ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Στο 4% έπεσε ο ΣΥΡΙΖΑ … ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ : Πιστέψτε με δεν τους ενδιαφέρει καθόλου….

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ. - 24 Ιούν 2018 - 20:43

Σχόλιο του Πάνανδρου Έλληνα στην ανάρτηση :

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Στο 4% έπεσε ο ΣΥΡΙΖΑ (μετά τις Πρέσπες) σε Πέλλα, Κιλκίς και Σέρρες…

Πιστέψτε με δεν τους ενδιαφέρει καθόλου….

Πρώτον, γιατί είχαν και έχουν συγκεκριμένη αποστολή να εκτελέσουν από τον εργοδότη τους του εξωτερικού και η οποία είναι πάνω από τις δικές τους φιλοδοξίες.

Δεύτερον, γιατί έχουν βγάλει τόσα λεφτά που δεν τα χωράει ανθρώπου νους….και ελπίζω να μην είστε τόσο αφελείς να πιστεύετε ότι εννοώ τη βουλευτική αποζημίωση των 7/10.000 ευρώ αλλά για εκατομμύρια …..

Τρίτον, επειδή ακριβώς υπάρχουν στα συρτάρια του εργοδότη τους αποδείξεις για κάθε ρεμούλα και προσωπικό πάθος τους όχι μόνο των ίδιων αλλά και των συγγενικών τους προσώπων τους καθιστά εκβιαζομενους για πάντα και ανεξάρτητα από τα θέλω τους.

Τέταρτον να είστε σίγουροι ότι ακόμη και αν δεν εκλεγούν πολλοί από αυτούς βουλευτές θα έχουν προνομιακές θέσεις σε πολλές δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς αλλά και σε θέσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση κλπ. Θυμηθείτε πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή πολλοί πρώην πρόθυμοι βουλευτές μνημονιακων κυβερνήσεων…. Δαμανάκη, Παπουτσής, Αβραμόπουλος, Διαμαντοπούλου …… και τόσοι άλλοι….

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr