ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΥΑΛΟΥ, ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΡΙΣΤΥ ΑΛΛΕΝ ME EΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.

ΚΛΟΙΟΣ. - 9 Ιούλ 2020 - 19:32
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

“H Αλήθεια θα σε απελευθερώσει αλλά πρώτα θα σε έχει τσαντίσει,” μας λέει ένα από τα θύματα Σατανιστικής Τελετουργικής Παιδικής Κακοποίησης στην κατάθεση της στο Διεθνές Δικαστήριο Φυσικής Δικαιοσύνης. Η ίδια ανήκε σε οικογένεια Μορμόνων.

Πρόκειται για το σκληρότερο βίντεο με διαφορά που έχω κάνει χωρίς να περιέχει καμία σκληρή εικόνα. Για να απελευθερωθούμε όμως έχει έρθει η ώρα να μη μείνει τίποτα κρυμμένο από τα μυστικά του κόσμου μας και αυτών που τον ελέγχουν.

Αρχικά θα σου περιγράψω με ποιό τρόπο ο Έλεγχος Μυαλού συνδέεται με την Tελετουργική Kακοποίηση και τη δημιουργία στρατών από διαταραγμένους ανθρώπους που προγραμματίζονται εν αγνοία τους να διαπράττουν κάθε είδους αποστολή που φυσικά πάντα αφορά τη δύναμη και το χρήμα.

Στη συνέχεια με διακριτικό σχολιασμό από εμένα θα παρακολουθήσουμε τα σημαντικότερα μέρη της συγκλονιστικής και τρομακτικά αποκαλυπτικής κατάθεσης της Κρίστυ Άλλεν με Ελληνικούς υπότιτλους.

Δεν υπάρχει, πλέον, καμία δικαιολογία για την άγνοια. Άγνοια πάει να πει ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. Όλο αυτό ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει ΧΤΕΣ.

ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. O διαμοιρασμός δεν είναι απαραίτητο να γίνει δημόσια. Μπορείς να το μοιραστείς και μέσω μηνυμάτων και email με όσους έχουν καταλάβει ή έχουν δείξει ότι υπάρχει ελπίδα να καταλάβουν.

Επειδή δεν ξέρουμε για πόσο καιρό θα μας επιτρέπουν να τα λέμε από εδώ ανεβάζω τα βίντεο επίσης εδώ (κυρίως στο πρώτο γιατί το δεύτερο έχει μερικές φορές προβληματάκια στο upload) :

Κανάλι Lbry: https://lbry.tv/@AngeloKar:6 Κανάλι Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/an… Επίσης θα ενημερώνω για ό,τι βγάζω και στο προφίλ στο facebook https://www.facebook.com/angelo.karag… Για επικοινωνία: allareone19@gmail.com Αρχικό βιντεο εδώ και Ελληνικός Υποτιτλισμός από εμένα (με συγχωρείς για τα λαθάκια) https://youtu.be/ixHC8lm82Qg

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…