ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

“Σεβαστοί” ιερείς και αρχιερείς έχετε οικτρά αποτύχει …

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ. - 22 Νοέ 2020 - 20:23

Σεβαστοί” κληρικοί της  Ορθοδόξου Εκκλησίας, όταν χειροτονηθήκατε, ένας έκαστος εξ υμών, σας ανατέθηκε το ύψιστο έργο να ποιμαίνετε το λαϊκό σώμα της Χριστού Εκκλησίας, κατά το υπόδειγμα Του: “Ἐγώ εἰμι ὁ ποιμὴν ὁ καλός. ὁ ποιμὴν ὁ καλὸς τὴν ψυχὴν αὐτοῦ τίθησιν ὑπὲρ τῶν προβάτων.” (Ιωαν. ι 11)  

Στο ξέσπασμα μιας τεχνητής κρίσης, όπως αυτή της γρίπης Covid-19, (μιας γρίπης  σκόπιμα υπερτιμημένης)   φάνηκε προς όλους όσους θέλουν να κοιτάζουν προς την Αλήθεια ότι “ο βασιλιάς είναι γυμνός”. Φάνηκε δηλαδή ολοκάθαρα ότι δεν έχετε “ενδυθεί Χριστόν”, (πλην ελαχίστων ολόφωτων εξαιρέσεων),  κατά το “όσοι εις Χριστόν εβαπτίσθητε, Χριστόν ενεδύσασθε”, αλλά φοράτε μόνον το ράσο σας. Πόσο σοφά όμως λέει ο λαός ότι  “το ράσο δεν κάνει τον παπά”! 

Τα  ποιμαντικά έργα στα οποία  αποτύχατε είναι πολλά. Αλλά τα μέγιστα είναι τούτα τα δύο.  

α. Το πρώτο είναι η ορθοτόμηση του θείου λόγου, δηλαδή η σωστή κατήχηση του ποιμνίου σας.  Αντ’ αυτής, “Πανθρησκειακό Κολυμπάρι”. Αντί του μάννα χολή και αντί του (πνευματικού) ύδατος όξος…  προς το Ορθόδοξο ποίμνιο σας.  

Τον ελληνικό λαό  τον έχετε εδώ και χρόνια αφήσει χωρίς συστηματική και βαθειά κατήχηση, ώστε να μεταβληθεί σε εύπλαστο πηλό  ως προς τις “εωσφορικές” αλλαγές που θέλετε να επιφέρετε στην Ορθοδοξία, καθιστώντας την ασήμαντο κομμάτι μιας “μαγειρευμένης” πανθρησκείας από τη ΝΤΠ. 

Του προσφέρετε μόνον ανώδυνα, ασπόνδυλα και ατάκτως ερριμμένα (βασισμένα στο εορτολόγιο ή την ευαγγελική περικοπή),  ηθικολογικά κηρύγματα των δέκα λεπτών, κατά τη θεία λειτουργία.  Αν δεν υπήρχε το Σύμβολο της Πίστεως να θυμίζει στον Ο.Χ. σε γενικές γραμμές τι πιστεύει, ούτε αυτά το ολίγα δε θα γνώριζαν πολλοί σύγχρονοι νεο-Έλληνες (υποτίθεται) Ορθόδοξοι Χριστιανοί.  

Τεκμήριο του εναγκαλισμού σας με τη Νέα Τάξη είναι το ότι αποδεχθήκατε να διδάσκονται στα ελληνόπουλα τα “θρησκευτικά” βιβλία που αυτή έχει επιβάλει, ώστε να εδραιώσει μέσω της παιδείας την πανθρησκεία. Επί πλέον, αποδεχτήκατε να διδάσκονται σεξουαλικές λεπτομέρειες και έμφυλες ταυτότητος από τις ηλικίες που η εν Χριστώ (η έμφυτη) αθωότητα είναι κυρίαρχη στις παιδικές ψυχές.  

Άφετε τα παιδία έρχεσθαι προς με” είπε ο Χριστός! Κι εσείς, ωσάν να είστε πλήρως  αντί-Χριστοι, παρακούεται την προτροπή Του και ανέχεσθε να  σπρώχνονται τα παιδιά προς την εωσφορική σεξουαλική δουλεία και συνεπώς προς την απώλεια της ψυχής τους ως ενήλικες. 

β. Δεν μπορέσατε να εμφυσήσετε μέσα στις νεότερες γενιές Ελλήνων βαθειά πίστη στον Τριαδικό Θεό, τον Πατέρα, Υιό και το Πνεύμα το Άγιον, γιατί δεν την διαθέτετε. Και το ξήλωμα της βαθειάς πίστης μέσα στον Έλληνα έχει αρχίσει από παλαιότερες δεκαετίες, δεν είναι τωρινό. Αλλά τώρα με την τεχνητή “πανδημία”, την τεχνητή κρίση του κορωνοϊού, το ξήλωμα αποκαλύφθηκε σε όλο του το μεγαλείο!  

Φάνηκε πλέον ολοκάθαρα ότι, άλλοτε με την ανοχή και ενίοτε με τη συμβολή σας, έχει μεταβληθεί η Ορθοδοξία από ζέουσα πίστη, ωθούσα προς συνεχή πνευματική άνοδο, σε άψυχη  (άνευ ισχυρού συναισθήματος αγάπης και αφοσίωσης) τυπολατρία. 

Αν είχατε πίστη ως κόκκον σινάπεως θα μετακινούσατε όρη, μας/σας είπε ο Κύριος.  Και   επετίμησεν τους ολιγόπιστους  λέγοντας,  “ω γενεά άπιστος και διεστραμμένη… έως πότε ανέξομαι υμών;”  Σκεφθείτε τούτα τα λόγια Του και αρχίστε να τρέμετε από τώρα, μήπως και μετανοήσετε.  

Αν είχατε πίστη στον Κύριο μας Χριστό ως κόκκον σινάπεως θα μετακινούσατε, ή μάλλον δε θα επιτρέπατε καν  να εναποτεθεί  από τους πολιτικούς εξουσιαστές της Νέας Τάξης  το βαρύ φορτίο των αντισυνταγματικών και δυσβάσταχτων μέτρων στους ώμους του ελληνικού λαού.  Ενάντια σε τι; Ενάντια σε μια σκόπιμα και ύπουλα “υπερτιμημένη” γριπούλα,  φασιστικά  μέτρα…που τον έχει κυριολεκτικά τσακίσει οικονομικά και ψυχικά.  

Επιβάλατε και  μάσκες και  αποστάσεις πιστών μέσα  στους ναούς (και τα δύο!), ευτελίσατε την ιερότητα τους τοποθετώντας κοκκινόασπρες πλαστικές κορδέλες, όπως στους δρόμους και στα γιαπιά,  προς τήρηση των αποστάσεων και τοποθετήσατε απολυμαντικά υγρά σχεδόν δίπλα στις ιερές εικόνες. Σε δωμάτιο αρρώστου μπαίνουμε ή σε ναό; Πολλοί άνθρωποι έχασαν  το μπούσουλα προς την αληθινή πίστη. Πιστεύουν πια μόνον την “επιστήμη”.  Και ποια “επιστήμη” και ποιους “επιστήμονες”!   Μήπως όμως αυτό τελικά θέλατε; 

Και εν κατακλείδι, δεχτήκατε να κλείσουν για τους πιστούς οι ναοί. Περάσαμε οι Χριστιανοί ένα βασανιστικό, ανεόρταστο Πάσχα, ήδη οδεύουμε προς το δεύτερο. Και ποιος ξέρει πότε θα βγούμε από αυτή τη φυλακή, που εσείς οι υποτιθέμενοι ποιμένες μάς κλείσατε σε αγαστή συνεργασία με τους άρχοντες του κόσμου τούτου ή μάλλον… με “τον Άρχοντα του Κόσμου τούτου”!  

Είχατε όλη τη δύναμη και την εξουσία να αντισταθείτε σε όλα αυτά. Αλλά σκύβοντας στον εχθρό, αυτή τη δύναμη σιγά-σιγά τη χάνετε.  Καταντήσατε ανυπόληπτοι και για το ποίμνιο και για τους λύκους, που αφού σας ξεδοντιάσουν από κάθε επιρροή που μπορεί ως τώρα να είχατε στον ελληνικό Ορθόδοξο λαό, θα σας παραμερίσουν εντελώς. 

Αντί να ευθυγραμμιστείτε με τον Χριστό,  τον θεραπεύοντα κάθε νόσο ψυχική και σωματική,  συμπλεύσατε  με την εωσφορική πολιτική εξουσία. Εκτός από άνευ πίστεως  είστε και άνευ επιγνώσεως, γιατί δεν κατανοείτε ποιος είναι η Δύναμη και ποιοι καπνού σκιά, που η επίγεια δύναμη τους  ήδη παρέρχεται οριστικά, όσο κι αν φαίνεται ακόμα πανίσχυρη. 

Κι αφού δεν εμφυσήσατε  καμία πίστη στο ποίμνιο σας, ούτε με ορθοτόμηση του θείου λόγου  ούτε, κυρίως, με το παράδειγμα  του δικού σας βίου και πίστεως,  ο άλλοτε περήφανος και γενναίος ελληνικός λαός, που πάντοτε   πρόσφερε  αυτοθυσιαστικά τη ζωή του για την πίστη και την πατρίδα του, έφτασε τώρα   να τρέμει σαν το βούρλο μπροστά στο θάνατο!  

Και να δέχεται, ως δούλος, να τον αποκόψουν, ποιμένες και εξουσιαστές,  από όλη την Χριστική Θεία Ενέργεια του ναού,  της  Λειτουργίας και της θείας Μετάληψης.  

Στην κυριολεξία, ο νεο-Έλληνας τρέμει  μπροστά σ’ ένα σκιάχτρο θανάτου! Αυτό είναι ο κορωνοϊός: ένα σκιάχτρο θανάτου, που το επισείουν ως θανατηφόρο τέρας στην ψυχή του Έλληνα οι λακέδες των νεοταξιτών αφεντικών τους, γιατροί και δημοσιογράφοι, με ολοφάνερη σαδιστική  μανία, στατιστικές ψευδολογίες και με αγχώδη φασισμό,  μη τυχόν ακουστεί η παραμικρή αντίθετη άποψη!  

Γιατί τόσος φόβος από τον ελληνικό λαό μπροστά στο θάνατο; Γιατί εσείς, προ κορωνοϊού δεν τον κατηχήσατε ούτε του δώσατε υπόδειγμα βίου και πίστεως. Και μετά  κορωνοϊό  τού επιδείξατε  μόνον την ολοκληρωτική απιστία σας στην ακατάλυτη  Δύναμη του Χριστού.  

Πώς, λοιπόν, να εμφυσήστε στο λαϊκό σώμα της Εκκλησίας  “αφοβία θανάτου”; που είναι το μέγιστο τεκμήριο πίστης ενός Χριστιανού, το άλφα και το ωμέγα της!          

Τι ψάλλετε, λοιπόν, “θανάτω θάνατον πατήσας…”;  Και μάλιστα φέτος ολομόναχοι, έχοντας αποκλείσει  το λαϊκό σώμα  του Χριστού από το ναό, σχίζοντας το καταπέτασμα του “ναού” στα δύο, γιατί η Εκκλησία, ο “ναός” του Χριστού, περιέχει μαζί τους λαϊκούς και εσάς  που είστε διάκονοι της σωτηρίας τους.  Γιατί δε σιωπήσατε καλύτερα, ω της υποκρισίας σας; 

Και είναι  να λυπάται κάποιος,  όταν κατανοήσει ότι πρόκειται για ένα καλοντυμένο με απάτες και παραφουσκωμένο με νοοάχυρα σκιάχτρο θανάτου, μιας δήθεν πανδημίας, που η πιθανότητα να σκοτώσει κάποιον υγιή Έλληνα είναι κατά πολύ μικρότερη από το να του συμβεί θανατηφόρο ή αναπηριοφόρο τροχαίο.   

Όμως, κανείς ποτέ δε διανοήθηκε να εκδώσει κάποια “ΚΥΑ” που να τον κλείνει στο σπίτι του και  να  παρεμποδίζει  ακόμα και την ανάσα του, για να μην του συμβεί σοβαρό τροχαίο! Γιατί το πράττουν για  τον κορωνοϊό; Βάλε επιτέλους αυτό το υπέροχο μυαλό που είχες  κάποτε, Έλληνα, να δουλέψει λιγάκι για να  απαλλαγείς από το φόβο σου και κατά συνέπεια από τους υποψήφιους υποδουλωτές και δυνάστες σου. 

 Σεβαστοί” κληρικοί, η  βαρύτερη πρόκληση για σας καταφθάνει, αφού διαβείτε  την  αμφισβήτηση της Αγίας λαβίδας. Είμαι εντελώς σίγουρη ότι η κυβέρνηση  στο θέμα αυτό θα υποχωρήσει, για να της παραδώσετε  συναίνεση  στο εμβόλιο. Γιατί εκεί βρίσκεται όλο το εωσφορικό ζουμί, στο εμβόλιο!  

Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι αυτό ακριβώς συμφωνήθηκε μεταξύ αρχιεπισκόπου και πρωθυπουργού κατά τη συνάντηση τους. Και βέβαια δεν ανακοίνωσαν το παραμικρό  περί της συνομιλίας τους. Αντί αλήθειας και διαφάνειας, όπως πάντα “ήξεις- αφήξεις”… 

Κληρικοί της Χριστού Εκκλησίας, αν θέλετε  να γίνεται και πάλι σεβαστοί και Σεβασμιότατοι, μελετήστε τις απόψεις  διεθνών γιγάντων της ιατρικής επιστήμης και όχι  μόνον εντελώς αβασάνιστα  τους τηλε-αστέρες  τύπου “λιν-άτσας”.  

Μελετήστε τι ακριβώς περιέχουν και ποιες είναι οι πιθανές επιπτώσεις των εμβολίων στο ανθρώπινο σώμα,  που τόσο μανιασμένα προσπαθούν να επιβάλουν οι εωσφοριστές στην ανθρωπότητα. Είναι η τελευταία σας ευκαιρία.  Αν και εδώ  ολιγοπιστήσετε,  σας αναμένει το κοινωνικό χάος και η πλήρης σας απαξίωση. 

Το εμβόλιο  περιέχει νανοσωματίδια, βαρέα μέταλλα και ποιος ξέρει τι άλλο -πολλά και φριχτά ακούγονται περί αυτών των “άλλων”. Μα κυρίως περιέχει τμήμα  ξένης έλικας RNA, που θα εισχωρήσει  στο ανθρώπινο DNA, που ως γνωστόν αποτελείται από δύο διασταυρούμενες, αυθεντικά δικές του, έλικες  RΝΑ.   

Με στόχο  να  υποχρεώσει  το DNA  μας να νομίσει “ κατά λάθος”  ότι αυτό το ξένο  εμ-βόλιμο  RNA  είναι ο ιός της περιβόητης γρίπης.  Με άλλα λόγια,  να  τρελάνει στην κυριολεξία τον γενετικό κώδικα του ανθρώπου, το θεόπλαστο (μέσω βέβαια εξελικτικών διαδικασιών)  DNA του!  

Και όταν τρελαθεί το ανθρώπινο DNA  (φύγει από την εγγενή ισορροπία του), “τις είδε” τι μπορεί να φτιάξει στον άνθρωπο και  πού μπορεί αυτός να καταλήξει. Ίσως άλλες επικίνδυνες έως θανατηφόρες  παρενέργειες που οδηγούν σε ψυχοσωματικά και νοητικά νοσήματα (ίσως τρέλα… ποιος μπορεί να το αποκλείσει;) είναι κάποιες από τις πιθανές μακροχρόνιες  επιπτώσεις αυτών των νεοφανών γενετικών εμβολίων.   

Επιπτώσεις που ασφαλώς δεν έχουν προλάβει να αναδειχτούν και να μελετηθούν στο παρανοϊκά σύντομο (και λίαν ύποπτο για μια γριπούλα, που καμία σχέση δεν έχει σε θνησιμότητα πχ με την ισπανική γρίπη του 1918!)  χρονικό διάστημα παρασκευής και δοκιμής  τους.  Αλλά “παίζει” και το να έχουν  (προ)μελετηθεί!  

Εξαιρετικά  σημαντικό: ποιος μπορεί να είναι είναι σίγουρος για το ποιες αλλαγές έχουν προγραμματίσει να επιφέρουν στο ανθρώπινο DNA οι εωσφοριστές,  υπό το πρόσχημα ότι αναπρογραμματίζουν τον ανθρώπινο γενετικό κώδικα (το DNA μας) για να αμυνθεί στον  χαζο-κορωνοϊό;  Δεν τους έχουμε, άραγε,  ικανούς για κάθε είδους έγκλημα;  Πειθήνια όργανα και λάτρεις του Εωσφόρου είναι 

Μήπως έχουν την τεχνογνωσία (αλλά και να μην την έχουν ακόμα, σίγουρα θα μπορέσουν να την αναπτύξουν αφού τα εμβόλια θα συνεχίζονται),  ώστε με τους συνεχείς κατ’ έτος διπλούς (σε δύο δόσεις) εμβολιασμούς να πετύχουν τις  πρωταρχικές στοχεύσεις  της ατζέντας τους;   

Πρώτη.   Να εξοντώσουν τα 7δισ. της ανθρωπότητας.  Δεύτερη.  Αυτούς που θα μείνουν  να τους μεταλλάξουν   σε υπάκουα “ζώα”/δούλους,  χωρίς καμία πνευματική αναζήτηση ή σπινθήρα ελευθερίας μέσα τους. Θα τους λείπει ακόμα και η επίγνωση ότι είναι δούλοι. Ίσως και η επίγνωση ότι είναι άνθρωποι! Εφ’ όσον δε θα είναι   άνθρωποι , αλλά  “μετα-άνθρωποι”, πώς είναι δυνατόν να έχουν  αυτεπίγνωση ανθρώπου;    

Είναι όμως  πιθανό οι “προγραμματιστές” μας  να επιθυμούν  μόνον κλώνους ανθρώπων,  επιλεγμένους από κατάλληλα “πρωτότυπα”. Ώστε να έχουν εντελώς το κεφάλι τους ήσυχο ότι θα ελέγχουν ες αεί αυτήν την μετα/“ανθρωπότητα”.  Αν συμβαίνει έτσι, είμαστε όλοι υποψήφιοι μελλοθάνατοι. 

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Απολύτως όχι. Σκεφθείτε μόνον ποιος θα πίστευε πριν λίγα χρόνια ότι θα φθάναμε εδώ που φθάσαμε: να οδηγείται σε  μετάλλαξη  ή θάνατο όλη η ανθρωπότητα από μια χούφτα ανθρωπο-δαίμονες  και να τους παραδίνεται σαν υπνωτισμένη, αλλά και  προδομένη από τους πνευματικούς της ταγούς. 

Αν τους επιτρέψουμε να αρχίσουν τους εμβολιασμούς δε θα σταματήσουν ποτέ μέχρι από  τα 7,6 δισ. που είμαστε τώρα  να μείνουν τα 500 εκ. -και αν! Δε λέω κάτι νέο. Το έχουν δηλώσει και καταγράψει ανεξίτηλα πάνω σε τεράστιες γρανίτινες πλάκες στην Τζώρτζια-ΗΠΑ  όπου αναγράφεται επί λέξει, εν είδει εντολήςΝα διατηρείται η ανθρωπότητα κάτω από πεντακόσια εκατομμύρια πληθυσμό σε διαρκή ισορροπία με τη φύση. (!) 

Προανέφερα τον ιό της γρίπης  Covid-19 ως χαζοϊό, επειδή είναι έτσι  πλασαρισμένος  για  να φοβίζει τους χαζούς (ας μου επιτραπεί ο όρος, αλλά αποδίδει πλήρως την πραγματικότητα) ώστε να μη διακρίνουν  το ασυγκράτητο πάθος και τη φασιστική  μανία με τα οποία προσπαθούν να  πείσουν τους πάντες ότι  υπάρχει    τεράστιος κίνδυνος να πεθάνουν.  Και ότι πρέπει να κάνουν οπωσδήποτε το εμβόλιο.  

Πρέπει να είσαι πολύ φοβισμένος, απολύτως αφελής  ή εθισμένος τηλεφάγος, (μπορεί και όλα μαζί) για  να μην, τουλάχιστον,  υποψιάζεσαι ότι αυτή η απερίγραπτη μανία, η πέραν κάθε λογικής για μια γρίπη(ήδη κατεδαφίζεται ραγδαία η ψυχική και οικονομική αντοχή ολόκληρων λαών!)  κάτι πολύ ύποπτο και πολύ δυσώδες υποκρύπτει.  Κάτι που ασφαλώς έχει τη δική του τετράγωνη, καλά κρυμμένη λογική: την  ατζέντα της Παλαιάς Εωσφορικής Δυσταξίας. (ΝΤΠ=ΠΕΔ!) 

Και δυστυχώς όσοι έχουν αυτά τα παραπάνω χαρακτηριστικά δε μελετούν απόψεις μεγάλων επιστημόνων που διακηρύττουν ότι αν διατρέχουν  κίνδυνο να πεθάνουν είναι πολύ περισσότερο από το γενετικό εμβόλιο εναντίον του ιού και πολύ λιγότερο  από τον ίδιο τον ιό.  

Ο Dr.Roberto Petrella, κορυφαίος Ιταλός γιατρός λέει με έμφαση:   “Εγώ προτιμώ να πεθάνω,  παρά να εμβολιαστώ”.  Λέει και άλλα πολύ σημαντικά o Dr. Petrella . Ακούστε τον οπωσδήποτε, δυο-τρία λεπτά μιλάει:  https://www.brighteon.com/95a3616c-c8b0-4fb8-958e-d267e1123a6d 

Συνιστώ ενθέρμως και το παρακάτω video του ερευνητή κ. Α. Καραγεώργου,  στο τέλος του οποίου υπάρχει παρένθετo video της ιατρού κ. Christiane Northrup, M.D, που καταγγέλει  εκπληκτικά πράγματα!  https://angelokarageorgos.gr/exoun_patentarei_tin_ipodoulosi_mas/ 

Και σαν πειστούν οι “αψέκαστοι” (κατ’ ουσίαν οι “άψαχτοι” αφελείς) να εμβολιαστούν, όταν μετά από τρία-τέσσερα ή όποια  χρόνια  εμφανιστούν στο σώμα τους τα πραγματικά  αποτελέσματα τού  γενετικού εμβολιασμού, δυστυχώς θα είναι αργά για δάκρυα και οιμωγές. 

Η επιλογή είναι μπροστά σας, ποιμένες των προβάτων για τα οποία έχυσε το Τίμιο αίμα Του ο Χριστός: θα επιτρέψετε αμαχητί στους εωσφοριστές της Παλαιάς Δυσταξίας να επέμβουν στην εσώτατη δομή του κάθε ανθρώπου, που είναι μέλος Χριστού, δυνητικά η πραγματοποιημένα; να επέμβουν  για να (μετ)αλλάξουν το Ουρανοποίητο σώμα του ανθρώπου – ναό του Θεού;  Το τόσο σοφό  που μένει έκθαμβος όποιος   μελετήσει τη σοφία του.  

Μόνον η αμαρτία, δηλαδή η αποστασία από τον  Δημιουργό Του, το καταστρέφει. “Πορεύου και μηκέτι αμάρτανε” έλεγε ο Χριστός σχεδόν μετά από κάθε θεραπεία που  χάριζε σε ασθενή άνθρωπο.   Ο άνθρωπος που είναι κοντά στο Θεό κι αν ακόμη αρρωστήσει  μπορεί βαθμιαία ή, ακόμα πιο θαυμαστά  σε μία μόνον στιγμή, να θεραπευτεί. Τέτοια θαύματα είναι καθημερινά, άλλοτε τα μαθαίνουμε  άλλοτε όχι. Πάντως κάθε αληθινός Χριστιανός έχει να διηγηθεί περιπτώσεις  περίπου “αδύνατων” θεραπειών από τον εαυτό του ή το περιβάλλον του. 

Θα  δώσετε άραγε  μάχη ενάντια σε  παράνομους, (δηλαδή αντισυνταγματικά επιβαλλόμενους) -και όχι μόνον!-  εμβολιασμούς ή θα συμβάλετε σε αυτούς, προτείνοντας υπακοή στους “επιστήμονες”; Αν επιλέξετε  το δεύτερο, ας φοβηθείτε κάτι  που είναι ο έσχατος ανθρώπινος φόβος, αλλά ο μόνος που έχει νόημα. Μέγιστο πνευματικό νόημα.   

Φοβηθείτε όχι τον πρώτο θάνατο,  που δεν είναι παρά μια μετάβαση σε έναν άλλο,  λεπτότερης ύλης κόσμο και γι’ αυτό αόρατο.  Και τις ηλεκτρονικές ακτινοβολίες  δεν τις βλέπουμε, όμως κανείς δεν αμφισβητεί ότι υπάρχουν! 

Φοβηθείτε αναλογιζόμενοι τον δεύτερο, τον αμετάκλητο  θάνατο. Αυτόν που συμβαίνει  όταν  πᾶν δένδρον μή ποιοῦν καρπόν καλόν ἐκκόπτεται καί εἰς πῦρ βάλλεται» (Ματθ. ζ’ 19) Σας εύχομαι να μη βρεθείτε σε αυτή τη θέση, αλλά πρέπει να προσέξετε γιατί είστε πολύ κοντά. 

Υ.Γ.-1 Προσωπικά δε βλέπω ποτέ τηλεόραση. Δεν “τους” αντέχω ούτε για ένα λεπτό. 

Όμως, είδα στο διαδίκτυο ότι μια κυρία Λινού, καθηγήτρια λοιμωξιολογίας,  ανέφερε δημόσια τα εξής: “ποιος είπε ότι ο ιός μεταδίδεται με το σάλιο; δεν μεταδίδεται με το σάλιο, συνεπώς εγώ θα κοινωνούσα…” 

Δεν έχω το δικαίωμα να κρίνω την ατομική πίστη ή απιστία της κυρίας αυτής που είναι κάτι προφανές εξ άλλου, γιατί δεν διεκδικεί ρόλο πνευματικού  ποιμένα. Διεκδικεί όμως ρόλο σοβαρού επιστήμονα, με αναντίρρητη άποψη και συνεπώς εκμηδενισμένο επιστημονικό διάλογο, που καθορίζει τις “τύχες” και  τα ασήκωτα βάρη που “λόγω” ιού φορτώνονται στον ελληνικό λαό. Συνεπώς έχω το δικαίωμα να  κρίνω τη νοητική, ηθική (αλλά γι’ αυτήν, ας μη μιλήσω!) και επιστημονική της επάρκεια ως προς αυτά.  

Θα είχα λοιπόν να πω στην κυρία λοιμωξιολόγο ότι, αν δεν κάνω λάθος,  το στόμα επικοινωνεί με τις ρινολαρυγγικές κοιλότητες και οδούς.  Οπότε, αν έχουν εισχωρήσει ιοί Sars-cov-2 στους πνεύμονες και το σάλιο και η ρινική κοιλότητα, λόγω του βήχα, ασφαλώς περιέχουν  Sars-cov-2!  

Σεβαστοί κληρικοί, σε αυτούς τους “επιστήμονες” μάς έχετε καλέσει ως τώρα να υπακούμε;  Ως εδώ όμως οι άνευ θείου Νοήματος και Αληθείας φαιδρές δικαιολογίες σας για τη σύμπλευση σας  με τους νεοταξικούς εξουσιαστές. Γιατί με τα RNA-εμβόλια τα πράγματα δεν είναι καθόλου αστεία. 

 ΥΓ.-2  Μεγάλος Έλληνας επιστήμων, πανεπιστημιακός καθηγητής σε τμήμα βιολογίας, μου ανέφερε ότι το ρωσικό  Sputnik-V δεν είναι RNA εμβόλιο. Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τα λόγια  του, επειδή γνωρίζω ότι έχει πρώτα τεκμηριώσει  οτιδήποτε εκφράζει.   

Γιατί, λοιπόν,  η κυβέρνηση “μας” δεν προμηθεύεται τουλάχιστον αυτό το εμβόλιο, αφού τεκμηριώσει και αυτή ότι δεν πρόκειται για RNA εμβόλιο, ώστε να μη διχάσει τον ελληνικό λαό σε αυτούς που θέλουν εμβόλιο όποιο να ‘ναι και σε αυτούς που προτιμούν να πεθάνουν ως άνθρωποι παρά να ζήσουν ως ζώαΕν τάξει… ως ένα σημείο συνταγματικό, δηλαδή αυτοβούλως, να εμβολιστούν κάποιοι Έλληνες αλλά όχι και να μεταλλαχτούν σαν μεταλλαγμένη ζωοτροφή! 

Υ.Γ-3  Ξέρετε κάτι που σκέφτομαι; ότι η νεοταξική μας κυβέρνηση μάς υποχρεώνει σε εγκλεισμό, γιατί αν μας αφήσει ελεύθερους,  (με κάποια μέτρα προστασίας βέβαια για τις ευπαθείς ομάδες), μέχρι να έρθει το εμβόλιο της Astra-Zeneka από την οποία θαρρώ το αγόρασε, τουλάχιστον από Απρίλιο- Μάϊο του 2021 και μετά, ο ελληνικός λαός θα έχει αποκτήσει ανοσία πλήθους (προτιμότερη αυτή η έκφραση αυτή από την “ανοσία αγέλης”) και δε θα είναι καθόλου απαραίτητο το εμβόλιο! Και φαίνεται ότι αυτό δεν το θέλει με τίποτα. Έτσι τη διέταξαν εξ άλλου.  

Ποιος, άραγε,  θα μας συντονίσει να βγούμε την ίδια μέρα και ώρα όλοι μαζί έξω, “να πάμε βόλτα το σκύλο μας” ;  Και πότε θα ξαναμπούμε μέσα, παίζεται! 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου. 

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr