ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σε αυτό το Ξενοδοχείο ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ αφού ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ (video)

ΚΛΟΙΟΣ. ΜΥΣΤΗΡΙΑ. - 18 Φεβ 2018 - 8:40
Loading...

Σε αυτό το Ξενοδοχείο ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ
αφού ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

Το ξενοδοχείο Shanley, που βρίσκεται στο Napanoch της Νέας Υόρκης, είναι προφανώς τόσο στοιχειωμένο ώστε οι επισκέπτες oλοκληρώνουν το check in μόνο αφού υπογράψουν ένα συμφωνητικό.

Το ξενοδοχείο χτίστηκε το 1845 και γρήγορα έγινε διάσημο μέχρι που πήρε φωτιά το 1895. Το ξενοδοχείο ξαναχτίστηκε και τελικά αγοράστηκε από τον James Shanley το 1906. Προστέθηκε μια αίθουσα μπόουλινγκ, αίθουσα μπιλιάρδου και κουρείο. Αν και οι Shanleys ήταν δημοφιλείς και επιτυχημένοι στην πόλη για τις επιχειρήσεις τους, η οικογένεια είχε μια σειρά από κακοτυχίες που θα έριχναν μια σκοτεινή σκιά πάνω από το Shanely Hotel για πάντα. Η κυρία Shanley είχε τρία παιδιά και τα έχασε όλα, ένα προς ένα, λίγο μετά τη γέννα.

Επιπλέον, η κόρη του κουρέα που προσλήφθηκε για να δουλέψει εκεί, είχε ένα φρικτό ατύχημα – έπεσε στο πηγάδι και βρήκε ακαριαίο θάνατο!

Σήμερα το ξενοδοχείο ανήκει στην οικογένεια Nicosia, έχει αποκατασταθεί πλήρως στην αρχική του κατάσταση και είναι και πάλι αγαπημένος τουριστικός προορισμός. Ωστόσο η αρχική σελίδα της ιστοσελίδας τους, προειδοποιεί για τη στοιχειωμένη ιστορία του μέρους και περιγράφει λεπτομερώς το γεγονός ότι η μεταφυσική δραστηριότητα μπορεί να υπάρξει και πιθανότατα θα τη βιώσουν εκεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Έχουν μέχρι και ξεναγούς για να κάνουν την εμπειρία πιο ισχυρή!

Οι επισκέπτες έχουν ισχυριστεί ότι βλέπουν κουνιστές καρέκλες να κουνιούνται μόνες τους, ακούν παράξενους θορύβους και αισθάνονται γρήγορες αλλαγές στη θερμοκρασία δωματίου.

Μια γυναίκα που ονομάζεται Dominique M. που έμεινε στο ξενοδοχείο το 2015 άφησε μια ανασκόπηση της εμπειρίας της στο Yelp λέγοντας: «Nαι! Οι πόρτες θα κλείσουν μόνες τους, οι καρέκλες θα κουνηθούν, και περίεργοι ήχοι θα σε ταράξουν».

Άλλη επισκέπτρια έγραψε: «Ήταν ένα όνειρο μου να συναντήσω πνεύματα, να προσπαθήσω να πάρω κάποιες απαντήσεις στα μεγάλα ζητήματα της ζωής και των ψυχών. Έφυγα με μια αίσθηση ηρεμίας, αισθάνθηκα σαν να έχω πάρει σίγουρα κάποιες απαντήσεις.

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Shanley Hotel

Shanley Hotel EVPs

Shanley Hotel – Dutchess Paranormal Event 5/2010

Shanley Hotel Investigation «Claire’s Room»

volcanotimes.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter