• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 24 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

ΣΟΚ! Άφηναν τα παιδιά να βιάζονται σε χέρια ισλαμιστών για να μην κατηγορηθούν για «ισλαμοφοβία»! – Ο ρόλος του Κιρ Στάρμερ

Κεραυνοί κατά του Βρετανού πρωθυπουργού για την φρίκη που έζησαν μικρά κορίτσια στα χέρια Πακιστανών

1 έτος ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Οι φρικτές περιγραφές των ανηλίκων θυμάτων βιασμού και βασανιστηρίων στο Ρόδερχαμ, προκαλούν παγκόσμια φρίκη αλλά και κατάρρευση της δημοφιλίας του Κιρ Στάρμερ…

Τις τελευταίες ημέρες, στο X έχουν διαρρεύσει αυτούσια αποσπάσματα από τις μαρτυρίες των εκατοντάδων μικρών κοριτσιών που έπεσαν θύματα της συμμορίας των Πακιστανών του Ρόδερχαμ, τα οποία είναι αδύνατον να αναδημοσιευτούν αυτούσια. Έχουν αποκαλυφθεί επίσης περιπτώσεις όπου κάποια από αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα, έχουν ήδη αποφυλακιστεί εκτίοντας ποινές – κωμωδία!

Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι, είναι η αποκάλυψη ότι η αστυνομία είχε συλλάβει γονείς, όταν προσπάθησαν να εισβάλουν σε σπίτια της συμμορίας για να πάρουν τα μικρά τους κορίτσια, με κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης και παράνομη είσοδο!

Ακόμα χειρότερα, ασκήθηκαν κατηγορίες σε κάποια από τα θύματα όταν κατήγγειλαν τους βιασμούς τους, ακόμα και για παράνομη κατανάλωση αλκοόλ…

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, σοβαρά εγκλήματα όπως ο βιασμός απαιτούν την έγκριση της «Εισαγγελικής Υπηρεσίας του Στέμματος» ώστε η αστυνομία να ασκήσει κατηγορίες στους υπόπτους.

Ποιος ήταν ο επικεφαλής της Εισαγγελίας όταν επιτρεπόταν σε συμμορίες Πακιστανών βιαστών να εκμεταλλεύονται νεαρά κορίτσια χωρίς να αντιμετωπίζουν τη δικαιοσύνη;

Από το 2008 έως το 2013, την επίμαχη περίοδο δηλαδή, επικεφαλής ήταν ο σημερινός πρωθυπουργός της Βρετανίας, Κιρ Στάρμερ! 

Αν και ο ίδιος αρνείται ότι αδιαφόρησε ή ακόμα χειρότερα, συγκάλυψε την δράση των Πακιστανών, τα γεγονότα και οι μαρτυρίες δείχνουν ότι υπήρξε οργανωμένη συγκάλυψη, με πρόσχημα την… πάταξη της ισλαμοφοβίας!

🚨🇬🇧1,400 KIDS RAPED IN THE U.K. BECAUSE AUTHORITIES FEARED RACISM CLAIMS!?

The Rotherham child abuse scandal revealed that at least 1,400 children were abused over 16 years, primarily by men of Pakistani heritage.

Fear of being labeled racist led local authorities and police… https://t.co/c4jnHz48Hf pic.twitter.com/70ZsUXKJzr

— Mario Nawfal (@MarioNawfal) January 1, 2025

Αδιανόητη κτηνωδία με θύματα μικρά παιδιά

Το σκάνδαλο σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών στο Ρόδερχαμ της Αγγλίας, αποκάλυψε μια σκοτεινή και τραγική πλευρά της δράσης των Πακιστανικών συμμοριών στη Μεγάλη Βρετανία. Ανάμεσα στα τέλη της δεκαετίας του ’90 έως και το 2013, περίπου 1.400 κορίτσια υπέστησαν απίστευτη, φρικτή κακοποίηση, η οποία περιελάμβανε ομαδικούς βιασμούς, σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση από ομάδες αντρών, κυρίως πακιστανικής καταγωγής.

Δεν είναι δυνατόν να παραθέσουμε αυτούσιες τις περιγραφές των βασανιστηρίων. Ξεπερνούν και την πιο σατανική φαντασία και δείχνουν ότι οι ισλαμιστικές συμμορίες θεωρούσαν ότι αυτά τα μικρά κορίτσια ήταν αντικείμενα. Πολύ χειρότερα, ηδονιζόταν από τα απίστευτα βασανιστήρια που τα υπέβαλαν.

Αυτές οι νεαρές κοπέλες, πολλές από τις οποίες ήταν ανήλικες, βρέθηκαν παγιδευμένες σε έναν κόσμο βίας και εκφοβισμού. Η κακοποίηση δεν περιοριζόταν μόνο σε αδιανόητα σεξουαλικά εγκλήματα αλλά περιλάμβανε επίσης την παροχή αλκοόλ και ναρκωτικών, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για να τις καταστήσουν ευάλωτες και ανήμπορες να αντισταθούν.

Οι θύτες χρησιμοποίησαν διάφορα μέσα για να ελέγξουν τα θύματά τους, συμπεριλαμβανομένων απειλών με βία, ακόμα και απειλών για τη ζωή των θυμάτων ή των οικογενειών τους. Ηγετικά στελέχη των Πακιστανών, σημάδευαν με καυτό σίδερο τα θύματα τους στα ευαίσθητα σημεία, όπως ακριβώς κάνουν με τα ζώα!

Οι περιγραφές των θυμάτων είναι ανατριχιαστικές. Κάποια κορίτσια αναφέρουν ότι βιάστηκαν από πολλούς άνδρες ταυτόχρονα, σε αυτοκίνητα, σε εγκαταλειμμένα κτίρια ή σε πάρκα. Υπήρξαν περιπτώσεις όπου τα θύματα αναγκάστηκαν να έχουν σεξουαλικές επαφές με δεκάδες άνδρες μέσα σε μια μόνο νύχτα. Η βία δεν ήταν μόνο σωματική αλλά και ψυχολογική, με τα θύματα να αισθάνονται απομονωμένα και ανίκανα να ζητήσουν βοήθεια λόγω του φόβου και της ντροπής.

Μία από τις πιο ανατριχιαστικές περιγραφές αφορά μία κοπέλα που βιάστηκε με ένα σπασμένο μπουκάλι, καταστρέφοντας την ικανότητά της να τεκνοποιήσει. Άλλες ιστορίες μιλούν για κορίτσια που έμειναν με μόνιμες ψυχολογικές και σωματικές ουλές, με τις ζωές τους να αλλάζουν ανεπανόρθωτα. Η θεραπεία των τραυμάτων, τόσο σωματικών όσο και ψυχολογικών, διαρκεί χρόνια, αν όχι μια ολόκληρη ζωή.

Η αντίδραση των αρχών ήταν αργή και ανεπαρκής, με την αστυνομία και τις τοπικές αρχές να αποτυγχάνουν να προστατεύσουν αυτά τα παιδιά. Υπήρξαν καταγγελίες για «πολιτική ορθότητα» και φόβος για «κατηγορίες ρατσισμού και ισλαμοφοβίας» που παρεμπόδισαν την έρευνα και την ποινική δίωξη των δραστών.

Μόνο μετά από χρόνια και μετά από πολλές αναφορές, η υπόθεση έφτασε στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας την ασύλληπτη έκταση της παιδικής κακοποίησης και τις συστημικές αποτυχίες.

Το σκάνδαλο του Ρόδερχαμ δεν είναι μόνο μια αναφορά σε σεξουαλική κακοποίηση αλλά και μια κριτική στις κοινωνικές και πολιτικές δομές που επέτρεψαν τέτοια εγκλήματα να διαπράττονται για πολλά χρόνια. Η ανάγκη για συνείδηση, προστασία των παιδιών και αποτελεσματική δράση από τις αρχές παραμένει επιτακτική.

Πλέον η βρετανική κοινωνία αλλά και οι διεθνείς κοινή γνώμη, ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όλων αυτών που συγκάλυψαν το έγκλημα με οποιαδήποτε πρόφαση, κατηγορώντας μάλιστα ευθέως τον σημερινό Βρετανό πρωθυπουργό…

Κιρ Στάρμερ

newsbreak.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ολλανδία: ΣΟΚ! Η πρώτη ευθανασία παιδιού κάτω των 12 ετών – Το σύστημα που μετατρέπει τον θάνατο σε ιατρική διαδικασία
Slider

Ολλανδία: ΣΟΚ! Η πρώτη ευθανασία παιδιού κάτω των 12 ετών – Το σύστημα που μετατρέπει τον θάνατο σε ιατρική διαδικασία

by admin
28 λεπτά ago
“Χάραγμα του Θηρίου” προ των Πυλών; Η Τεχνολογία του Γκέιτς Συνδυάζει Εμβόλια & Αόρατους Ψηφιακούς Δείκτες
ΔΙΕΘΝΗ

“Χάραγμα του Θηρίου” προ των Πυλών; Η Τεχνολογία του Γκέιτς Συνδυάζει Εμβόλια & Αόρατους Ψηφιακούς Δείκτες

by admin
28 λεπτά ago
ΕΚΤΑΚΤΟ Απόπειρα δολοφονίας του Άσαντ από Ουκρανούς με drone!
Slider

ΕΚΤΑΚΤΟ Απόπειρα δολοφονίας του Άσαντ από Ουκρανούς με drone!

by admin
2 ώρες ago
Η μεγάλη απάτη του «μη προγραμματιζόμενου» ψηφιακού ευρώ – Πώς η ΕΕ ετοιμάζει την απόλυτη ψηφιακή επιτήρηση
Slider

Η μεγάλη απάτη του «μη προγραμματιζόμενου» ψηφιακού ευρώ – Πώς η ΕΕ ετοιμάζει την απόλυτη ψηφιακή επιτήρηση

by admin
3 ώρες ago
Next Post
Επεισόδιο στην Μητρόπολη Αθηνών με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον αγωνιστή ιερέα π. Ιωάννη Διώτη.

Επεισόδιο στην Μητρόπολη Αθηνών με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον αγωνιστή ιερέα π. Ιωάννη Διώτη.

Βυζάντιο εναντίον Βέβηλης Δύσης Αντίσταση μέχρι Εσχάτων…

Βυζάντιο εναντίον Βέβηλης Δύσης Αντίσταση μέχρι Εσχάτων…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr