ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σύνοδος Παγκόσμιας Κυβέρνησης 2023: Χρειαζόμαστε ένα «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ» – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 17 Φεβ 2023 - 5:58
Συνεχώς νέες ειδήσεις βγαίνουν από  συνέδριο «Της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης», που πραγματοποιήθηκε στα ΗΑΕ μεταξύ 13 και 15 Φεβρουαρίου.

Στο συνέδριο συμμετείχαν μεγαλοστελέχη  διεθνών οικονομικών οργανισμών συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του Κλάους Σβαμπ, επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Σε μια από τις παράλληλες ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του συνεδρίου, ένας εκ των ομιλητών αναφέρθηκε ευθέως στην ανάγκη ύπαρξης ενός παγκόσμιου σοκ  στην ανθρωπότητα προκειμένου να προχωρήσουν τα πράγματα, όπως τα φαντάζονται οι διεθνιστές, πολύ πιθανό με μία παγκόσμια κυβέρνηση!!!

Την δήλωση έκανε ο καθηγητής Οικονομίας και διευθυντής του IMD World Competitiveness Center, Arturo Bris.

Όπως σημείωσε:

«Πώς θα συμβεί αυτή η μετάβαση;;; Συμφωνώ απόλυτα, -η “Παγκόσμια Τάξη”, με τον τρόπο που έχει δημιουργηθεί  σήμερα δεν έχει κανένα νόημα.

Αλλά για μένα, το μεγάλο ερώτημα είναι πώς θα περάσουμε στην αλλαγή;;;

Δεν μπορεί να είναι σταδιακή, πρέπει να οδηγείται από ένα συγκεκριμένο “σοκ” που θα συμβεί, οπότε τώρα θα το επανεξετάσουμε όλο αυτό…»

 

 

scr

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr