα. Εκεί ακριβώς λειτούργησε και το σχέδιο “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”. Κάποιοι “εμφυτευμένοι” πράκτορες, εκπαιδευμένοι στο “Αντάρτικο πόλεων” (αυτόν τον στόχο έχει το σχέδιο αυτό, δηλαδή την εκπαίδευση επιλέκτων στο City War) που στο μεταξύ είχαν παρεισφρήσει στο πλήθος των διαδηλωτών (ακριβώς όπως στην Ουκρανία στα επεισόδια της Οδησσού και του Κιέβου), έβγαλαν τα όπλα και άρχισαν να πυροβολούν προς τους αστυνομικούς. Δεν είναι τυχαίο που δύο αστυνομικοί βρέθηκαν…αποκεφαλισμένοι(!) μέσα στα στενά, πράγμα που δείχνει ότι είναι δουλειά εκπαιδευμένων δολοφόνων. Κι έτσι, βρέθηκε η Αλμάτι να είναι πεδίο μάχης μεταξύ οπλισμένων “διαδηλωτών” και αστυνομίας, πράγμα που επέφερε και την παραίτηση της κυβέρνησης και το άμεσο της ανάληψης της εξουσίας από τον Τοκάγιεφ, που προχώρησε άμεσα σε κάλεσμα προς βοήθεια από τη Ρωσία.

Ο Πούτιν όμως φαίνεται να περίμενε αυτή τη κίνηση των νεοταξιτών. Και αντέδρασε αμέσως στέλνοντας μια μεραρχία κομμάντος-δολοφόνων, τους περίφημους Spetnatz, οι οποίοι φαίνεται να καθαρίζουν την κατάσταση.

Πόσο επικίνδυνα είναι τα πράγματα;

Κατά τη γνώμη μου; Πάρα πολύ! Διότι αν υποθέσουμε πως η κατάσταση στο Καζακστάν δεν θα ομαλοποιηθεί αμέσως από την επόμενη μέρα, η επόμενη κίνηση των νεοταξιτών θα είναι οπωσδήποτε σε κάποια χώρα όμορη του Καζακστάν, όπως είναι π.χ το Ουζμπεκιστάν ή το Τατζικιστάν, που είναι μεν χώρες του ρωσικού χωραφιού, αλλά όχι τόσο σημαντικές όπως το Καζακστάν. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα αδιαφορήσει η Ρωσία γι’ αυτές επ’ ουδενί.

Κι επειδή υποθέτω πως η Ρωσία δεν θα τα καταφέρει μόνη της αν αφήσει την κατάσταση πολιορκίας της στη τύχη, θα χτυπήσει πρώτη και μάλιστα καίρια. Πώς; Βάζοντας πολύ απλά στο παιχνίδι και την Κίνα! Διότι μια αρνητική εξέλιξη στο “χωράφι” της, αφορά και τα συμφέροντα της Κίνας, που επίσης νοιώθει ότι…περικυκλώνεται από το αγγλοσαξωνικό σύμφωνο Αυστραλίας-Καναδά-Μ.Βρετανίας-ΗΠΑ. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο αυτό.

Μόλις χθές κυκλοφόρησε στα…ψιλά, πως οι ΗΠΑ (και προφανώς και το Ισραήλ) συμφώνησαν στην κατάργηση του σχεδίου για τον αγωγό EastMed μέσω non paper (“υιοθετώντας” με τον τρόπο αυτό τις απαιτήσεις της Τουρκίας) με το αιτιολογικό ότι…ενδεχομένως να…δημιουργηθούν εντάσεις στην περιοχή εάν το σχέδιο παραμείνει σε …ισχύ! Αυτό και μόνο είναι τρανταχτή απόδειξη ότι οι νεοταξίτες δεν θέλουν επ’ ουδενί αυτή την ώρα που διακυβεύονται τα πάντα όλα μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας, οποιαδήποτε “τριβή” στη Νοτιοανατολική Πτέρυγα του ΝΑΤΟ. Βέβαια, αυτό καθ’ αυτό το θέμα δεν κάνει κανενός Έλληνα κυβερνητικού το αυτάκι να ιδρώσει, όχι γιατί το…περίμεναν, αλλά γιατί δεν είχαν και κανέναν δρόμο για να το σταματήσουν. Ούτως ή άλλως ο Νετανιάχου δεν βρίσκεται πλέον στο προσκήνιο (ο Μπένι ήταν έτσι κι αλλιώς καρφί στα πλευρά των νεοταξιτών κι έπρεπε να αποδομηθεί) αλλά ο σκληρός νεοταξίτης και φούλ “καμπαλιστής” Ναφτάλι και ότι ο Σίσι πλέον έχει αρχίσει σιγά-σιγά να…προσεγγίζει μέσω τρίτων την Άγκυρα, στέλνοντας τον υφυπουργό του των Εξωτερικών κατ’ ευθείαν στο γραφείο του…Ακάρ παρακαλώ. Οπότε, αντίο (προσώρας) ΑΟΖ και…(ίσως) Καστελόριζο!

Επίσης, ένα περίεργο δημοσίευμα του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων Regnum που αναδημοσίευσε το συστημικό Pronews, προειδοποιεί επί της ουσίας τον Ερτογάν και την Τουρκία ότι περίπου…έρχεται η σειρά της, μιας και η χώρα αυτή είναι στενή συνεργάτης της Ρωσίας και ο Ερτογάν “κακό σπυρί στους πισινούς των νεοταξιτών”! Άρα, μήπως μαγειρεύεται πράγματι μια…αλλαγή εξουσίας στη Τουρκία τώρα στο χάλι που είναι και με τον κόσμο στα κάγκελα και το …σκήπτρο δοθεί πράγματι στον Ακάρ με την συνεπικουρία του σχεδίου “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”;

Ο Πούτιν αντιλαμβάνεται ότι η συσσώρευση οπλικών συστημάτων στην Ελλάδα δεν αφορούν καμμιά Τουρκία, αλλά τον ίδιο και τη Ρωσία. Οι εξελίξεις μιλούν από μόνες τους. Οπότε; Ήλθε λοιπόν η ώρα που θα βρυχηθεί άγρια η Αρκούδα;

Υπάρχει όμως και το άλλο ενδεχόμενο. Να μην προκληθεί άμεσα επέμβαση της Ρωσίας, αλλά της …Τουρκίας! Μήπως δηλαδή συμβεί τελικά αυτό που προείπε ο Άγιος Ιωσήφ Βατοπεδινός, ότι δηλαδή “οι Εβραίοι θα σπρώξουν την Τουρκία να μας χτυπήσει και να ξεκινήσει ο μεγάλος πόλεμος”. Με τις παρούσες ενδείξεις και με το γεγονός ότι ο άλλος μεγάλος μας Ισαπόστολος Κοσμάς ο Αιτωλός μας προειδοποίησε πριν 250 χρόνια ότι “αν ο πόλεμος αρχίσει από πάνω θα καταστραφείτε, αν όμως αρχίσει από κάτω λίγα θα πάθετε” και με δεδομένο το γεγονός ότι η Παναγιά είναι δίπλα μας όλες τούτες τις ώρες του χαμού, μάλλον υποθέτω πως τελικά ο πόλεμος δεν θα αρχίσει από πάνω αλλά από…κάτω.

Έτσι, μπορεί να εξηγηθεί και η πρόρρηση του Αγίου Παϊσίου πως “Η Ρωσία θα κατέβει στα Στενά για τα δικά της συμφέροντα”. Διότι όταν βλέπει ο Πούτιν την Τουρκία να τα ξανακάνει πλακάκια με τη νεοταξική Δύση (ο Ερτογάν έτσι κι αλλιώς είναι τελειωμένος και ο επόμενος μάλλον είναι ο Ακάρ) και στο καπάκι δεχτεί η Ελλάδα το τουρκικό χτύπημα, σημαίνει πως ο κλοιός θα γίνει πλέον ασφυκτικός, άρα απαιτείται από Ρωσία άμεσο και χωρίς προειδοποίηση χτύπημα την…καρδιά του θηρίου

Συμπεράσματα

“Τα αδύνατα παρ’ ανθρώποις, δυνατά παρά τω Θεώ εστίν” μας λένε οι Γραφές και δεν έχουν καθόλου άδικο. Αυτή η χρονιά, όπως εξελίσσονται τα γεγονότα, θα είναι η θρυαλλίδα φοβερών ανακατατάξεων, σαν ένα…”χαστούκι του Χριστού πάνω στο Σύστημα”, όπως είχε πεί ξεκάθαρα ο Άγιος Παΐσιος. Μέχρι στιγμής, το “Σύστημα” δείχνει να είναι παντοδύναμο. Παρά το γεγονός του πακτωλού των αποκαλύψεων σχετικά με τον κορωναιό, τους εμβολιασμούς, την υγειονομική τυραννία, το φακέλωμα, τον απόλυτο και ασφυκτικό έλεγχο των πολιτών, τους θανάτους (ανεξήγητους ή μη), την βάναυση καταπάτηση όλων των ελευθεριών, παρά τον εξευτελισμό των ιθυνόντων και την κατάρρευση των “αφηγημάτων” τους, το “Σύστημα” παραμένει ακόμη στη θέση του. Η Αλήθεια δεν δείχνει να το ταρακουνάει συθέμελα, γιατί πιστεύει ότι μπορεί ακόμη να κρατήσει τον έλεγχο. Πιστεύει ακράδαντα δε, ότι η επικείμενη αναμέτρηση με τους άλλους δυνατούς της Γης  θα τελειώσει με δική του νίκη… Μάταιος κόπος. Ποτέ στο τέλος δεν νίκησε το Κακό, όση καταστροφή και θλίψη κι αν προκάλεσε. Πάντα στο τέλος νικητής είναι το Καλό και μάλιστα με τρόπους που ούτε καν διανοούμαστε.

Αυτό που πάει να ξεκινήσει τώρα, είναι κατά τη γνώμη μου η ΕΠΕΜΒΑΣΗ της Θείας Μέριμνας, αλλά και το αποτέλεσμα της ύβρεως έναντι του Θεού. Η Ρωσία δεν έγινε τυχαία τεράστια δύναμη. Έγινε γιατί ο Θεός το θέλησε. Τιμώρησε με εξοντωτική σκλαβιά το επίλεκτο Γένος του, δηλαδή τους Έλληνες, γιατί στη πορεία προς την αγιοσύνη λοξοδρόμησαν. Και παραλίγο να τινάξουν στον αέρα την ίδια την Ορθοδοξία με τις άφρονες ενέργειες τους, επειδή μπροστά στον κίνδυνο πήγαν να υποταχτούν στην απόλυτη αίρεση. Έδωσε λοιπόν τα σκήπτρα σε…άλλους, αλλά προσωρινά. Κι αυτοί οι…άλλοι, δεν είναι παρά οι Ρώσοι. Δεν αναφώνησε τυχαία ο πρώτος τσάρος του πριγκιπάτου της Μόσχας, ο Ιωάννης ο Τρομερός (Ιβάν Βασίλιεβιτς ο Δ’) κατά την ώρα της στέψης του ότι η Μόσχα θα είναι η…Τρίτη Ρώμη, εκατό μόλις χρόνια μετά την Άλωση της Πόλης. Η Ρωσία μέσα σε δύο μόλις αιώνες, έγινε από μικρό κράτος μια αυτοκρατορία πάμπλουτη και δυνατή όσο καμμία. Παρά τον άσχημο και ελεεινό χαρακτήρα λαϊκών και άρχουσας τάξης, ο Θεός την προστάτευε γιατί επί της ουσίας την προόριζε να γίνει η αιχμή του δόρατος έναντι των σατανικών σχεδίων των καμπαλιστών.

Αν ξεφυλλίσει κάποιος την Ιστορία έστω και επιφανειακά, δεν θα βρεί ούτε έναν τσάρο που να έχει σχετική ευγένεια και καλωσύνη πάνω του. Αγροίκοι όλοι τους, γεννημένοι φονιάδες, ψυχροί, άφιλοι και βάρβαροι. Τους έστειλε τη λαίλαπα του κομμουνισμού ως κανόνα προς συμμόρφωσιν, αλλά μάλλον…τσάμπα. Ωστόσο, είχαν τον Σταυρό μπροστά κι αυτό τους έσωζε από πολλά δεινά.

Βλέπετε, ακόμη και ο πλέον αμαρτωλός, αν βάλει μπροστά τον Σταυρό και πολεμήσει για τη πίστη του, στέφεται νικητής. Τόση είναι η δύναμη του υπέρτατου συμβόλου της Χριστιανοσύνης. Κάποια μέρα, αν με αξιώσει ο Θεός, θα γράψω ένα εκτενές άρθρο για τη Ρωσία και την ταυτότητα της για να καταλάβετε γιατί τα γράφω όλα αυτά. Είναι πολλά που κρύβονται πίσω από την…ανεξήγητη δύναμη της Ρωσίας. Κι αυτά δεν μπορούν να ειπωθούν μέσα σε μερικές αράδες.

Όσον αφορά το σήμερα, έχουμε πλειστάκις προειδοποιηθεί για έναν μεγάλο πόλεμο που θα γίνει σε σατανοκρατούμενους καιρούς. Πιθανότατα αυτός ο πόλεμος να είναι και η λύτρωση μας. Η Ρωσία, δείχνει ότι είναι η αιχμή του δόρατος αυτού του πολέμου και “σκεύος εκλογής” του Θεού που θα πάρει πάνω της την αποστολή του γκρεμίσματος του “Συστήματος”. Θα δούμε στη συνέχεια των εξελίξεων, πώς θα διαχειριστεί αυτή τη δύναμη που της παραχωρεί ο Θεός.

Κι επειδή μπορεί να μη ξέρουμε τη σεναριακή εξέλιξη αλλά μόνο το τέλος της, επαφιέμεθα στους θεϊκούς λόγους οι οποίοι μας επιβεβαιώνουν πως στο τέλος οι Έλληνες θα έχουν το μεγάλο μερίδιο της νίκης, με την Ανάκτηση της Πόλης.

Η δοκιμασία που έρχεται, ας μας βρεί τουλάχιστον ενωμένους. Ο Θεός να βάλει το Χέρι Του…

Πύρινος Λόγιος

sergioschrys@outlook.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr