ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Συνυπεύθυνος για δεκάδες χιλιάδες θανάτους επί πανδημίας και ξαφνικά θυμήθηκε τις ιώσεις!

ΥΓΕΙΑ. - 24 Απρ 2023 - 8:44
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Οι επιστήμονες που βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης των εξωφρενικών μέτρων που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, μετέτρεψαν την κατάσταση σε εθνική τραγωδία και υπήρξαν συνυπεύθυνοι για 35.000 θανάτους. Ένας εξ’αυτών είναι και ο Γκίκας Μαγιορκίνης, που τραβούσε πάνω του τα βλέμματα όταν ανέβαζε βίντεο από τις διακοπές του, σε πίσινες, την στιγμή που οι Έλληνες πέθαιναν και σήμερα, δεν διστάζει να κάνει λόγο για ιώσεις και έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Όπως υποστήριξε ο καθηγητής, αδενοιοί, ρινοιοί, στρεπτόκοκκος, ιοί της γρίπης καταγράφονται σε αυξημένη κυκλοφορία, ταλαιπωρώντας μικρούς και μεγάλους. «Παράλληλα, ο κορωνοϊός διατηρεί σταθερά τη δυναμική του, με σημαντικό φορτίο στην κοινότητα, αλλά με την επίπτωσή του πλέον να είναι βαριά κυρίως στους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού» είπε και συνέχισε:

«Στα νοσοκομεία νοσηλεύονταν χθες 900 ασθενείς, εκ των οποίων οι 228 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ)», επιβεβαιώνοντας πως ο συγκεκριμένος αναπνευστικός ιός θα είναι μόνιμος κάτοικος των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

newsbreak.gr
Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr