ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Στρατηγέ Καμπά …Μάζεψε τα Ελικόπτερα της Α.Σ θα σου χρειαστούν Οσονούπω!!

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 14 Μαΐ 2019 - 16:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ο Α/ΓΕΣ  επιθεώρησε προς μερικές ημέρες το σύνολο των Εγκαταστάσεων της 1ης ΤΑΞΑΣ  αλλά και το Τεχνικό Συγκρότημα του Εργοστασίου του 307 ΠΕΒ  …Όπου και στα πρώτα Ελικόπτερα των «OH-58D Kiowa»    θα τοποθετηθούν οι  Έλικες και θα είναι έτοιμα για απογείωση !

Μόνο που ο Α/ΓΕΣ πρέπει να κάνει Πανστρατιά και να μαζέψει τα Επιθετικά και Μεταγωγικά Ελικόπτερα που έχει στη διάθεσή του  γιατί θα μας χρειαστούν να εκτελέσουν την Αποστολή τους συντομότερα απο ότι φαντάζεται !

Αν είναι δυνατόν να έχουν τα καλύτερα μεταγωγικά Ελικόπτερα στο Κόσμο  τα ΝΗ-90 και μάλιστα 4 απο αυτά ειδικής κατασκευής που να μπορούν να μεταφέρουν  Καταδρομείς και εμείς να τα κρατάμε στο έδαφος !

Δικαιολογίες όπως δεν έχουμε λεφτά να περάσουν την επιθεώρηση δεν υπάρχουν και δεν ισχύουν την ώρα που άλλος μοιράζει εκατομμύρια …Ενώ ισχύουν και οι ρήτρες αποθήκευσης  …Δεν τα  κρατάμε στο Έδαφος τα ΝΗ-90 ,γιατί δεν ξέρουμε να τα πετάξουμε !!!

Αν είναι δυνατόν να χρησιμοποιούμε ακόμη και σήμερα τα ΣΙΝΟΥΚ που τα λιώσαμε στις Αεροδιακομιδές και στην Αεροπυρόσβεση και να μην τα έχουμε έτοιμα να μεταφέρουν τις δυνάμεις στα μικρονήσια και στις Βραχονησίδες …

Αν δεν βλέπεται  στα Επιτελεία τί έρχεται μέχρι και στις Τουρκικές Εκλογές στην Κωνσταντινούπολη  …Είστε μακράν των Εξελίξεων !

Στρατηγέ Καμπά μάζεψε τις δυνάμεις σου …Για ότι κακό μας συμβεί οι Πολιτικοί θα ρίξουν τις ευθύνες στους Στρατιωτικούς

veteranos.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…