ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σκόπια: «Μας αρπάζουν όλους τους ήρωες η Ελλάδα και η Βουλγαρία»

ΔΙΕΘΝΗ. - 21 Νοέ 2018 - 11:50
Loading...

Σκόπια.

Στη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε προχθές μπροστά στο Κοινοβούλιο, από το κίνημα ‘Μποϊκοταζ’, ανάμεσα στους άλλους ομιλητές ήταν ο ανεξάρτητος καλλιτέχνης και ακτιβιστής Χρίστιαν Μπενίτο, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος. Η τοποθέτησή έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους διαμαρτυρόμενους για τις συνταγματικές αλλαγές, γράφει το δημοσίευμα.

Τι είπε ο Μπενίτο:

«Είμαστε η ασπίδα του κράτους. Η Μακεδονία είναι αιώνια. Το μόνο επίθετο ή γεωγραφική ένδειξη που μπορεί να γίνει ανεκτή είναι «Αρχαία Μακεδονία»!

Η Μακεδονία του Αιγαίου είναι δική μας, δική μας είναι και η Πιρίνσκα Μακεντόνια (του Πιρίν), ζήτω η ενωμένη Μακεδονία!»

Συνέχισε:

«Θέλουν να μας κάνουν ένα έθνος χωρίς ήρωες, να μας αρπάξουν όλους τους Μακεδόνες ήρωες της αρχαιότητας η Ελλάδα και όλους τους Μακεδόνες ήρωες από τον έβδομο αιώνα μέχρι το 1945 η Βουλγαρία.

Θέλουν να μας κάνουν ένα τεχνητό έθνος για να το χρησιμοποιήσουν, θέλουν μια βιβλική χώρα, όπως η δική μας, να ξαναδημιουργηθεί το 2019», είπε ο Μπενίτο συναισθηματικά φορτισμένος μπροστά από τους παγωμένους και επαναστατημένους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για τις επιλογές της εξουσίας, γράφει το κείμενο.

expres.mk

echedoros-a.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter