ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ!!! 700 αμερικανικά ΤΑΝΚΣ κατέκλυσαν την Πολωνία – Έτοιμα να σπείρουν ΟΛΕΘΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ, vid

ΔΙΕΘΝΗ. - 6 Δεκ 2022 - 12:33
ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ!!!

Αμερικανικά τανκς έφτασαν στην Πολωνία σε ένα σκηνικό που θυμίζει προετοιμασία μεγάλου πολέμου, όσο και αν, στην παρούσα φάση, η αντιπαράθεση στην Ουκρανία μοιάζει να εξελίσσεται σε συγκεκριμένα/προκαθορισμένα όρια!!!

700 οχήματα μάχης για την 1η Μεραρχία Πεζικού του Στρατού των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων τανκς και άλλων τεθωρακισμένων οχημάτων, παραδόθηκαν στο λιμάνι της Gdynia στην Πολωνία.

Τα περίπου 700 οχήματα διαφόρων τύπων έφτασαν στο πλοίο Integrity, συμπεριλαμβανομένων των αρμάτων μάχης M1A2 Abrams, αναφέρει η πολωνική εφημερίδα Wyborcza.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εκφόρτωση του εξοπλισμού πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Atlantic Resolve, το οποίο ξεκίνησε το 2014 και στοχεύει στην ενίσχυση της αμερικανικής παρουσίας στην Ευρώπη, η οποία αυξάνεται ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ με πρόσχημα την Ρωσία και δείχνει πως ο πραγματικός εχθρός είναι οι Αμερικανοί που αργά ή γρήγορα θα σπείρουν τον ΟΛΕΘΡΟ στην μεγάλη γειτονιά μας.

Μεταξύ του εξοπλισμού που έφτασε στην Πολωνία είναι επίσης άρματα μάχης Bradley, τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού M113 και μια σειρά άλλα οχήματα και φορτηγά. Παράλληλα, τον Ιανουάριο αναμένεται να φτάσει μεγαλύτερη παρτίδα στρατιωτικού υλικού από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είναι αυτονόητο πως θα τα δούμε όλα αυτά ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Δείτε το βίντεο:

 

scr

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr