ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σε περιόδους πανδημίας, οι ήχοι των σαλπίγγων στον ουρανό έχουν πάρει μια νέα χροιά.

ΚΛΟΙΟΣ. - 16 Φεβ 2022 - 11:05

Από τον Μάρτιο του 2020, την έναρξη της Μεγάλης Πανδημίας, πολλά από τα παράξενα παγκόσμια γεγονότα που απασχολούσαν τα μυαλά των θεωρητικών συνωμοσίας έχουν κατά κάποιο τρόπο επισκιαστεί, καθώς οι άνθρωποι διακατέχονται συνεχώς από άλλες σκέψεις. Τώρα, όμως, πολλοί συνεχίζουν από εκεί που σταματήσαμε, όπως το strangesounds.org, το οποίο συλλέγει εδώ και χρόνια παράξενους και μερικές φορές τρομακτικούς θορύβους από όλο τον κόσμο.

Όπως αποδεικνύεται, πολλά έχουν αλλάξει σε αυτούς τους ήχους κατά τη διάρκεια της πανδημίας: η συχνότητα παρατήρησης έχει αυξηθεί και η φύση των ίδιων των ήχων έχει αλλάξει. Για παράδειγμα, ορισμένοι από τους νέους ήχους θυμίζουν το άνοιγμα κάποιων κολασμένων πυλών ή τον βρυχηθμό των θηρίων που κρατούνται σε αυτή την κόλαση.

Σαν Φρανσίσκο, 18 Ιανουαρίου:

Σλοβακία, 20 Ιανουαρίου:

Καναδάς, Saskatchewan, 16 Ιανουαρίου:

Πολωνία, Δεκέμβριος 2021:

Μπορούμε μόνο να διατυπώσουμε θεωρίες σχετικά με το σε τι οφείλονται αυτές οι αλλαγές. Ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι όλοι οι ήχοι της Γης, απόδειξη κάποιας διαδικασίας στο φλοιό και της επικείμενης μετατόπισης των πόλων. Άλλοι τα βλέπουν ως εξωγήινη δραστηριότητα, άλλοι ως στρατιωτική δραστηριότητα που σκάβει κάτι.

Υπάρχουν πραγματικά κάποια υπόγεια έργα – υπάρχουν πολλές γραπτές αναφορές γι’ αυτά, καθώς ο ήχος είναι πολύ χαμηλός, περισσότερο σαν δόνηση, και δεν καταφέρνουν πολλοί άνθρωποι να τον καταγράψουν. Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι “μπουμ”, δηλαδή κάποιου είδους εκρήξεις στον ουρανό.

Η Γη δεν έχει ακόμη συγκρουστεί με τον ουράνιο άξονα, ο πλανήτης δεν έχει αναποδογυρίσει, αλλά με την έναρξη της πανδημίας, οι θεάσεις ΑΤΙΑ έχουν αυξηθεί. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτά τα ΑΤΙΑ και η σεισμολογία συνδέονται σίγουρα. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας άλλης πρόσφατης έκρηξης της Αίτνας, παρατηρήθηκαν τα εξής:

Και υπάρχουν πολλές τέτοιες θεάσεις. Αν κοιτάξετε ένα ενεργό ηφαίστειο για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι δίσκοι θα εμφανιστούν εκεί. Επομένως, οι δίσκοι και η γεωλογική δραστηριότητα συνδέονται με κάποιο τρόπο και, ως εκ τούτου, οι παράξενοι ήχοι στον ουρανό και στο υπέδαφος σχετίζονται με κάποιο τρόπο με τους δίσκους. Κανείς όμως δεν ξέρει σε τι θα καταλήξουν όλα αυτά, αν και, πιθανότατα, τέτοιοι ανησυχητικοί ήχοι δεν προμηνύουν τίποτα καλό για τον κόσμο και τους ανθρώπους. Κάποιοι δεν αποκλείουν καν ότι σύντομα κάποια τεράστια πλάσματα είτε θα βγουν από το υπέδαφος της Γης είτε θα διαπεράσουν ένα τείχος πάγου στην Ανταρκτική, οπότε θα πρέπει να παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr