ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΜΑ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ – Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ. - 11 Οκτ 2020 - 21:31

Η γνώση είναι πάντα ωφέλιμη, και από αυτήν ξεκινάει κάθε μορφής αγώνα ενάντια στο κατεστημένο που την κρύβει για να μην χάσει την εξουσία, συνάμα να σε χειραγωγεί ως σκλάβο.

Όταν θα αναφέρω την λέξη Εκκλησία, θα εννοώ το εκάστοτε εμβόλιμο Ιερατείο, μέσα στην Ορθοδοξία, από τα χρόνια των Αποστόλων ήδη, από τους εχθρούς της, με διαφορετικά γένη και πρόσωπα στο πέρασμα των αιώνων.

– Ο Χριστός είπε να είσαστε φρόνιμοι όπως οι όφεις, που όταν κινδυνεύουν αμύνονται υπερασπίζοντας την ζωή τους και ακέραιοι όπως τα περιστέρια. Η Εκκλησία σου μιλάει μόνο για παθητική αγάπη, με σκοπό, να μην αντισταθείς ποτέ, για να γίνεις βορά στους Ισλαμιστές που τόσο πολύ αγαπάει. Όσο για ακεραιότητα, για να δούμε αν την κατέχουν!

Σου λένε να ακούς την Εκκλησία, αλλά εννοούν τον Πατριάρχη, τον Αρχιεπίσκοπο και το Ιερατείο τους και όχι τον νόμο του Χριστού.

Ο Χριστός μίλησε για ένα γάμο αδιάλυτον από Αυτόν, η Εκκλησία επιτελεί μέχρι τρεις.

Ο Χριστός κήρυξε πρωτίστως μετάνοια, η Εκκλησία μιλάει μόνο για εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία!

Απαγορεύεται σύμφωνα με την Κ. Διαθήκη η Θ. Κοινωνία χωρίς μετάνοια και εξομολόγηση. Το παπαδαριό τους κοινωνεί όλους αδιακρίτως, γεγονός που επιφέρει μεγάλες αρρώστιες και θάνατο στους αναξίους κοινωνούντες. Μη νομίζετε ότι είναι μόνο αδιαφορία, αλλά και σχέδιο.

Η Εκκλησία σου μιλάει για Θεία Κοινωνία, χωρίς να σου εξηγεί πως θα αγαπάς για να κοινωνείς με το Θεό της Αγάπης.

Οι Άγιοι μας μιλάνε για πέντε τρόπους Θεο-κοινωνίας, τους οποίους η Εκκλησία δεν γνωστοποιεί γιατί δεν τους γνωρίζει.

Η Εκκλησία σου λέει ενίοτε ποιος είσαι εσύ, δεν υπολογίζεις εμάς που έχουμε πτυχία! Σου μιλάει εσένα ο Χριστός η Παναγία, εδώ δεν μιλάει σε μας! Και όταν κάποιοι από εσάς θα έχετε εξομολογηθεί σε κάποιον παπά μία Θεϊκή παρουσία στην ζωή σας, θα ακούσατε μάλλον την φράση, πρόσεχε, πλάνη – πλάνη!!

Η Εκκλησία σου λέει πως πρέπει να κοινωνάς για να σωθείς, αλλά δεν μπορεί να σου γνωρίσει Αυτόν που Κοινωνάς, και έτσι δεν τον νιώθεις όταν κοινωνάς. Τουτέστιν δεν θα αλλάξεις ποτέ, θα μείνεις πάντα ένα Εκκλησιαζόμενο πρόβατο, έτσι σε θέλουν!

Ο Χριστός έδωσε μεγαλύτερη την Χάρη της Προφητείας μετά την Ανάστασή Του, η Εκκλησία πολεμάει τις προφητείες.

Ποιοι είναι αυτοί που σας τρομοκρατούν λέγοντάς σας πως αν δεν κάνετε υπακοή στην Εκκλησία δεν σώζεστε, ενώ δεν θα σας μιλάνε για υπακοή στην θυσία και το έργο του Χριστού, που αυτοί δεν επιτελούν!

Ποιοι είναι αυτοί που σου λένε είναι επικίνδυνο να μιλήσεις εσύ προσωπικά στον Χριστό, γιατί είσαι ανάξιος και θα πρέπει να πας σε ένα καλό πνευματικό πρώτα και έρχεστε τώρα και μου λέτε, πάτερ εμένα θα ακούσει ο Θεός!!

Και γιατί να ακούσει εμένα, μήπως το ράσο εξασφαλίζει από μόνο του μία προτεραιότητα και εύνοια ακρόασης. Ο Χριστός δεν κοιτάει ρασοφόρους αλλά εντολοφόρους.

Σας έμαθαν να τους έχετε πάντα διδασκάλους, αλλά δεν σας έμαθαν πώς να γνωρίσετε απ΄ευθείας τον μόνον διδάσκαλο, γιατί έχουν ανάγκη μιας ανθρώπινης καταξίωσης και του

οβολού σας, αλλά και γιατί είναι εντολοδόχοι μίας αόρατης υπερ εξουσίας σκότους που σας θέλει ακατήχητους.

Σας λένε με μίσος ότι οι παλαιοημερολογίτες είναι αιρετικοί, ενώ δεν υπάρχει μεγαλύτερη αίρεση από τον Οικουμενισμό που ηγούνται ή συμπορεύονται. Ο εχθρός τους δεν είναι ούτε ο πάπας, ούτε οι Ιεχωβάδες, ούτε ο σατανάς, αλλά οι Ορθόδοξοι του πατρώου!!

Μας είπαν πλανεμένους, γιατί δίνουμε σημασία στις προφητείες και επειδή αποκαλύπτουμε την απάτη της Εβραϊζουσας Εκκλησίας που μισεί κάθε τι το Ελληνικό και μετέτρεψε την Ελληνορθοδοξία, την μοναδική Αποκάλυψη, σε θρησκεία Εβραιοχριστανισμού!!

Ποιοι είναι αυτοί που λένε ότι ο πνευματικός σου θα απολογηθεί για σένα! Και εάν σε έχει συμβουλεύσει λάθος δεν θα σου βγει σε κακό; Φταίς και εσύ που υπακούς, γιατί ο Θεός σου έδωσε μυαλό, και σου είπε να διακρίνεις, αφού πρώτα ψάξεις.

Ποιοι είναι αυτοί που σας κλείνουν τις πόρτες των ναών; Είναι τα τσιράκια της Νέας Εποχής, μιας πανάρχαιας μαφίας. Είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι είναι συνεχιστές των Αποστόλων, αλλά τελικά ακολουθούν το έργο του ενός που τον πρόδωσε.

Η Εκκλησία σου μεταδίδει έναν Θεό αυστηρό, σοβαροφανή, άσχημο, απόμακρο που σπάνια εμφανίζεται ή μάλλον κάποτε στους Αγίους και μόνο σε μεγαλοθεολόγους της κακιάς σπουδής σαν και λόγου τους.

Ενώ συμβαίνει εντελώς το αντίθετο!

Ο Θεός έχει μιλήσει (φωτίσει) σε όλους μας, ως Άγιο Πνεύμα και όταν τον αναζητάμε και τον εμπιστευόμαστε μας αγγίζει άπειρες φορές.

Ο Χριστός ήταν πάντα χαρούμενος, ευδιάθετος, κάνοντας πολλές φορές χιούμορ για να διώχνει τα ψυχικά βάρη των μαθητών Του και τότε και τώρα.

Οι κανόνες της Ορθοδοξίας απαγορεύουν την Ιεροσύνη σε κίναιδους, η Εκκλησία είναι γεμάτη απ΄αυτούς.

Ο Χριστός εξύμνησε την πίστη, την καταγωγή και την προσφορά του Έλληνα, η Εκκλησία αυτά τα μισεί!

Ο Χριστός υμνεί τους Έλληνες, η Εκκλησία υμνεί τον Ισραήλ που τον σταύρωσε!

Ο Χριστός δεν έδιωξε κανέναν από κοντά Του, η Εκκλησία πολλούς και πάντα. Οι ομολογητές, από την Εκκλησία εκδιώχθηκαν και αγίασαν.

Η Εκκλησία ψεύδεται κατάφορα λέγοντας ότι ο άνθρωπος έχει 7.500 χρόνια ζωής, ενώ έχει σύμφωνα με σύγχρονες επιστημονικές μελέτες εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πάνω στην γη! Και αυτό γιατί θέλησαν να κρύψουν την προσφορά των Ελλήνων, ενάντια σε αυτά τα τέρατα που καταδυνάστευαν την γη χιλιάδες χρόνια και όλα να ξεκινούν στην γη από τους Εβραίους, τα καλύτερα φιλαράκια τους.

Η Εκκλησία λέει ότι οι Ολύμπιοι ήταν δαιμόνια, δηλαδή φαντασίες των Ελλήνων, ενώ ήταν οι προπάτορες των Ελλήνων. Δαιμόνια έχουν οι ίδιοι! Τους καίνε οι Ολύμπιοι γιατί νίκησαν τα αφεντικά τους και τα έκλεισαν κάτω από την γη!

Η Εκκλησία λέει ότι οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν ειδωλολάτρες, μέγα ψέμα. Ήταν οι πιο πιστοί, στον έναν Θεό, ηθικοί και γενικώς ενάρετοι σε όλο τον τότε κόσμο. Κατά πολύ καλύτεροι από τους σημερινούς ανήθικους και προδότες ελληνόφωνους, και ειδικά Ιερείς!

Η Εκκλησία ψεύδεται για έναν παγκόσμιο κατακλυσμό περίπου το 3.300 π.Χ. Μπορεί να αποδείξει ότι ήταν παγκόσμιος; Σαφώς

όχι. Ενώ η αρχαία Ελληνική γραμματεία και ιδιαίτερα ο Πλάτων μιλάει για τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα περίπου το 9.000 π.Χ και αυτός όχι ολικός.

Η Εκκλησία σε αναγκάζει να πιστέψεις ότι είσαι απόγονος του Ιάφεθ, γιού του Νώε, αφού σώθηκαν μόνο 8 ψυχές παγκοσμίως, σίγουρα όμως δεν είσαι διότι έχεις διαφορετικό D.N.A. και από τους Σημίτες και από όλους τους άλλους ανθρώπους, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο τελευταίος κατακλυσμός δεν ήταν φονικός για όλη την Οικουμένη και άρα δεν έχεις το ίδιο πατέρα (Νώε).

Η Εκκλησία σου εξυμνεί την υπακοή για να σε έχει υπόδουλο, χειραγωγούμενο, και σου βάζει φραγμό στη γνώση, αποκαλώντας την κάθε έρευνα, αίρεση του συγκρητισμού. Για να μην μάθεις την αλήθεια, γιατί αν την μάθεις, θα χαρείς, θα τους σιχαθείς και θα τους ανατρέψεις.

Η Εκκλησία σου κρύβει το πρώτο και μεγαλύτερο δημιούργημα του Θεού, τους Αγγέλους – υπεροντότητες, λειτουργούς του Θεού, ψ.102, δηλαδή τους Ελοχίμ κατά το πρωτότυπο της Π. Διαθήκης.

Οι κακοί απόγονοι αυτών, οι γίγαντες, δημιούργησαν κλωνοποιημένα τέρατα, τους Νεφελίμ. Αυτοί κυβερνάν τον κόσμο και μάλιστα εργάζονται και εντός της Εκκλησίας! Το μεγαλύτερο τους όπλο ήταν και είναι να πείθουν τους ανθρώπους ότι δεν υπάρχουν, για να αλληλοσκοτωνόμαστε! Όπως κάνει και ο πατέρας τους ο διάβολος.

Δύο άνθρωποι δεν γνώρισαν θάνατο, αλλά η Εκκλησία τιμάει τον έναν, τον Ηλία. Τον Ενώχ δεν τους συμφέρει, γιατί ότι άφησε γραμμένο έχει σχέση με την συνεύρεση των Ελοχίμ με τις γυναίκες των ανθρώπων. Μία γνώση που είναι απαγορευμένη για τους ανθρώπους!

Η Εκκλησία σου κρύβει επιμελημένα την καταγωγή σου από τους Ολυμπίους, γιατί ο πατέρας τους ο Κρόνος και οι Νεφελίμ νικήθηκαν και κλείστηκαν στα Τάρταρα από αυτούς.

Κάποιοι όμως ερπετοειδείς ζουν πάνω απ΄την γη, ανάμεσά μας με την μορφή ανθρώπων, ζουν χιλιάδες χρόνια, και κινούν τα νήματα των ισχυρών ηγετών της γης! Όταν τα ακούς για πρώτη φορά σοκάρεσε. Ότι μας παραξενεύει δεν το απορρίπτουμε, αλλά απλά το ψάχνουμε. Και για να σας βγάλω από τον κόπο, σας δίνω την ισχυρότερη απόδειξη από τα ίδια τα λόγια του Χριστού.

Ματθ. 16, 28: «αμήν λέγω υμίν, εισί τινες των ώδε εστηκότων, οίτινες ου μη γεύσωνται θανάτου έως αν ίδωσι τον υιόν του ανθρώπου ερχόμενον εν τη βασιλεία αυτού».

Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θα πεθάνει μέχρι την Δευτέρα Παρουσία, ακόμα και ο Ηλίας και ο Ενώχ επί Αντιχρίστου θα σκοτωθούν απ΄αυτόν. Είναι τα γεννήματα εχιδνών, που εσείς δεν είστε δημιουργήματα δικά μου, όπως τους είπε ο Κύριος, αλλά πατέρα έχετε τον διάβολο. Αυτά τα τέρατα με την ανθρώπινη μορφή, που δεν θα πεθάνουν μέχρι την Δευτέρα Παρουσία, εργάζονταν τότε στο Ιερατείο που σταύρωσε τον Χριστό, και συνεχίζουν να τον σταυρώνουν και σήμερα και πάντοτε, εντός της Εκκλησίας!

Η Εκκλησία απορρίπτει την ύπαρξη ζωής κάτω από την γη, (θεωρία της Κοίλης γης) αλλά για αυτή μιλάει και ο Χριστός και η Κ. Διαθήκη….Αποκ. 5,3 κ΄13. Οι ψυχές των ανθρώπων πριν την Ανάσταση του Χριστού πηγαίνανε στον Άδη, που ήταν χώρος εντός της γης. Τα αυτά πιστεύανε και οι αρχαίοι Έλληνες.

Η Εκκλησία φοράει μαύρα!! Τι παράδοξο! Ενώ ο Χριστός και οι Απόστολοι όχι! Γιατί άραγε; Τι γυρεύει το χρώμα του σκότους και του σατανά στο χώρο του Φωτός, και της Αναστάσιμης ελπίδας!!

Σατανάς – Μαύρη Αδερφότητα – Νεφελίμ – Μασονία, έδωσαν το δικό τους χρώμα, αφού εργάζονται εντός αυτής ουκ ολίγες φορές. Το χρώμα του διαβόλου θα αντικατασταθεί με το λευκό επί εξουσίας Ιωάννου.

Το πνεύμα που διακατέχει τους ρασοφόρους-προϊσταμένους της Εκκλησίας, είναι πνεύμα μίσους, υπεροψίας, εκδικήσεως και υποκρισίας! Δηλαδή αυτοί πατέρα έχουν τον διάβολο, και τους αρχιστρατήγους του, τον γιαχβέ και τον σαβαώθ!

Η Εκκλησία μας επέβαλε ως προπάτορα τον Αβραάμ, και την Σάρα, αλλά μας έκρυψε τον Έλληνα, Ερμή τον Τρισμέγιστο, την παρθένα Ολύμπια Αθηνά, και τις Σίβυλλες, με τους οποίους ο προπάτωρ των Εβραίων που ενέδωσε τρεις φορές την γυναίκα του, δεν συγκρίνετε! Και ω! τι σύμπτωση, και οι άλλες δύο μεγάλες θρησκείες δημιουργήματα των Εβραίων, δηλαδή Μωαμεθανισμός και Ιουδαϊσμός-Βαβυλωνιακός σατανισμός έχουν προπάτορα των Αβραάμ!!

Η Εκκλησία σου επέβαλε την γενεαλογία του Ιωσήφ στην Κ. Διαθήκη, κατά παραχώρηση Θεού, για να σε πείσει ότι ο Χριστός ήταν Εβραίος, ενώ ήταν γέννημα της Ελληνίδος Μαρίας (Φιλισταία) και όχι σπέρμα ανδρός!!

Και για να σε πείσει ακόμα περισσότερο σου είπε ότι ο Χριστός έκανε περιτομή! Ενώ η Γραφή δεν το επικυρώνει, λέει ότι πήγαν να του κάνουν και όχι ότι του έκαναν. Ήταν δυνατόν να υποπέσει ο Κύριος σε τόσο ανούσια εξευτελιστική τομή; Αυτό κρατείστε το γιατί είναι αποκάλυψη, και όχι έρευνα, θα έρθει ο καιρός που θα δικαιωθούμε.

Η Εκκλησία προβάλει τους Εβραίους σοφούς Σολομών τον εκπεσόντα και Σειράχ, αλλά ουδείς λόγος για τον άγιο μάρτυρα Σωκράτη, τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη, το Σόλωνα και άπειρους Έλληνες, που πήραν την Σοφία απ΄τον ίδιο τον Θεό, που λάτρευαν με τις πράξεις τους.

Η Εκκλησία κάνει υπακοή στους Αντίχριστους αλλογενείς κυβερνώντας, ενώ έπρεπε να τους ελέγξει και αφορίσει, ότι έκανε ο Χριστός και πλήθος Αγίων. Τι λέτε τώρα, αφού από την ίδια πηγή πίνουν νερό!

Ειδικοί στον χώρο της Εκκλησίας είναι ο Χριστός και οι Άγιοι και σε αυτούς υπακούμε και όχι στον σατανά που εργάζεται και δίνει εντολές δια της Μασονίας με στόματα πολιτικών σκουληκιών!

Η Ορθοδοξία καταδικάζει τον καρναβαλισμό, η Εκκλησία τον αποδέχεται δια της μάσκας στον χώρο της, χώρος αγιασμού και Ιατρείου ψυχών και σωμάτων.

Η Εκκλησία απορρίπτει την ομοιοπαθητική, ενώ αποδέχεται τα φαρμάκια των Εβραίων, στέλνει τον κόσμο σε ψυχιάτρους, άκρως απαράδεκτο, ενώ οι ίδιοι υποτίθεται ότι είναι ψυχίατροι!

Η Εκκλησία αναδεικνύει τους Δεσποτάδες, ενώ αυτό είναι έργο του λαού να ψηφίζει Επισκόπους.

Η Εκκλησία-Ιερατείο καταδικάζει αιώνες τώρα, όταν παίρνουν την εξουσία, κάθε ανιδιοτελή εργάτη του Χριστού που θέλει να προσφέρει βοήθεια στον λαό, δες τε τι έκαναν στον Χριστόφορο Παπουλάκο!

Όταν οι ρόλοι θα αντιστραφούν, θα μαθευτεί όλη η αλήθεια που επιμελημένα την κρύβουν αιώνες, τότε που θα υπογράψουμε την καταδίκη αυτών που ήδη είναι καταδικασμένοι στην κόλαση, στην Όγδοη Οικουμενική Σύνοδο, επί Ιωάννου του προφητευμένου, αυτόν που το Ιερατείο απορρίπτει.

Αγωνιώ να τους καταδικάσω, να τους καθαιρέσω, να τους εξορίσω και αν ο μέγιστος των Ελλήνων δώσει εντολή, ευχαρίστως τους εκτελώ!

Με την γνώση ότι είναι δολοφόνοι ψυχών, Ελλήνων και όχι ως εκδίκηση γιατί με έχουν εκδιώξει, αποσχηματίσει (αυτοί οι βρώμικοι και όχι ο Θεός) και συκοφαντήσει!

Και κάτι άλλο, πολύ σημαντικό. Είπε ο Κύριος, ότι η Κιβωτός της Διαθήκης έχει τέτοιες αλήθειες, που όταν ανοιχτεί θα σας πέσουν τα μαλλιά σας. Η Κιβωτός βρίσκεται εντός της Ελλάδος!

Ο καιρός εγγύς!

Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr