ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Στην Ζώνη της Σιωπής τα Ραδιόφωνα ΔΕΝ Παίζουν, τα Ρολόγια ΔΕΝ Λειτουργούν και οι Πυξίδες Τρελαίνονται

ΚΛΟΙΟΣ. ΜΥΣΤΗΡΙΑ. - 14 Απρ 2018 - 10:31

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η έρημος αυτή στο Μεξικό, γνωστή ως «La Zona del Silencio», που σημαίνει «Η Ζώνη της Σιωπής», είναι ένα από τα πιο παράξενα μέρη

της γης. Εκεί, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά και οι επιστήμονες που έχουν μελετήσει την περιοχή παραμένουν σε αμηχανία, καθώς δεν μπορούν να δώσουν απαντήσεις για τα πολλά αινίγματα που σκεπάζουν την περιοχή.
Αυτή η «εξωγήινη» έρημος που βρίσκεται 2000 μέτρα πάνω από τη στάθμη της θάλασσας, είναι πολύ πιο μυστηριώδης από όσο θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Βρίσκεται στον 27ο βόρειο παράλληλο.

Εκεί, στη μέση του πουθενά, ένας μυστηριώδης σιδερένιος οβελίσκος ύψους σχεδόν τριών μέτρων, στέκεται μόνος, σαν «ταμπέλα» της παραδοξότητά της.

Την «Ζώνη της Σιωπής» έχουν …

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/02/stin-zoni-tis-siopis-radiofona-den-pezoun.html#

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr