ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Στην Κατοχή εξέδιδαν πιστοποιητικά για το μη ανήκειν στην εβραϊκή ράτσα και σήμερα πιστοποιητικά του μη ανήκειν στους ανεμβολίαστους!!!!

ΙΣΤΟΡΙΑ. - 18 Ιούλ 2021 - 7:20
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Κατά τη Γερμανική Κατοχή οι ναζιστές εξέδιδαν πιστοποιητικά του μη ανήκειν στην εβραϊκή φυλή για να επωφελούνται στα προνόμια οι κάτοχοι τους…. Σήμερα η μόνη διαφορά είναι η ψηφιακή εφαρμογή. Εκδίδουν πιστοποιητικά που τεκμαίρουν το μη ανήκειν στους ανεμβολίαστους. Κι όλα αυτά και πάλι στην Ευρώπη που κατέλαβε το τέρας του νεοναζισμού….

”Γενική Επιτροπή σ΄εβραικά θέματα

Πιστοποιητικό του μη ανήκειν στην εβραική ράτσα. …

….η Γενική Επιτροπή σ΄εβραικά θέματα πιστοποιεί ότι ο κ. τάδε γεννηθείς στο Παρίσι δεν οφείλει να υπόκειται στους όρους του νόμου της 2 Ιουνίου 1941” …

Ο ναζισμός επανέρχεται με υγειονομικό προσωπείο κι αντί σβάστικα το σήμα του κορωνοιού….Η ενοχοποίηση η στοχοποίηση μερίδας του πληθυσμού με κοινά χαρακτηριστικά η γκετοποίηση και η στέρηση άσκησης στοιχειωδών δικαιωμάτων τους στο όνομα του κοινωνικού ευγονισμού είναι η επαναφορά της τερατωδίας που πλήρωσε ακριβά η Ευρώπη κι ο κόσμος στην πρόσφατη Ιστορία….

dimpenews.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…