• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Σκληρό τελεσίγραφο 50 ημερών στον Putin από Trump: Ειρήνη ή δασμοί 100% στη Ρωσία – 17 Patriot στην Ουκρανία μέσω Ευρώπης

Ο Trump προειδοποίησε ότι, εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία για την Ουκρανία εντός περίπου 50 ημερών, οι ΗΠΑ θα προχωρήσουν σε δευτερεύουσες κυρώσεις κατά της Ρωσίας και των εμπορικών της εταίρων

11 μήνες ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
Σκληρό τελεσίγραφο 50 ημερών στον Putin από Trump: Ειρήνη ή δασμοί 100% στη Ρωσία – 17 Patriot στην Ουκρανία μέσω Ευρώπης
4
SHARES
177
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Βόμβα έριξε ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump, κατά τη διάρκεια της σημερινής (14/7) συνάντησής του με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Mark Rutte, καθώς προανήγγειλε σκληρά μέτρα ενάντια στη Ρωσία, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την επιβολή δασμών της τάξεως του 100% στα προερχόμενα από τη Ρωσική Ομοσπονδία προϊόντα .
Ειδικότερα, κατά τις δηλώσεις του, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, ανέφερε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επιβάλουν δασμούς εισαγωγής ύψους 100% σε προϊόντα από τη Ρωσία και τους εμπορικούς της εταίρους, εάν δεν υπάρξει συμφωνία με τη Μόσχα για την Ουκρανία.
Επιπλέον, ο Trump σημείωσε ότι οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έχουν ήδη καταλήξει σε συμφωνία για την προμήθεια όπλων στην Ουκρανία «αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων», καλύπτοντας το κόστος κυρίως μέσω των Ευρωπαίων εταίρων.
Ο Trump επεσήμανε επίσης ότι ο Αμερικανός Μόνιμος Αντιπρόσωπος στο ΝΑΤΟ, Whitaker, θα είναι υπεύθυνος για τον συντονισμό της αποστολής αμερικανικών όπλων στην Ουκρανία, με τη στήριξη του ΝΑΤΟ.
Παράλληλα, προειδοποίησε ότι, εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία για την Ουκρανία εντός περίπου 50 ημερών, οι ΗΠΑ θα προχωρήσουν σε δευτερεύουσες κυρώσεις κατά της Ρωσίας και των εμπορικών της εταίρων.
Οι δηλώσεις του Trump αποτυπώνουν γλαφυρά τη δυσχερή θέση στην οποία έχει περιέλθει, καθώς και το πόσο ευάλωτος έχει γίνει πια ο πρόεδρος των ΗΠΑ στις πιέσεις του αμερικανικού βαθέος κράτους.

Ωστόσο, τώρα η μπάλα δεν βρίσκεται στο γήπεδο της Ουάσινγκτον, αλλά της Μόσχας.

Οι ΗΠΑ εξετάζουν την αποστολή 17 Patriots στην Ουκρανία – Απορρίφθηκε η επιβολή δασμών ύψους 500%

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το νέο σχέδιο κυρώσεων των ΗΠΑ, το οποίο προβλέπει την επιβολή δασμών ύψους 500% κατά της Ρωσίας και των εμπορικών της εταίρων, δεν έχει καμία ουσιαστική βάση και δεν πρόκειται να αποφέρει θετικά αποτελέσματα.

Ο Trump απέφυγε να απαντήσει άμεσα σε ερωτήσεις σχετικά με το πόσο μακριά είναι διατεθειμένος να φτάσει σε περίπτωση κλιμάκωσης της σύγκρουσης στην Ουκρανία, επιμένοντας ότι η προτεραιότητά του είναι η εξεύρεση μιας ειρηνικής λύσης.
Εξέφρασε, μάλιστα,την ελπίδα του, ότι τόσο η Ρωσία όσο και η Ουκρανία θα λάβουν σύντομα μέτρα για την επίτευξη μιας συμφωνίας, αποτρέποντας έτσι την ανάγκη για την εφαρμογή νέων κυρώσεων από τις ΗΠΑ.
Αναφερόμενος στις προμήθειες όπλων προς την Ουκρανία, ο Trump τόνισε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες προγραμματίζουν νέες παραδόσεις όπλων, με το σύστημα Patriot να είναι στο επίκεντρο αυτών των αποστολών.
Σύμφωνα με τον Trump, εξετάζεται σοβαρά η δυνατότητα μεταφοράς 17 τέτοιων συστημάτων στην Ουκρανία, προκειμένου να ενισχυθεί η αμυντική ικανότητα της χώρας.
Οι δηλώσεις του πρώην προέδρου αποκαλύπτουν τις προθέσεις των ΗΠΑ σχετικά με την κλιμάκωση των στρατιωτικών και διπλωματικών πιέσεων στην περιοχή, καθώς και την ελπίδα για μια ειρηνική και διαπραγματευτική λύση στην κρίση της Ουκρανίας.

Rutte: Η Ευρώπη λογικά και αναπόφευκτα θα πληρώσουν για τα Patriots και τα υπόλοιπα όπλα προς την Ουκρανία

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Mark Rutte, χαρακτήρισε «απολύτως λογικό» ότι οι ευρωπαϊκές χώρες θα πληρώσουν για τα αμερικανικά όπλα που προορίζονται για την Ουκρανία, σύμφωνα με ένα σχέδιο που προβλέπει ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ θα προμηθεύουν πρώτα την Ουκρανία με τα όπλα τους και στη συνέχεια θα αγοράζουν νέα όπλα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με συντονισμό του ΝΑΤΟ.
«Είναι απολύτως λογικό. Η Ευρώπη πρέπει να προχωρήσει μπροστά. Έχω μιλήσει με πολλούς ηγέτες. Η Γερμανία, η Δανία, η Σουηδία, η Εσθονία, η Ολλανδία και πολλές άλλες χώρες θα συμμετάσχουν», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο Rutte εξήγησε ότι το ΝΑΤΟ θα αποφασίσει ποια ακριβώς όπλα χρειάζεται η Ουκρανία, περιλαμβανομένων των συστημάτων αεροπορικής άμυνας, των πυραύλων μεγάλης ακτίνας, των βλημάτων και των πυρομαχικών. Πρόσθεσε ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ θα μπορούν να στείλουν τα όπλα τους στην Ουκρανία γρήγορα και στη συνέχεια οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πουλήσουν νέα όπλα στις χώρες αυτές.
Από την πλευρά του, ο Donald Trump δήλωσε ότι οι ΗΠΑ σκοπεύουν να «πουλήσουν δισεκατομμύρια δολάρια σε όπλα στο ΝΑΤΟ», ενισχύοντας περαιτέρω την αμυντική συνεργασία με τους συμμάχους τους στην Ευρώπη και την Ουκρανία.
Η εξέλιξη αυτή αποτυπώνει την κλιμάκωση της στρατιωτικής υποστήριξης της Δύσης προς την Ουκρανία, με το ΝΑΤΟ να αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην προμήθεια στρατιωτικών πόρων και την αγορά όπλων από τις ΗΠΑ.

Έτσι θα φτάσουν τα όπλα στο Κίεβο: Από τις ΗΠΑ στην ΕΕ και από το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία…

Σχετικά με την προμήθεια όπλων στην Ουκρανία, ο Donald Trump είπε πως η διανομή τους θα είναι σε συντονισμό με το ΝΑΤΟ, το οποίο, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «θα πληρώσει για αυτά».
«Εμείς κατασκευάζουμε όπλα κορυφαίας τεχνολογίας, θα τα δίνουμε στο ΝΑΤΟ και αυτό θα τα στέλνει όπου χρειάζονται», είπε.
«Δισεκατομμύρια δολάρια στρατιωτικού εξοπλισμού θα διανεμηθούν με αυτόν τον τρόπο στην Ουκρανία», δήλωσε, επιβεβαιώνοντας πως ο «λογαριασμός» για αυτόν τον εξοπλισμό της θα βαραίνει στο εξής τους Ευρωπαίους.
Από την πλευρά του, ο Mark Kutte δήλωσε ότι με αυτό το σχέδιο η Ουκρανία μπορεί να αποκτήσει «πραγματικά έναν τεράστιο αριθμό στρατιωτικού εξοπλισμού» για αεράμυνα, πυραύλους και πυρομαχικά. Και αυτά, όπως είπε, είναι «σπουδαία νέα» για το Κίεβο, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στον Donald Trump.
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, υπογράμμισε με τη σειρά του, πως οι Ευρωπαίοι θα πληρώσουν για αυτόν τον εξοπλισμό.
«Αυτό είναι απολύτως λογικό», σχολίασε ο Trump.
Ο Rutte σημείωσε δε πως αυτό το σχέδιο, το οποίο χαρακτήρισε «τεράστια επιτυχία», συμφωνήθηκε στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, με τους Ευρωπαίους να ενισχύουν τον βηματισμό τους για την υποστήριξη της Ουκρανίας.

«Όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα»

Ο Donald Trump ερωτηθείς για το κατά πόσο στα όπλα που θα αγοραστούν για την Ουκρανία θα μπορούσαν είναι πύραυλοι και συστοιχίες Patriot, ο πρόεδρος των ΗΠΑ απάντησε χαρακτηριστικά: «Όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα πάντα».
Ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ συμπλήρωσε πως η συμφωνία αφορά «πυραύλους και πυρομαχικά».
Ο Αμερικανός πρόεδρος διευκρίνισε, εντούτοις, ότι οι ευρωπαϊκές χώρες θα μπορούσαν να στείλουν τους δικούς τους Patriot στην Ουκρανία και οι ΗΠΑ να πουλήσουν νέα πυραυλικά συστήματα Patriot σε αυτές τις χώρες για να αντικαταστήσουν αυτά που θα παραχωρήσουν στο Κίεβο.

H πρώτη απάντηση της Ρωσίας στον Trump: Δείξε την πυγμή σου στον Zelensky για να επιτευχεί συμφωνία ειρήνης

Ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump θα έπρεπε να απευθύνει τις προειδοποιήσεις του στο καθεστώς του Κιέβου, υπό την ηγεσία του Volodymyr Zelensky, προκειμένου να επιτευχθεί πραγματική πρόοδος στην επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία, εξέφρασε στον TASS ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Κρατικής Δούμας, ηγέτης του LDPR Leonid Slutsky, αποτυπώνοντας στην πρώτη αντίδραση της Μόσχας στο τελεσίγραφο του Αμερικανού προέδρου προς το Κρεμλίνο.
Επισημαίνεται ότι νωρίτερα, ο Αμερικανός ηγέτης απείλησε με την επιβολή δευτερογενών κυρώσεων κατά της Ρωσίας και των εμπορικών της εταίρων, εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία για την Ουκρανία εντός περίπου 50 ημερών.
Επιπλέον, ο Trump αναφέρθηκε στις συμφωνίες μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ για την προμήθεια αμερικανικών όπλων στην Ουκρανία, εις βάρος των ευρωπαϊκών χωρών.
Αυτές οι παραδόσεις θα περιλαμβάνουν συστήματα Patriot· ειδικότερα, η Ουάσιγκτον εξετάζει τη μεταφορά 17 συστημάτων στις ουκρανικές αρχές.
«Αν ο Trump θέλει πραγματικά πρόοδο στην επίλυση του ουκρανικού ζητήματος, θα πρέπει να δείξει «γροθιά» στο καθεστώς Zelensky και όχι να υπόσχεται δευτερογενείς κυρώσεις κατά της Ρωσίας», δήλωσε ο βουλευτής.
Ο Slutsky υπενθύμισε ότι η ρωσική πλευρά έχει επανειλημμένα δηλώσει την ετοιμότητά της να τερματίσει τη σύγκρουση, «όλες οι προτάσεις της Μόσχας βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων».

Βόμβα Axios: Η Ουκρανία θα προμηθευθεί όπλα αξίας 10 δισ. δολαρίων από τις ΗΠΑ μέσω Ευρώπης

ap22201606528975.png

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ εκτιμά ότι, στο πλαίσιο μιας νέας συμφωνίας με το ΝΑΤΟ, οι σύμμαχοι της Συμμαχίας θα αγοράσουν αμερικανικά όπλα για το Κίεβο συνολικής αξίας περίπου 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Τη σχετική πληροφορία μετέδωσε η πλατφόρμα Axios, επικαλούμενη δικές της πηγές κοντά στο Πεντάγωνο.
«Μία πηγή που γνωρίζει τα σχέδια δήλωσε στο Axios ότι οι ΗΠΑ θα πωλήσουν αρχικά όπλα αξίας περίπου 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων στους συμμάχους του ΝΑΤΟ. Οι προμήθειες που προορίζονται για την Ουκρανία θα περιλαμβάνουν τελικά πυραύλους, συστήματα αεροπορικής άμυνας και βλήματα πυροβολικού», αναφέρεται στο άρθρο.
Δύο από τους συνομιλητές του portal ανέφεραν ότι, στο πλαίσιο αυτών των συμφωνιών, το Κίεβο θα λάβει επίσης πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς.
Επισημαίνεται, ότι στις 13 Ιουλίου, ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump δήλωσε ότι οι ΗΠΑ έχουν συμφωνήσει με το ΝΑΤΟ να προμηθεύσουν την Ουκρανία με αμερικανικά όπλα.
Επιπλέον, η συμφωνία προβλέπει ότι οι ευρωπαϊκές χώρες θα αναλάβουν πλήρως την χρηματοδότηση αυτών των προμηθειών.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ πρόσθεσε ότι η Ουάσινγκτον θα μεταφέρει επιπλέον όπλα στο Κίεβο, περιλαμβανομένων πυραύλων για το σύστημα αεράμυνας Patriot.
Το CNN, επικαλούμενη πηγές, ανέφερε ότι, εκτός από τα συστήματα Patriot, οι ΗΠΑ ενδέχεται να μεταφέρουν στους συμμάχους του ΝΑΤΟ πυραύλους μικρού βεληνεκούς και πυρομαχικά για κανονιοφόρους, τα οποία στη συνέχεια θα παραδοθούν στην Ουκρανία.

O Zelensky ενημερώνει εσπευσμένα τις ΗΠΑ για την κατάσταση στα πολεμικά μέτωπα – Δρομολογούνται οι προμήθειες όπλων στην Ουκρανία

kellogg_zelenskyy_AP_25195417336099_NAT_0714.jpg

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky δήλωσε ότι ο εκπρόσωπος του Αμερικανού προέδρου Donald Trump στην Ουκρανία, στρατηγός Keith Kellogg, θα λάβει όλη την απαραίτητη πληροφόρηση σχετικά με την κατάσταση στο μέτωπο και αυτό που αποκάλεσε ως «τα σχέδια της ρωσικής επίθεσης».
«Οι ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών, η δική μας υπηρεσία, θα παρέχουν στον στρατηγό Kellogg όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στις γραμμές του μετώπου και ποια νέα επιθετικά βήματα ετοιμάζει η Ρωσία. Η Ρωσία εξακολουθεί να έχει τα μέσα να το κάνει αυτό», τόνισε ο Zelensky.
Ο Ουκρανός πρόεδρος ανέφερε επίσης ότι η χρηματοδότηση της Ρωσίας για τον πόλεμο πρέπει να «κοπεί».
«Οι σχέσεις της Ρωσίας με το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα πρέπει να διακοπούν. Οποιαδήποτε προμήθεια εξαρτημάτων και εξοπλισμού για τη ρωσική στρατιωτική βιομηχανία πρέπει να σταματήσει», είπε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, ο Zelensky ευχαρίστησε τους συμμάχους για την προετοιμασία μιας νέας λύσης σχετικά με τα συστήματα Patriot για την Ουκρανία.
«Εργαζόμαστε επίσης σε σημαντικές αμυντικές συμφωνίες με τις ΗΠΑ. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες, αλλά μπορούμε να κάνουμε πολλά μαζί για την ασφάλεια», δήλωσε.

Ολόκληρες οι δηλώσεις Trump και Rutte

www.bankingnews.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ χτίζεται τώρα!» – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΡΟΥΠΑ
Slider

«ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ χτίζεται τώρα!» – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΡΟΥΠΑ

by admin
1 λεπτό ago
Εφιαλτική έκθεση του ΟΟΣΑ! Έρχεται παγκόσμιο κραχ και “πάγωμα” της τεχνητής νοημοσύνης λόγω της ενέργειας
Slider

Εφιαλτική έκθεση του ΟΟΣΑ! Έρχεται παγκόσμιο κραχ και “πάγωμα” της τεχνητής νοημοσύνης λόγω της ενέργειας

by admin
7 λεπτά ago
ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ
Slider

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

by admin
24 λεπτά ago
Ευλογούν τα γένια της Ιεραρχίας με αυξήσεις – μαμούθ 100%
Slider

Ευλογούν τα γένια της Ιεραρχίας με αυξήσεις – μαμούθ 100%

by admin
42 λεπτά ago

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Βόμβα μεγατόνων από Άντζελο Τζουλιάνο: “Οι κυβερνήσεις είναι απλά μαριονέτες – Οι παγκοσμιοποιημένες ελίτ διοικούν τον πλανήτη

Βόμβα μεγατόνων από Άντζελο Τζουλιάνο: “Οι κυβερνήσεις είναι απλά μαριονέτες – Οι παγκοσμιοποιημένες ελίτ διοικούν τον πλανήτη

1 ημέρα ago
Λαζόπουλος: Πάτησα το μήνυμα, μπήκε το Predator – Οι ιδιώτες ήθελαν να μάθουν αν θα ζήσω;

Λαζόπουλος: Πάτησα το μήνυμα, μπήκε το Predator – Οι ιδιώτες ήθελαν να μάθουν αν θα ζήσω;

17 ώρες ago
Υπομονή, η θεία χάρις θα επέμβει – Μια ποιητική-προφητική κατάθεση για τη σημερινή ημέρα πίκρας και την αιώνια ελπίδα του Γένους

Υπομονή, η θεία χάρις θα επέμβει – Μια ποιητική-προφητική κατάθεση για τη σημερινή ημέρα πίκρας και την αιώνια ελπίδα του Γένους

5 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Βάλτο άμεσα στην διατροφή σου – Ρίχνει το ζάχαρο & ελέγχει τους θρόμβους

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    21 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr