ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Συνέντευξη τύπου Ευρωβουλευτών κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού και green pass! Τάσσονται υπέρ Δημοκρατίας κι Ελευθερίας. Καταγγέλουν ότι …

ΔΙΕΘΝΗ. - 23 Οκτ 2021 - 19:24
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

…. παραβιάστηκαν τα Θεμελιώδη Ανθρώπινα Δικαιώματα ( Χάρτα). Kράτη μέλη όπως η Ελλάδα καταπάτησαν την &46 κανονισμού(ΕΕ) 2021/ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για πιστοποιητικά εμβολιασμού σχετικά με δικαίωμα σ’ ισότητα έναντι νόμου,απαγόρευση διακρίσεων, δικαίωμα ελεύθερης κυκλοφορίας, προστασία οικογένειας!!!!

Mέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από Ιταλία, Γερμανία, Κροατία, Ρουμανία κ.α κι από ένα ευρύ πολιτικό φάσμα από δεξιά ως αριστερά πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου σήμερα, 22 Οκτωβρίου 2021, για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην υποχρεωτικότητα εμβολιασμού και την ανησυχία τους για την απώλεια πολιτικών δικαιωμάτων . Τάσσονται ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό !!!
Κατηγορούν τις κυβερνήσεις ότι χρησιμοποιούν το υγειονομικό πλαίσιο για να παραβιάσουν τα πολιτικά δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες των Ευρωπαίων πολιτών.

Κταγγέλουν ότι (σσ χώρες σαν τη δική μας) παραβίασαν την παράγραφο (46)  του ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (ΕΕ) 2021/…ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ σχετικά με πλαίσιο για την έκδοση, την επαλήθευση και την αποδοχή διαλειτουργικών πιστοποιητικών εμβολιασμού, διαγνωστικού ελέγχου και ανάρρωσης, με σκοπό να διευκολυνθεί η ελεύθερη κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 (Πιστοποιητικό EU COVID-19)

(46) Ο παρών κανονισμός σέβεται τα θεμελιώδη δικαιώματα και τηρεί τις αρχές που κατοχυρώνει, ιδίως, ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων («ο Χάρτης»), συμπεριλαμβανομένων του δικαιώματος στον σεβασμό της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής, του δικαιώματος στην προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, του δικαιώματος στην ισότητα έναντι του νόμου και της απαγόρευσης των διακρίσεων, του δικαιώματος ελεύθερης κυκλοφορίας και του δικαιώματος πραγματικής προσφυγής. Τα κράτη μέλη θα πρέπει να συμμορφώνονται με τον Χάρτη κατά την εφαρμογή του παρόντος κανονισμού.

Εξέφρασαν την ανησυχία και προβληματισμό τους γιατί θα απαιτείται πλέον στα μέλη του Ευρωκοινοβουλίου και στο προσωπικό και τους εκεί εργαζόμενους green pass. Θεωρούν ότι απειλούνται βαθύτατα τα θεμελιώδη δικαιώματα

C Anderson-Γερμανία: Το αρχικό πρόβλημα σε αυτή την κρίση του κόβιντ είναι ότι τα πολιτικά δικαιώματα ολοένα και περισσότερο περιορίζονται.Και δεν είναι φανερό γιατί το δέχονται οι πολίτες. Μια από τις αιτίες είναι ότι φτάσαμε σ ένα σημείο να πιστεύουμε ότι η Δημοκρατία το κράτος δικαίου και η ελευθερία είναι δώρα εξ άνωθεν και θα διαιωνίζονταν αυτονόητα ενώ στην πραγματικότητα πρέπει να μαχόμαστε γι αυτά και πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να πολεμήσουμε για το δικαίωμα στην ελευθερία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι θεμελειώδεις αυτές ελευθερίες που είναι στο γερμανικό και ομοσπονδιακό Σύνταγμα δεν οφείλουν να θεωρούνται προνόμια που αποδίδονται από την κυβέρνηση και που μπορούν ν’ αποσύρονται. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι οι κυβερνήσεις εκμεταλλεύονται την κρίση για να περιορίσουν τις πολιτικές ελευθερίες και για να αποδώσουν ή όχι κατά περίπτωση προνόμια. Αυτό που υπερασπιζόμαστε στην Ευρώπη είναι η δημοκρατία η ελευθερία και το κράτος δικαίου και δεν μπορεί να υπάρξει καμιά δικαιολογία για τον περιορισμό τους από τις κυβερνήσεις.Αυτό είναι το πρόβλημα και οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν πρέπει να το ανεχθούν.

Francesca Donato-Ιταλία: έχουμε μια τρομερή κατάσταση σήμερα στην Ευρώπη γιατί τ Ανθρώπινα Δικαιώματα δεν έγιναν σεβαστά. Είχαμε την Ευρωπαϊκή Χάρτα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που απολαμβάνει όλη την αξία μιας Συνθήκης και θα έπρεπε να ληφθεί υπόψιν από όλες τις εθνικές κυβερνήσεις κατά την σύνταξη των νόμων τους αλλά στην πραγματικότητα εξαλείφθηκε σήμερα γιατί τα Θεμελιώδη Ανθρώπινα Δικαιώματα όπως της ατομικής ελευθερίας στην ισότητα εργασίας στην εκπαίδευση στην υγεία στην ελευθερία της έκφρασης της γνώμης καταπατήθηκαν σοβαρά και μέσα σε όλη την Ευρώπη οι ειρηνικές διαδηλώσεις καταστάλθηκαν βίαια.Η ΕΕ και το Ευρωκοινοβούλιο εισήγαγαν ένα υγειονομικό πιστοποιητικό για να διευκολύνουν την κυκλοφορία πολιτών μεταξύ των κρατών μελών και τη μη διάκριση κατά ανεμβολίαστων.Αλλά η ιταλική κυβένηση κι άλλες εισήγαγαν ένα πιστοποιητικό κοβιντ υποχρεωτικό για κάθε κοινωνική δραστηριότητα όσο και για είσοδο σε δημόσιους χώρους και ταξίδια στο εσωτερικό της χώρας ή στα πανεπιστήμια και από τούδε και στο εξής κάνουν διακρίσεις μεταξύ εμβολιασμένων κι ανεμβολίαστων.

Les membres du Parlement européen refuse la vaccination et le pass sanitaire

Και έτσι αναγκάζουμε τους πολίτες να λαμβάνουν επεμβατική και επικίνδυνη υγειονομική περίθαλψη ενώ για την ενημερωμένη συναίνεση οι πολίτες αναγκάζονται να υπογράψουν για να λάβουν τα εμβόλια , είναι περιορισμένη συγκατάθεση. Ακόμα και όταν οι άνθρωποι έχουν ιατρικές αντενδείξεις να εμβολιαστούν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν επειδή θα έχαναν τη δουλειά τους, θα έχαναν τα θεμελιώδη δικαιώματά τους αν δεν το έκαναν… και όταν αυτοί οι άνθρωποι έχουν ακόμη και πολύ δυσμενείς επιπτώσεις. σοβαρές, δεν λαμβάνουν καμία δωρεάν βοήθεια. Ακόμη και οι αναφορές για αυτές τις παρενέργειες είναι πολύ σπάνιες, επομένως τα δεδομένα σχετικά με τις παρενέργειες που μπορούμε να διαβάσουμε στις εφημερίδες είναι…… απλά υποτιμημέναΈχουμε λοιπόν ένα ιατρικό πρόβλημα που έχει μετατραπεί σε δημοκρατικό πρόβλημα… Όλοι πρέπει να υπερασπιστούμε τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ευρώπη σήμερα… «Πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί, πρέπει να το κάνουμε τώρα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο γιατί πολλοί άνθρωποι υποφέρουν, χάνουν τη δουλειά τους… Αυτό αφορά πολίτες όπως Ιταλούς ή Γάλλους…” Ας δώσουμε πίσω στους ανθρώπους το δικαίωμα να ζουν πλήρως με όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα χωρίς διάκριση μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων. Να αντιμετωπίζουμε τους πάντες ως ανθρώπινα όντα όπως μας υποχρεώνει ο νόμος για τα ανθρώπινα δικαιώματα…

Ivan Vilibor Sinčić-Κροατία: είναι θλιβερό να βλέπουμε σήμερα στην Ευρώπη τα δικαιώματά μας της ελευθερίας και το κράτος δικαίου να πλήττονται. Δυστυχώς σε κάποιες χώρες (σσ μεταξύ αυτών και η Ελλάδα βλ. υγειονομικοί) δεν μπορείτε να κρατήσετε τη δουλειά σας χωρίς green pass ψηφιακό δεν μπορείτε να μπείτε αντίστοιχα σε δημόσια κτίρια ή και μαγαζιά χωρίς αυτό. Είμαστε όλο και περισσότερο αντιμέτωποι με αποδείξεις τόσο σε πρακτικό επίπεδοι όσο και σ επιστημονική έρευνα ότι άτομα κάτοχοι του πράσινου ψηφιακού πιστοποιητικού είναι φορείς του κόβιντ και δύνανται να μολύνουν άλλους. Είναι επομένως αντιεπιστημονικό και πρέπει να εγκαταλειφθεί. Υποτηρίζω το μη υποχρεωτικπο εμβολιασμό και τ ατομα να μπορούν να πάνε στη δουλεία τους με μέτρα υγειονομικά όχι δυσανάλογα αλλά αναλογικά.

Cristian Terheș -Ρουμανία: Να υπενθυμίσω τον κανονισμό που ψηφίσαμε πριν κάποιους μήνες ως ΕΕ που επέβαλε σε όλη την Ευρώπη αυτό το πράσινο πιστοποιητικό την παράγραφο 46 που αναφέρει ότι θα πρέπει να γίνονται σεβαστά τα θεμελιώδη δικαιώματα και να γίνονται σεβαστές οι αρχές αναγνωρισμένες κυρίως από τη Χάρτα των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων όπως το δικαίωμα στο σεβασμό στην ιδιωτική ζωή, το οικογενειακό δίκαιο το δικαίωμα στην προστασία προσωπικών δεδομένων το δικαίωμα της ισότητας έναντι του νόμου-ισονομία και η μη διακρίσεις.Τα κράτη μέλη πρέπει να παραμείνουν συμβατά στην εφαρμογή αυτού του κανονισμού με την Χάρτα γι αυτό άλλωστε προβλέπεται και ψηφίστηκε. Αντίθετα κάποιους μήνες μετά βλέπουμε ότι το πράσινο πιστοποιητικό που επιβλήθηκε στην ΕΕ και που σύμφωνα με τον κανονισμό έπρεπε όλα αυτά τα δικαιώματα που προβλέπονταν να γίνουν σεβαστά παραβιάστηκαν τα άτομα δεν μπορούν πια να εργαστούν ( σσ υγειονομικοί) και ζουν με την απειλή ότι θα χάσουν τη δουλειά τους και τ αναγκαία μέσα διαβίωση τους (σσ πολυάριθμοι άλλοι πολίτες εκβιάστηκαν και σύρθηκαν στον πειραματικό εμβολιασμό για να μην χάσουν τη δουλειά τους)….Άτομα που έχουν φυσική ανοσία πρέπει να εμβολιαστούν για να μην χάσουν τη δουλειά τους.. Κι αναρωτιόμαστε είμαστε στην Ευρώπη που διακηρύχθηκε ως χώρος ελευθερίας;;

έχουμε όλο και περισσότερες διαδηλώσεις σε διάφορες χώρες τα άτομα απαιτούν μόνο ελευθερία και αυτοδιάθεση σώματος να έχουν την επιλογή.

ΥΓ. Το μείζον δεν είναι αν το εμβόλιο είναι εμβόλιο αν είναι καλό ή κακό επιτυχές ή αναποτελσματικό αν και προδήλως έχει αποδειχθεί ….ΤΟ ΘΈΜΑ είναι πρωτίστως πολιτικό και νομικό.. Αν δηλ. έχει το δικαίωμα Διεθνής Οργανισμός, κράτη, εργοδοσία ή και άλλοι φορείς να επιβάλουν σε πληθυσμό και στον καθένα πολίτη ξεχωριστά υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό με μεθοδεύσεις όπως ο εκβιασμός, η στέρηση δικαιώματος εργασίας. Επίσης εδώ καταγγέλεται από τους καθ’ υλην αρμόδιους καταστρατήγηση του κανονισμού που ή ίδια η ΕΕ ψήφισε ως προς την εφαρμογή του πράσινου πιστοποιητικού. Έγινε ουσιαστικά κατάχρηση εξουσίας κι εκτροπή. Επιβλήθηκαν μέτρα ασύμβατα κι εκτός πλαισίου. Επίσης τίθεται θέμα ασυνέπειας ως προς τις θεμελιώδεις αρχές της ίδιας της Ένωσης που μεταβλήθηκε σε χώρο απόλυτου ολοκληρωτισμού….

Αν ο εμβολιασμός ήταν η μόνη ενδεδειγμένη λύση και είναι αποτελεσματική τότε γιατί στην Αγγλία με 80% εμβολιασμένους τα νοσοκομεία κινδυνεύουν να καταρρεύσουν από κορεσμό κι αναμένονται ως και 100.000 καθημερινά κρούσματα σύμφωνα με Υπ. Υγείας;;Η Ν Ζηλανδία τώρα ζητάει 90% του πληθυσμού να εμβολιαστούν για πάψουν τα περιοριστικά μέτρα.

Στην αρχή μας είπαν χρειάζεται το 70% να εμβολιαστεί για να επιτευχθεί η ασυλία αγέλης τώρα λένε για 90% μετά θα πουν 100% όταν θα πουν για 110% ν’ αρχίσετε να ανησυχείτε…

Στην αρχή μίλησαν για μια εμβολιακή δόση και μια δεύτερη μετά έφθασαν στην τρίτη και ήδη το Ισραήλ ετοιμάζει την 4η…Καμιά αξιοπιστία κι υπευθυνότητα στη διαχείριση της κρίσης τα δε αποτελέσματα της καταστροφικά

dimpenews.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr