ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σε ποια περίπτωση θα γίνει πραγματικότητα το σενάριο του ρωσοτουρκικού πολέμου;

ΔΙΕΘΝΗ. - 8 Απρ 2021 - 7:01
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Οι επόμενες στρατιωτικές ασκήσεις Αζερμπαϊτζάν-Τουρκίας που θα ξεκινήσουν στις 6-8 Απριλίου, αποτελούν την συνέχεια των στρατιωτικών ασκήσεων πριν από τον πόλεμο και συνδέονται με την πραγματική ενσωμάτωση των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών. Τη γνώμη αυτή εξέφρασε ο στρατιωτικός σχολιαστής Νατβίντ Αρουτιούνοφ σε συνέντευξη με τον Σπούτνικ Αρμενία.

«Κατά τη διάρκεια και μετά τον πόλεμο, οι Τούρκοι αξιωματικοί βοήθησαν πραγματικά το Αζερμπαϊτζάν σε διάφορα επίπεδα επιχειρησιακής διαχείρισης, η οποία συνεχίζεται στη μεταπολεμική περίοδο, και προσπαθούν ενεργά να εμβαθύνουν τη συνεργασία σε επίπεδο στρατιωτικών ασκήσεων», ανέφερε.

Υπάρχει λόγος ανησυχίας, αλλά ο Αρουτιουνιάν θεωρεί απίθανο το Αζερμπαϊτζάν και η Τουρκία να ξεκινήσουν μια περιπέτεια με την Αρμενία. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η συνεργασία μιλά για το γεγονός ότι και οι δύο χώρες εξακολουθούν να διατηρούν το θέμα της επίλυσης των προβλημάτων στην ημερήσια διάταξη με στρατιωτικά μέσα.

«Οποιαδήποτε στρατιωτική δράση της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν εναντίον της Αρμενίας θα σημαίνει ότι θα γίνει πραγματικότητα το σενάριο του Ρωσοτουρκικού πολέμου. Από αυτή την άποψη, η πιθανότητα είναι σχετικά χαμηλή, αλλά δεν μπορώ να το αποκλείσω αυτό», δήλωσε ο ειδικός.

ΠΗΓΗ: el.armradio.am

infognomonpolitics.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…